Prof_Chaos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πολλές κινήσεις πάντως.. Θέλει πολυ χρόνο να το μάθεις έτσι ώστε να μην σκέφτεσαι πολυ μεσα στο παιχνίδι τι θα πατησεις..
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ειδικά όταν η 2k επιμένει κάθε χρόνο να αλλάζει τα κουμπιά, οπότε να πρέπει να τα μαθαίνουμε από την αρχή.
nikos5800 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ναι ρε παιδια τι μαλακια ειναι αυτη να αλλαζουν καθε χρονο τα κουμπια 1
3Dpanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα στην παρεα. ειμαι καινουριο μελος στο φορουμ. Σημερα απεκτησα το nba 2k 14 και εχω να πω οτι ειναι φοβερο. Ειναι ισως το καλυτερο αθλητικο παιχνιδι που εχει βγει. Ομως, εχω μερικες ερωτησεις κ θα ηθελα μια απαντηση: 1. Θα ανανεωθουν τα ροστερ της ευρωλιγκας; 2. Αν ναι, ποτε; 3. Υπαρχει η προοπτικη να γινουν 12 οι παιχτες;
Chaos3X Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα στην παρεα. ειμαι καινουριο μελος στο φορουμ. Σημερα απεκτησα το nba 2k 14 και εχω να πω οτι ειναι φοβερο. Ειναι ισως το καλυτερο αθλητικο παιχνιδι που εχει βγει. Ομως, εχω μερικες ερωτησεις κ θα ηθελα μια απαντηση: 1. Θα ανανεωθουν τα ροστερ της ευρωλιγκας; 2. Αν ναι, ποτε; 3. Υπαρχει η προοπτικη να γινουν 12 οι παιχτες; Μην ελπίζεις...
3Dpanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μην ελπίζεις... Θα ηθελα μια πιο ξεκαθαρη απαντηση. Για ποιο να μην ελπιζω απο ολα τα ερωτηματα;
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παρ' το σε PC, όπου κάποια στιγμή (αν και φοβάμαι όχι σύντομα) θα βγει Euroleague mod, με ΟΛΕΣ τις ομάδες (και όχι μόνο 14), με ανανεωμένα roster 12 παικτών κλπ. Στην κονσόλα κι εγώ δεν θα περίμενα πολλά πράγματα, σιγά μην κάτσει η 2k να ασχοληθεί περαιτέρω με τη Euroleague. Εδώ είναι τόσο γύφτοι, που τσιγκουνεύτηκαν να βάλουν 2 (δύο) ομάδες ακόμα και να μας επιτρέπουν να παίζουμε με αυτές σε playoff tournament.
tak_loyk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ρε παίδες μια βοήθεια. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μια λίστα με τα υποστηριζόμενα ονόματα για το My Player? Εννοώ τα ονόματα που λένε οι speaker & announcers την ώρα του αγώνα. π.χ. Ivan Alenichev Shameless bump
Inler Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αυτο για τα κουμπια παντως αν και σε υπολογιστη εχει επιλογη να ρυθμισεις τι θα κανει ο δεξιος μοχλος(control settings) απο default σε isomotional/shot
Mallibu Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πιστεύω ότι τα αξίζει. Εκ πρώτης άποψης δεν φαίνεται να έχει σημαντικές διαφορές, αλλά όσο το παίζεις καταλαβαίνεις ότι υπάρχει βελτίωση και αυτή είναι κυρίως στο ίδιο το gameplay, παρά στα υπόλοιπα. Aκόμα και με τα μαμήσια simulation sliders, πλέον δεν φοβάμαι να περάσω την μπάλα στη ρακέτα, ούτε να σουτάρω υπό πίεση. Μέχρι πέρσι το ήξερες από πριν, ότι αν σε ακουμπούσε ο αμυντικός έστω και ελάχιστες, δεν υπήρχε περίπτωση να βάλεις καλάθι με τίποτα ακόμα κι