Προς το περιεχόμενο

[ssd] Kingston V300 120GB @amazon 79€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η σωστη τιμη ειναι 79 ευρω και οχι 76.32 και μιλαμε για εναν ssd μετριων επιδοσεων. Μετρια η τιμη του.

• Like 2
Δημοσ.

Η τελική τιμή που μου δίνει το amazon είναι 81,29€ με τον ΦΠΑ. Αν το πάρουμε σε λίρες ίσως γλιτώσουμε κάτι ακόμη.

min Τιμή skroutz είναι 92,91.

Είναι 10 € φθηνότερα.

Μπορεί να είναι μέτριος αλλά σε σχέση με οποιονδήποτε κανονικό σκληρό είναι πολλές κλάσεις ταχύτερος. Για κάποιον που θέλει να κάνει μια οικονομική αναβάθμιση που θα "ακούσει" ο υπολογιστής του νομίζω ότι είναι καλή αγορά.

Δημοσ.

μια χαρά είναι η τιμή δεν είναι βέβαια η super Προσφορά μιας και με 82.40 (δωρεάν μεταφορικά) αγοράζεις απο ελληνικό κατάστημα στο skroutz τον samsung 840 120gb . Απο επιδόσεις πάντως δεν έχουν μεγάλες διαφορές σύμφωνα πάντα με τα Reviews.

Η τελική τιμή που μου δίνει το amazon είναι 81,29€ με τον ΦΠΑ. Αν το πάρουμε σε λίρες ίσως γλιτώσουμε κάτι ακόμη.

min Τιμή skroutz είναι 92,91.

Είναι 10 € φθηνότερα.

Μπορεί να είναι μέτριος αλλά σε σχέση με οποιονδήποτε κανονικό σκληρό είναι πολλές κλάσεις ταχύτερος. Για κάποιον που θέλει να κάνει μια οικονομική αναβάθμιση που θα "ακούσει" ο υπολογιστής του νομίζω ότι είναι καλή αγορά.

εμένα το έβγαλε 66.62 λίρες. Πάντα πληρώνετε σε λίρες. Max 78 κατι αντε 79 ευρώ πρέπει να βγεί βάση ισοτιμίας.

Δημοσ.

-10% απο τιμή Ελλαδος και ειδικα οταν μιλαμε για πολυ μετριο hardware σε σχεση με τον ανταγωνισμο μονο ως προσφορα δε μπορει να χαρακτηριστει.... αυτα τα ολιγα πριν την "πατησει" καποιος και παραγγειλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε μου να την "πατήσει¨" θεωρώ οτι είναι  εντελώς άστοχο οπως το θέτεις. Μια χαρά SSD είναι για τα λεφτά του. Εαν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις γιατι είναι μετριο Hardware έναντι του Samsung 840 ή του Agility 3 120 gb ή γενικότερα αυτης της κατηγορίας SSD θα το δεχθώ.

Επίσης τα 13-14 ευρώ (93 έχει στο φθηνότερο του Skroutz) είναι μια αξιόλογη διαφορά για αρκετούς.

Επίσης η εγγύηση του είναι 3 χρόνια απευθείας απο την Κingston.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Βασικά, στη συγκεκριμένη περίπτωση παίρνεις αυτό που πληρώνεις.

Αυτό που είπε ο matrixxx ισχύει απόλυτα...

Δημοσ.

Η σωστη τιμη ειναι 79 ευρω και οχι 76.32 και μιλαμε για εναν ssd μετριων επιδοσεων. Μετρια η τιμη του.

Βασικά, στη συγκεκριμένη περίπτωση παίρνεις αυτό που πληρώνεις.

Αυτό που είπε ο matrixxx ισχύει απόλυτα...

Μαλλον δεν ξερετε και πολλα απο SSD's. Εγω θα ελεγα οτι ειναι ενας πολυ καλος value for money Sandforce ssd, χρησιμοποιει και MLC nand, που σε αυτα τα χρηματα θα σταματησουνε να χρησιμοποιουνε. Πολυ καλυτερος απο τον αθλιο Samsung 840 120GB.

Review:  http://www.hardocp.com/article/2013/01/28/kingston_ssdnow_v300_120gb_ssd_review/10#.UbcZBpwXbo4

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει ολα μαζι και λες ασχετα.  :-)  (μονο με χιουμορ μπορω να αντιδρασω στο... ξεκινημα του ποστ σου)

Δημοσ.

τον εν λογο 60 τον εχω εδω κ κανα τριμηνο σε λαπτοπ 2ετιας το οποιο αλλαξε ριζικα προς το ταχυτερο

το ειχα ψαξει αρκετα κ νομιζω οτι ειναι VFM κ στον 60 απο Ελλαδα κ στον 120αρι απο αμαζον με την προυποθεση οτι χρειαζεται αμεσα ssd,κ φυσικα χρησιμοποιει και MLC nand οπως προειπε ο φιλος

με ισοτιμια βγαινει 77,5 ευρω απο αμαζον, απο Ελλαδα 93 στην καλυτερη χωρις να δω για μεταφορικα κ αντικαταβολες,αρα δεν ειναι κ λιγα τα 15 γιουρια

ο μονος ενδοιασμος ειναι αν θα πρεπει να το βαφτισουμε προσφορα ή οχι,αν κ εως ενα σημειο κ αυτο υποκειμενικο ειναι

Δημοσ.

Αυτο που θίγω στην ουσία είναι το τι VFM μπόρει να πάρει κάποιος δίνοντας 20ε παραπάνω ας πούμε. Πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν επαφή με την τεχνολογία και ακολουθούν κάποιες φορές πιστά τις οδηγίες ενός ποστ προσφοράς χωρίς να καταλαβαίνουν που δίνουν τα λεφτά τους. Ναι αν θες οπωσδηποτε SSD και αν εχεις 80ε να περισσεύουν πάρτον, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Και επαναλαμβανω τα 80ε απο τα 92ε ειναι μια διαφορά μικρότερη του 15% και αποτελει προσφορα μονο για καποιον που ηθελε να αγορασει τον συγκεκριμενο προχτες .....

• Moderators
Δημοσ.

πλέον τα μεταφορικά δεν ειναι δωρεάν οποτε δεν το θεωρώ προσφορά ..

Ηταν που δεν ηταν καλα καλα, ηρθε και εδεσε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...