Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

''οταν το εχεις μεσα σου οπως εγω''

Σταμάτησα εδώ προσωπικά..Δεν ξέρεις που δεν ξέρεις και παραπληροφορείς θέλοντας και μη, είσαι και μεγάλος εγωιστής.

δεν το κατεβασα απο την καζανα μου...μου το εχουνε πει ατομα που ενδιαφερονται για το μελλον μου...το εγωιστης που προεκυψε δεν ξερω,,,,!!

Δημοσ.

Χαχα, κοίτα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να παίξεις.

Από την στιγμή που δεν είσαι κολλημένος με κάνα BF3 ας πούμε, μπορείς να περιμένεις.

δεν το κατεβασα απο την καζανα μου...μου το εχουνε πει ατομα που ενδιαφερονται για το μελλον μου...το εγωιστης που προεκυψε δεν ξερω,,,,!!

Άτομα που ενδιαφέρονται για το μέλλον σου ή άτομα που ενδιαφέρονται για τα λεφτά σου ? :)

• Like 2
Δημοσ.

Τι να κανω,τι να κανω,πειτε μου...να περιμενω η να τσιμπισω καμια τετοια?

με 7950 εχω μεινει αλλα την gt.....

Δηλαδη εγω που εχω ξεμεινει με την 6200 Turbocache τι πρεπει να κανω? Να παω να ''πη...τω'' απο κανενα γκρεμο?  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αρα εχουμε 760 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34989&cat=5 249 

7950 http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD7950-3GB.html 269

Και 760 απο πλαισιο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-GTX-760-TF-2GD5-OC-2GB.htm#tabCharacteristics στα 300 :P  :P Και το σχολιο του αγοραστη ''θελεις τουλαχιστον 650w τροφοδοτικο χαχαχαχα. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα, κοίτα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να παίξεις.

Από την στιγμή που δεν είσαι κολλημένος με κάνα BF3 ας πούμε, μπορείς να περιμένεις.

Άτομα που ενδιαφέρονται για το μέλλον σου ή άτομα που ενδιαφέρονται για τα λεφτά σου ? :)

η οικογενεια μου προσωπικα ενδιαφερεται για το μελλον μου....οι αλλοι δεν ξερω κα ιδεν με ενδιαφερει...και σιγα τα λεφτα στο κατω-κατω!δουλευω και τα μαζευω!

Δημοσ.

Τι να κανω,τι να κανω,πειτε μου...να περιμενω η να τσιμπισω καμια τετοια?

με 7950 εχω μεινει αλλα την gt.....

E σοβαρα,περιμενε την νεα σειρα,λιγη ακομα υπομονη,να εφυγε κιολας ο αυγουστος,μπηκε ο σεπτεμβρης,ανακοινωθηκε η σειρα 9ΧΧΧ και απο οκτωβρη ξεκινα η διαθεσιμοτητα! Μπαμ μπαμ πραγματα σε λεω :D

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω ετσι πιστευω.αλλα το μονο που φοβαμαι ειναι οτι η αναμονη θα ειναι ακριβη....

εεε να ιρε συ...εννοειται...με το που βγουνε θα τα σταξεις για να την παρεις οπως γινεται παντα....αλλα απο οτι διαβαζω σε σχετικο thread θα ειναι λεει 25% καλυτερη απο gtx780 κατι τετοιο...αν ισχυει αυτο τοτε η nvidia θα παρει μπροστα επιτελους και θα δουμε λιγακι ανταγωνισμο μετα ξυ των 2 εταιρειων!! καλοφορετη οποια και να παρεις!

Δημοσ.

Κοιτα αν εισαι στο price range μιας 7950 δλδ μεχρι 300Ε,εστω οτι παιρνεις 9870,που ας ελπισουμε οτι θα εχει around 300E,με ΟC θα εχεις επιδοσεις 9950 :o (τωρα αν μια 7950 φτανει με OC μια 9950.....δεν θελω να πιστευω κατι τετοιο xD)

Δημοσ.

εεε να ιρε συ...εννοειται...με το που βγουνε θα τα σταξεις για να την παρεις οπως γινεται παντα....αλλα απο οτι διαβαζω σε σχετικο thread θα ειναι λεει 25% καλυτερη απο gtx780 κατι τετοιο...αν ισχυει αυτο τοτε η nvidia θα παρει μπροστα επιτελους και θα δουμε λιγακι ανταγωνισμο μετα ξυ των 2 εταιρειων!! καλοφορετη οποια και να παρεις!

Σαν την 780 θα είναι πάνω κάτω..

Απλά θα παίξει σε χαμηλότερη τιμή και λογικά θα δούμε πτώση στις GTX7xx.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν την 780 θα είναι πάνω κάτω..

Απλά θα παίξει σε χαμηλότερη τιμή και λογικά θα δούμε πτώση στις GTX7xx.

μακαρι να δουμε πτωση στη σειρα 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...