Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφοσον την πηρα μονο 100 ευρω...ηταν καλη αλλαγη....η 5850 ειδικα στα win8 κολλουσε οταν εβγαιναν καινουριοι drivers...

για windows 8 δεν ξερω πραγματικα τιποτα....αλλα τωρα να λεει και ο αλλος σας παρακολουθω και γελαω ειναι πραγμα τραγελαφικο...

τωρα αν ο αλλος ειναι ασχετος δεν μπορω να του κανω τιποτα...συγκρινει μια καρτα επειδη εχει 2 gb ram με μια αλλη που εχει 1

ναι και στο κατω κατω αν ειναι ετσι η gt 630 4gb πρεπει να ειναι καρταραααα εεε?...συνεχιστε να περνεται καρτες επειδη ειναι πολλα gb...ααα και κατι αλλο η gtx 295 ειναι καρταρα και ακομα παλευει στο metroLL που χωρις ΑΑ παιζει 35fps...χμμμμ...not bad για τα χρονακια της...φανταζομαι σε sli τι θα κανει...θα παιζει να παντα και με φιλτρα ανοιχτα να φανταστω ετσι?....παντως την 5970 μιας και ειναι dx11 την προτεινω γιατι ειναι σε χαμηλη τιμη και ξεσκιζει σε πολλα πολλα κομματακια καρτουλες οι οποιες ναι μεν ειναι single gpu αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια ως προς της επιδοσεις και τις τιμες που φερουν στην ελληνικη αγορα!

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο με τα gb και μενα πραγματικα μου τη σπαει....ο αλλος συγκρινει την 480 με την 650 μονο και μονο γιατι η 650 ειναι 0,5 gb παραπανω......(οχι απο το inso...ενας φιλος μου)

Αυτό το πρόβλημα το είχες εσύ, δεν ισχύει.

δεν ξερω...απλα εχω ξανακουσει οτι οι ati ειχαν προβληματικους drivers...βεβαια οι ποιο καινουριες σειρες δεν ξερω...εγω ειχα σειρα 5χχχ

Δημοσ.

Αυτο με τα gb και μενα πραγματικα μου τη σπαει....ο αλλος συγκρινει την 480 με την 650 μονο και μονο γιατι η 650 ειναι 0,5 gb παραπανω......(οχι απο το inso...ενας φιλος μου)

δεν ξερω...απλα εχω ξανακουσει οτι οι ati ειχαν προβληματικους drivers...βεβαια οι ποιο καινουριες σειρες δεν ξερω...εγω ειχα σειρα 5χχχ

να πεις στου φιλου οτι ειναι λαθος και να μην κανει το λαθος να αγορασει καμια gt 630 επειδη ειναι 4gb :P

επισης τα drivers εννοειται οτι εχουν διορθωθει αλλα ειναι και σε τι καρτα θα πεσεις...τεσπα αν και παλια η 5970 πιστευω δεν θα εχει κανενα θεμα σε τωρινα και σε επομενα παιχνιδια γιατι κρυβει μεγαλη ιπποδυναμη κατω απο τον ανεμιστηρα....μια 7950 θα ητανε σαφως καλυτερη επιλογη λογω καλυτερης συμβατοτητας σε νεα παχνιδια και συστηματα...αλλα αλλη η τιμη της μιας και αλλη η τιμη της αλλης....

Δημοσ.

4 χρόνια είμαι με cf 58XX πρόβλημα με drivers δεν συνάντησα ποτέ.. Ακόμη και τώρα με την beta των win 8.1. Stuttering απο την αλλη συνάντησα πολλές φορές αλλά και αυτο διορθώθηκε με τους τελευταίους beta. Αλλά και πάλι mgpu λύση δεν θα πρότεινα σε κανένα που δεν ξέρει πραγματικα που παει να μπλέξει.

Οσο για σένα Μανωλακι ... Ψάξε λίγο με ποιον μιλάς πριν ανοίξεις το στόματακι σου γτ εκτίθεσαι ... Διότι όταν δούλευαμε μερικοί πάνω σε σύστηματα με 8086 και 5,25 floppy εσυ δεν είχες γεννηθεί ακόμη. Θεός φυλάξει, θα μπορούσες να είσαι γιος μου. Για αυτο σβήσε λίγο.

• Like 2
Δημοσ.

Manolis96 , ξεκινα διαβασμα τι ειναι η vram κ που χρησιμοποιηται.