αν ήσουν ο Τσάμπερλεν κάτω από το καλάθι και σε μάρκαρε ο... Κόρφας. Φέτος δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχει περισσότερος ρυθμός στο παιχνίδι, γιατί οι παίκτες κινούνται διαρκώς, δίνουν σκριν κλπ. Κάποια προβλήματα παραμένουν, όπως ηλίθια λάθη των play maker που χτυπάνε την μπάλα στα ίδια τους τα πόδια (ευτυχώς δεν γίνεται συχνά) ή το ότι οι περιστροφές στην άμυνα πολλές φορές γίνονται πολύ αργά (ή δεν γίνονται καθόλου και βρίσκονται αμαρκάριστοι παίκτες). Από εκεί και πέρα τα modes είναι πρακτικά τα ίδια, οι ευρωπαϊκές ομάδες αποτελούν μεν σημαντική εξέλιξη για τη σειρά αλλά εγώ επιμένω ότι είναι τουλάχιστον... περίεργος ο τρόπος που υλοποιήθηκε η ιδέα, το online θεωρητικά θα είναι λίγο καλύτερο κλπ. Ακριβώς. Οι διαφορές στο gameplay φέτος είναι χαοτικές για όσους λιώνουμε 2Κ επί έτη. Τα σουτ ύπο πίεση πλέον μπαίνουν με τον κατάλληλο παίχτη (harden, lebron, kobe nowizki, etc) με την συχνότητα που γίνεται και IRL. Επίσης οι teammates σου επιτέλους παίζουν όπως πρέπει. Ένα ωραιότατο βιντεάκι απο τον guru Czar για ενδιαφέρον info: http://www.operationsports.com/news/668609/nba-2k14-video-strategy-session-1-freelance-offense-spacing/ H πιο καλή αλλαγή κατά τη γνώμη είναι που κάνανε την μπάλα live, και ας παραπονιούνται κάποιοι. Ο ball handler πλέον δεν έχει κάποιο αόρατο force field τριγύρω του και πρέπει να προστατευει την μπάλα. Αν την αφήνεις εκτεθιμένη η πας να κάνεις drive ανάμεσα σε 2-3 άτομα στην κλέβουν ή χτυπάει σε πόδια/σώματα κλπ. Για μένα, αυτή η αλλαγή μαζί με τη βελτίωση στις πάσες, έκανε το παιχνίδι δεκα φορες διασκεδαστικότερο με καλούς point guards/point forwards. Μετά απο 10-15 παιχνίδια που συνηθίζω το control scheme και πως κάνεις chain κινήσεις με ευκολία, μπορώ να πω πως είναι το εντυπωσιακότερο 2κ απο πλευρας gameplay που έχω πέξει. 1
alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 μεχρι να βγει κανα σοβαρο update το παρκαρω μονιμα στην γωνια.ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ πραγματα βλεπουμε παλι. Παιζω χθες ,κυλανε ολα μια χαρα νικαω τους Χιτ στο superstar κ ξαφνικα το παιχνιδι αποφασιζει οτι το pg μου πρεπει να παθει μαλακινση κ κανει 5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ λαθη στο απλο κατεβασμα της μπαλας χωρις την παραμικρη πιεση,απλα του φευγε απ τα χερια. Αστεια πραγματα,πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια που δεν το ευχαριστιεμαι. Το παιχνιδι για μενα τερματησε στο 13 κ μαλλον αυτο θα συνεχιζω να παιζω,οτι καινουργιο εχουμε να δουμε πλεον θα το δουμε στις nextgen.Μεχρι να γινω κατοχος nextgen λοιπον εγω λεφτα δεν ξαναδινω σε κανεναν
