Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14 [Consoles]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ισχύει και φέτος, το παρατήρησα... μεγάλη βλακεία...

σίγουρα δεν έχεις κάνει αλλαγή στις ρυθμίσεις... τα περισσότερα ματς τελειώνουν κοντά στους 90 πόντους και παίζω εξάλεπτα...

Λοιπον δεν το ειχα παρατηρησει αλλα εχετε δικιο.

Αν με κανει αλλαγη ο προπονητης και δεν πατησω τριγωνο(PS3) για να κανει simulate τοτε παρακολουθεις τον αγωνα απο τον παγκο και το σκορ τσουλαει κανονικα.

Αν ομως πατησεις το τριγωνο το σκορ διαμορφωνεται σα να παιζουν 48λεπτο.

Σε 6λεπτα quarters αναφερομαι.

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά είναι μικρό το κακό, αφού σταδιακά καθιερώνεσαι στην πεντάδα και παίρνεις πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Αλλά και πάλι είναι απίστευτα τραγικό να μην το έχουν φτιάξει μετά από 3 χρόνια... Και μάλιστα σε ένα mode που οι ίδιοι παραδέχονται ότι είναι από τα πλέον δημοφιλή.

• Like 2
Δημοσ.

παίδες μια ερώτηση που είστε ειδικοί..παίζουμε με την παρέα με τις ελληνικές ομάδες και θέλουμε να κάνουμε update τα roster.

γίνεται? υπάρχουν update με τις καινούργιες συνθέσεις και μετγραφές για ολυμπιακό - παναθηναικό?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα το ξαναπώ όχι άλλα κοντινά, έλεος πια :P Θέλω να δω τις φάσεις απ' τις κανονικές κάμερες του αγώνα. Εκεί που οι διαφορές φαίνονται να αμβλύνονται.

ps: το gif με το σουτ του Λεπρού είναι απίστευτα ψαρωτικό όμως, το παραδέχομαι.

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικα ο μοναδικος λογος προ-παραγγελιας του ps4.αφου σκεφτομαι να το παρω μονο και μονο για το 2k14!!!

• Like 1
Δημοσ.

Προχθές από περιέργεια έπαιξα το nba 2k9 το πρώτο 2k που βγήκε για pc. Με λύπη διαπίστωσα πως τα γραφικά και η ποιότητα των animation στο 2k14 current gen δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Ξέρω διαφορές υπάρχουν διαφορές, αλλά τολμώ να πω πως κάποια πράγματα τα έκανε καλύτερα το 2κ9. Αυτό που θυμάμαι είναι πως υστερούσε σε gameplay τουλάχιστον με τους slider που είχα.

Η διαφορά του 2k9 με το 2k14 στην ποιότητα (όχι την ποσότητα) των animation και στα γραφικά είναι αμελητέα και δε δικαιολογεί 5 χρόνια δουλειάς. Πιθανό η 2Κ να έκανε μια γερή προσπάθεια μέχρι το 2κ8 προσφέροντας ένα απίστευτο για την εποχή του παιχνίδι και μετά είτε δεν μπορούσε κάτι παραπάνω είτε δεν υπήρχε ο ίδιος ενθουσιασμός.

Που θέλω να καταλήξω; Μήπως σαν καταναλωτές δε θα έπρεπε να επιτρέπουμε κύκλους ενός έτους παιχνιδιών αλλά να αφήνουμε την εταιρία να ανανεώνει τα παιχνίδια κάθε 2-3 χρόνια ώστε να μας προσφέρει κάτι αξιόλογο και ολοκληρωμένο και σαφώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Αυτό βέβαια που λέω ισχύει και για άλλα καταναλωτικά αγαθά π.χ. κινητά αλλά επειδή ασχολούμαι τώρα με το 2k, αναφέρομαι σε αυτό.

Υ.Γ. το έχω αναφέρει ξανά πως στο 2κ14 υπάρχει σαφώς πιο πλούσιο παιχνίδι με kick balls, πάσες που πάνε στο πουθενά, κακές τρίπλες, πάσες που πιάνονται δύσκολα κτλ. Γενικά το παιχνίδι εξελίχθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση κατά την άποψη μου.

Για να προβοκάρω λίγο ακόμα το forum τολμώ να πω πως η διαφορά στα γραφικά και τα animation του 2k9 δεν είναι μεγάλη ακόμα και από το next gen, όταν η κάμερα δείχνει από μακριά τον αγώνα.

Δημοσ.

Διαφωνώ. Το 2Κ11 ήταν το αποκορύφωμα της σειράς, και αυτό το παραδέχθηκαν οι πάντες. Μέχρι αυτό δεν είχα παίξει ούτε ένα 2K.

Δημοσ.

Για animations, γραφικά κλπ δεν ξέρω, πάντως εδώ και 10+ χρόνια που παίζω NBA 2k μπορώ να πω ότι το 14 έχει σαφώς το καλύτερο και ρεαλιστικότερο gameplay. Κατ' αρχάς παίζει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού που το ΑΙ δεν κλέβει :P

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με τον nzeppo.Και να συμπληρωσω πως το 14 τα εχει ολα!

Απο Michael Jordan κι ολους τους παλιους θρυλους μεχρι και 14 ομαδες της Ευρωλιγκας.

Σιγουρα το καλυτερο 2κ μεχρι στιγμης.

Επαιζα my carrer κι οταν πηγα στα playoff απο την αγωνια ειχα ιδρωσει.Πρωτη φορα μου συνεβει αυτο...

Δημοσ.

Υπεροχο το 2κ14 δν λεω..αλλα στο career γινονται συνεχεια αντιμπασκετικες φασεις...εχει προβλημα το ai...μν πουμε για βηματα π κανουν συνεχεια οι ψηλοι η για τα ανυπαρκτα φαουλ π δινει στα μπασιματα...οποιος εχει παιξει λιγο μπασκετ τα ξεχωριζει αμεσως αυτα τα αρνητικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...