Οσο ακραιο ειναι να εχεις κινητηρα ferrari σε σασι yugo ( 5970 ) αλλο τοσο να εχεις κινητηρα yugo σε σασι ferrari ( gt630 4Gb ) .

Η 5970 EIXE τεραστια ισχυ για την εποχη της αλλα στα 1080p με φιλτρα , σιγουρα θα μενει πισω απο καρτες με λιγοτερη ισχυ αλλα με πιο πολλη μνημη.

• Like 1
Δημοσ.

του το εχω πει....δεν ξερω κι εγω ποσες φορες,αλλα μαλλον το εχει ψηλοκαταλαβει,WalkerSW...δεν ξερω, ισως επεσα σε προβληματική

Δημοσ.

4 χρόνια είμαι με cf 58XX πρόβλημα με drivers δεν συνάντησα ποτέ.. Ακόμη και τώρα με την beta των win 8.1. Stuttering απο την αλλη συνάντησα πολλές φορές αλλά και αυτο διορθώθηκε με τους τελευταίους beta. Αλλά και πάλι mgpu λύση δεν θα πρότεινα σε κανένα που δεν ξέρει πραγματικα που παει να μπλέξει.

Οσο για σένα Μανωλακι ... Ψάξε λίγο με ποιον μιλάς πριν ανοίξεις το στόματακι σου γτ εκτίθεσαι ... Διότι όταν δούλευαμε μερικοί πάνω σε σύστηματα με 8086 και 5,25 floppy εσυ δεν είχες γεννηθεί ακόμη. Θεός φυλάξει, θα μπορούσες να είσαι γιος μου. Για αυτο σβήσε λίγο.

δεν λεω ισως εισαι καλος στην δουλεια σου σαν τεχνικος και προφανως εχεις περισσοτερη εμπειρια απο ενα 17 χρονο αλλα στην ηλικια των 13 σου(δεν ξερω αν υπηρχαν υπολογιστες τοτε η τηλεφωνα) απλα οταν αρχισα εγω να ασχολουμε με pc σε αυτην την ηλικια εσεις τοτε δεν ξερατε απο που ανοιγει η τηλεοραση....γιατι για να σου λεω οτι στα 13 μου αντιμετωπιζα τα λαγγαρισματα στο crysis με το p4 2.8 ghz και τον ανοιξα και τον αναβαθμισα σε 1.5gb ram τοτε και στην 7600gt για να εχω 27fps χωρις να εχω framedrops...ητανε μια προσπαθεια για την νεαρη ηλικια μου!

Manolis96 , ξεκινα διαβασμα τι ειναι η vram κ που χρησιμοποιηται.

Οσο ακραιο ειναι να εχεις κινητηρα ferrari σε σασι yugo ( 5970 ) αλλο τοσο να εχεις κινητηρα yugo σε σασι ferrari ( gt630 4Gb ) .

Η 5970 EIXE τεραστια ισχυ για την εποχη της αλλα στα 1080p με φιλτρα , σιγουρα θα μενει πισω απο καρτες με λιγοτερη ισχυ αλλα με πιο πολλη μνημη.

εχεις ιδεα τι λες?...ξεκινα λεει το διαβασμα...προφανως και ξερω τι ειναι η nvram ακου εκει...χρησιμοποιειται σε μεγαλες οθονες η πολλαπλες οθονες σε συστοιχεια 3d surround (nvidia) η eyenfinity (amd ) και ο ρολος της ειναι οτι τα 2gb αποδιδουν λιγο καλυτερα απο τα 1gb της 5970...αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο φιλος με τις 5870cf δεν πιστευω να αντιμετωπιζει οποιοδηποτε προβλημα στα νεα παιχνιδια αλλα και παλι στα 160Ε που την δινουν ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο μια gtx 660 - gtx660ti boost oc...απο κει και περα δεν θελω να διαμαχησω με κανενα ουτε να υποστηριξω καποια εταιρια...δημοκρατια εχουμε και οφειλα να εκφρασω την γνωμη μου περι τουτου του θεματος για να συμβουλεψω το παλικαρι...

απο κει και περα η επιλογη ειναι δικη του....οτι ειχα να πω το ειπα!

Δημοσ.

Τεσπα είσαι Πολυ μικρός για να μπορέσω να κάνω σοβαρή κουβέντα μαζί σου. Ενα θα σου πω, μάθε να σέβεσαι αυτούς που αποδεδειγμένα ξέρουν 5 πράγματα παράπανω απο εσένα και να διδάσκεσαι απο αυτούς ώστε να γίνεσαι καλύτερος. Παίζοντας το ξερόλας μόνο χαμένος βγαίνεις διότι όλοι γραμμένο θα σε έχουν.

• Like 2
Δημοσ.

εχεις ιδεα τι λες?...ξεκινα λεει το διαβασμα...προφανως και ξερω τι ειναι η nvram ακου εκει...χρησιμοποιειται σε μεγαλες οθονες η πολλαπλες οθονες σε συστοιχεια 3d surround (nvidia) η eyenfinity (amd ) και ο ρολος της ειναι οτι τα 2gb αποδιδουν λιγο καλυτερα απο τα 1gb της 5970...αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο φιλος με τις 5870cf δεν πιστευω να αντιμετωπιζει οποιοδηποτε προβλημα στα νεα παιχνιδια αλλα και παλι στα 160Ε που την δινουν ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο μια gtx 660 - gtx660ti boost oc...απο κει και περα δεν θελω να διαμαχησω με κανενα ουτε να υποστηριξω καποια εταιρια...δημοκρατια εχουμε και οφειλα να εκφρασω την γνωμη μου περι τουτου του θεματος για να συμβουλεψω το παλικαρι...

απο κει και περα η επιλογη ειναι δικη του....οτι ειχα να πω το ειπα!

Ο φίλος με τις 5870 έχει σοβαρότατα προβλήματα λόγο του 1gb όταν θελήσει να ανεβάσει λίγο το ΑΑ στα τελευταίας κοπής παιχνίδια.

• Like 3
Δημοσ.

Τεσπα είσαι Πολυ μικρός για να μπορέσω να κάνω σοβαρή κουβέντα μαζί σου. Ενα θα σου πω, μάθε να σέβεσαι αυτούς που αποδεδειγμένα ξέρουν 5 πράγματα παράπανω απο εσένα και να διδάσκεσαι απο αυτούς ώστε να γίνεσαι καλύτερος. Παίζοντας το ξερόλας μόνο χαμένος βγαίνεις διότι όλοι γραμμένο θα σε έχουν.

και ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν εχω καποιο να μου μαθενει καποια πραγματα παραπανω απο οσα ξερεις εσυ...

σε πληροφορω λοιπον οτι με αυτον που συνεργαζομαστε και ανοιγουμε pc μαζι εχει σπουδαει στο πανεπιστημιο ηρακλειου(αντε βγαλτω) και εχει ασχολειθει με υπολογιστες απο το 1990...οποτε ειναι ανουσιο να μιλαμε για γνωσεις μιας και εισαι 40 χρονο μαντραχαλος οπως λες αν λες αληθεια ενω εγω ειμαι ενα πιτσιρικι κατα τα λεγωμενα σου...ομως δεν παει ξαναλεω για την τιμη της να ειναι κακη καρτα...γενικα εγω ειμαι υπερ των dual gpu και δεν προκειται να αλλαξω ευκολα γνωμη....

και στο κατω κατω το ΑΑ δεν ειναι τιποτα το ουσιωδες...μονο που ζοριζει την καρτα και την ξεντεριζει ενω μπορει να λειτουργει ανετα με υψηλα frames χωρις να παιζεις με AA οπως ειμαι εγω εδω κα ιενα χρονο στην 295gtx....στο οτι ειμαι πιτσιρικι και οτι δεν μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα μαζι μου δεν το σχολιαζω διοτι πιο πολλα μαθαινεις απο καποιο μικροτερο ο οποιος σε ορισμενα πραματα σε περναει σε γνωσεις και οχι επειδη τα κατεβαζει η καζανα μου απλα επειδη μου τα εχει δειξει καποιος και εχουμε κανει μετρησεις head to head και με εβγαλε απο το κουβουκλι nvidia its mean to be played και απο την intel με χαρακτηριστικα παραδειγματα intel core i7 875k 4ghz vs fx6300 4ghz και 6970vs660ti...πολυ απλα...αντε γιατι θα κρυωσει και το σουβλακι :P

Δημοσ.

αντε γιατι θα κρυωσει και το σουβλακι :P

Φαε ρε Μανωλάκη το σουβλάκι σου και μην τσαντίζεσαι.

Μόνο επειδή είναι βράδυ, να μην βάλεις τζατζίκι, γιατί στους πιτσιρικάδες φέρνει κλ@#$μο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...