Mallibu Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 μεχρι να βγει κανα σοβαρο update το παρκαρω μονιμα στην γωνια.ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ πραγματα βλεπουμε παλι. Παιζω χθες ,κυλανε ολα μια χαρα νικαω τους Χιτ στο superstar κ ξαφνικα το παιχνιδι αποφασιζει οτι το pg μου πρεπει να παθει μαλακινση κ κανει 5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ λαθη στο απλο κατεβασμα της μπαλας χωρις την παραμικρη πιεση,απλα του φευγε απ τα χερια. Αστεια πραγματα,πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια που δεν το ευχαριστιεμαι. Το παιχνιδι για μενα τερματησε στο 13 κ μαλλον αυτο θα συνεχιζω να παιζω,οτι καινουργιο εχουμε να δουμε πλεον θα το δουμε στις nextgen.Μεχρι να γινω κατοχος nextgen λοιπον εγω λεφτα δεν ξαναδινω σε κανεναν Ti εννοεις του εφευγε απο τα χέρια; Απλά περπάταγες και του φευγε; Δεν μου έχει τύχει σχεδόν ποτέ και σου έτυχε σε 5 κατοχές συνεχόμενες;
alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 αμα το παιζεις χρονια οπως λες αποκλειετε να μην σου εχει τυχει ποτε,ειναι απ τα κλασικα προβληματα του 2κ να χανετε η μπαλα χωρις λογο κ αιτια.Γλιστραει η μπαλα κ φευγει.Συγκεκριμενα ειχα Kings κ κατεβαζα την μπαλα με το Βασκεζ που εχει καλο ball handling.4 φορες συνεχομενες εγινε κ 5 στο συνολο,μετα το εκλεισα
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως στο λίγο που έχω παίξει, είδα πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει σε 2k. Είδα επιτέλους κοντός παίκτης να πηγαίνει για drive και αν οι ψηλοί τού πάρουν τα βήματα, να τον ταράζουν στην τάπα, χωρίς φάουλ και αηδίες. Αντίστοιχα είδα πως μπορώ να πάρω έναν καλό παίκτη (πχ. Κόμπε) και να πάω για drive-γιουρούσι, να πέσω πάνω στον ακίνητο ψηλό που έχει στήσει αντίσκηνο κάτω από το καλάθι και να πάρω γκολ-φάουλ. Αδιανόητο μέχρι πέρσι, αφού η παραμικρή επαφή σήμαινε άστοχο σουτ κατά 90φεύγα τοις εκατό. Είδα γκολ-φάουλ σε σουτ στα ίσια από τα 7 μέτρα. Είδα καλούς ψηλούς (πχ. Γκασόλ) να μπορούν να σκοράρουν από τα 5 μέτρα υπό πίεση ή με αριστερό χουκ απ' τα 3 μέτρα στα ίσα με τον αντίπαλο ψηλό. Είδα την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική μεριά του στεφανιού, να παίρνει ανάποδα φάλτσα, να σηκώνεται στα 5 μέτρα και να καταλήγει τελικά στο καλάθι. Να μπαίνουν fade away πολύ πιο εύκολα αλλά και κρίσιμα μεγάλα σουτ απ' τα 6 μέτρα (εννοείται υπό πίεση). Να κάνει block out ολόκληρη η ομάδα μου και όχι 1-2 παίκτες όπως πέρσι. Το ΑΙ να βγάζει διαρκώς πάσα στον ελεύθερο παίκτη όταν η άμυνά μου είχε χάσει τις ισορροπίες της. Ή να κάνουν προσποίηση και αν ο αμυντικός τη φάει και πηδήξει, αμέσως βηματάκι δεξιά και jump shot. Και πολλά άλλα που με έχουν αφήσει αρκετά ικανοποιημένο. Αυτό με τους παίκτες που τους γλιστράει η μπάλα, ομολογώ πως δεν το βλέπω συχνά (μία φορά ανά αγώνα το πολύ) και συνήθως γίνεται ότι προσπαθώ να αλλάξω κατεύθυνση χωρίς το υπόλοιπο σώμα να έχει την ανάλογη ισορροπία ή φορά. 1
tak_loyk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αυτή η αηδία που βάλανε το pick στο Β (Ο) στη θέση του hop step μου έχει σπάσει τα @@. Ήθελα να 'ξερα ποιανού ήταν η φαεινή ιδέα. Όπως και η αλλαγή του eurostep. Βέβαια αυτό ήταν λίγο OP οπότε μπορώ να καταλάβω την αλλαγή... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα