venumis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι είσαι νουμπάς. ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω τελικα απογοητευτηκα και με την nvidia....οτι gpu παιρνω με κυνηγαει η καταρα των drivers Και ποιος σου είπε οτι η nVidia δεν εχει κουλούς drivers ανάλογα τις εκδόσεις και τις κάρτες. Τι πρόβλημα αντιμετώπισες ?
NissanFan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον....ειχα τους τελευταιους (320,49) και μετα απο καμποσο καιρο αρχισε να δουλευει περιεργα....εδειχνε μαυρη οθονη για 2-3'' και εγραφε το προγραμμα οδηγησης nvidia σταματησε να αποκρινεται....και καμια φορα οταν το ανοιγες μετα απο την εκκινηση των windows η οθονη εμπαινε σε εξοικονομηση ενεργειας...
Ashmadia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 minor bugs nissan, περιμενε τους επομενους ή δοκιμασε beta. Το ιδιο προβλημα μου ανεφερε φιλος σημερα.
JimRdesign Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 αποκλείεται να είναι κακοί drivers,σε τόσο παλιά κάρτα λογικά θα είχαν λυθεί όλα τα θέματα.Κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα γιαυτό δεν παίρνω μεταχειρισμένα και χωρίς εγγύηση.
Ashmadia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 αποκλείεται να είναι κακοί drivers,σε τόσο παλιά κάρτα λογικά θα είχαν λυθεί όλα τα θέματα.Κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα γιαυτό δεν παίρνω μεταχειρισμένα και χωρίς εγγύηση. δεν αποκλιεται τιποτα. Το προβλημα μπορει να σκασει απ το πουθενα, δεν λυνονται ολα τα θεματα με την παλαιοτητα. Σκεψου το εξης: μπορεις να προβλεψεις την απροβληματιστη λειτουργια μιας παλιας καρτας σε μελλοντικο τιτλο? Σε μελλοντικο λειτουργικο συστημα? Χμ? Τωρα, να κρινω την ποιοτητα της NV απο τετοιες αναφορες? Μπαα, θα πεσω πολυ χαμηλα, αυτη ειναι δουλεια αλλων.
NissanFan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα εχω τους 314.22 που μου πρότειναν και ολα καλά 1
NissanFan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ετρεξα 3dmark06 με την 480:23090 ενω η παλια ειχε 17900..μηπως δεν δουλευε σωστα η ατι?..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα