Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14 [Consoles]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες μια ερώτηση που είστε ειδικοί..παίζουμε με την παρέα με τις ελληνικές ομάδες και θέλουμε να κάνουμε update τα roster.

γίνεται? υπάρχουν update με τις καινούργιες συνθέσεις και μετγραφές για ολυμπιακό - παναθηναικό?

ευχαριστώ

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το συγκεκριμένο πρέπει να έχει ερωτηθεί καμια δεκαριά φορές σε αυτό το thread και δεν θυμάμαι να έχει δοθεί απάντηση. Άρα θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποιο update και ούτε γνωρίζω αν θα βγει γενικά. Προσωπικά δεν μπορώ να το δοκιμάσω, αφού παίζω σε PC αλλά ίσως μια περιήγηση στο επίσημο forum του παιχνιδιού θα βοηθήσει, όλος και κάποιο θα αναρωτιέται κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Αν αυτό το πράγμα που παίζεται στο video είναι μπάσκετ, εγώ είμαι ο Ομπράντοβιτς και ο Wooden μαζί. Όχι ότι φταίει το παιχνίδι βέβαια, αλλά ότι αυτοί που ανεβάζουν τέτοια video συνήθως έχουν ελάχιστη επαφή με το άθλημα (τα ίδια γίνονται και σε Pro/Fifa).

• Like 1
Δημοσ.

Αν αυτό το πράγμα που παίζεται στο video είναι μπάσκετ, εγώ είμαι ο Ομπράντοβιτς και ο Wooden μαζί. Όχι ότι φταίει το παιχνίδι βέβαια, αλλά ότι αυτοί που ανεβάζουν τέτοια video συνήθως έχουν ελάχιστη επαφή με το άθλημα (τα ίδια γίνονται και σε Pro/Fifa).

Αν εξαιρεσουμε τους ασχετους που παιζουν, το παιχνιδι ειναι απο αλλο πλανητη σε γραφικα και φυσικοτητα κινησης...

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχουν βγει καποια cpu vs cpu videos και τα πραγματα δεν ειναι τοσο ροδινα. Ηταν σιγουρο οτι η νεα μηχανη θα βγαλει καποια προβληματα. Του St. Patch θα γινει. Ηδη η 2k ανακοινωσε patch day-1.

Σε ολα τα videos που ειδα το cpu εδινε 8 στις 10 φορες πρωτη πασα απο τη γραμμη του τριποντου στο post.. Επισης σε ολα τα videos ναι μεν ειναι βελτιωμενα τα animations αλλα γινεται υπερβολικη χρηση footwork και καποια layups δειχνουν πολυ περιεργα. Κατα τα αλλα η broadcast cam εχει σαφως χαμηλοτερη ποιοτητα γραφικων απο τα close-ups.

Δημοσ.

Δυστυχώς το animation μου φαίνεται ακριβώς το ίδιο με τις current-gen εκδόσεις. Οι μόνες βελτιώσεις που βλέπω είναι σε textures-reflections και στο footwork. Επίσης κάποιοι παίκτες είναι πολύ αδύνατοι π.χ ο Τσάντλερ έχει μεγάλο κεφάλι και μικρό σώμα, όπως και ο Μέλο. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην current-gen έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...