Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα μου εκατσε μια gtx480...

μια χαρα εισαι αλλα η καλυτερη επιλογη ητανε η 5970 κατα την γνωμη μου....και εγω ακομα την σκεφτομαι στα 160 χωρις εγγυηση!!

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα...μονο λιγο με τις θερμοκρασιες...

και στα λ7 τους τι καλυτερο να παρεις???

Δημοσ.

Να δώσεις λίγα παραπάνω και να πας σε μια used 7950 ας πούμε αν έχεις τόσο πολύ θέμα.

Τα παραπάνω λεφτά που δεν έδωσες για μια σύγχρονη κάρτα θα πάνε στη ΔΕΗ με αυτή που πήρες.

Με μια γρήγορη ματιά στις αγγελίες είδα κάνα 2 660 Ti OC Editions να παίζουν στα 2 κατοστάρικα..

Δημοσ.

Να δώσεις λίγα παραπάνω και να πας σε μια used 7950 ας πούμε αν έχεις τόσο πολύ θέμα.

Τα παραπάνω λεφτά που δεν έδωσες για μια σύγχρονη κάρτα θα πάνε στη ΔΕΗ με αυτή που πήρες.

Με μια γρήγορη ματιά στις αγγελίες είδα κάνα 2 660 Ti OC Editions να παίζουν στα 2 κατοστάρικα..

οχι 660ti με τιποτα...καλυτερα 7950 used στα 220Ε...οσο για την δεη αμα το υπολογισεις ειναι +94w περισσοτερο απο την 7950...

επομενως στις 10ωρες ειναι 940w περισσοτερα απο μια 7950...δεν βλεπω ιδιαιτερη διαφορα...και στις 2 περιπτωσεις πληρωνεις τα κετρατα σου στην ΔΕΗ...δεν ειναι καλη δικαιολογια για να μην παει στην 5970 καθως ο υπολογιστης δεν μπορει να καψει τοσο πολυ οσο αλλα σκευη μεσα στο σπιτι....αρα δεν κοβουμε απο το pc για να πεσει ο λογαριασμος της ΔΕΗ.....

εγω παρολλα αυτα προτεινω 5970.... http://www.hwcompare.com/11440/radeon-hd-5970-vs-radeon-hd-7950/

Δημοσ.

Η 5970 έχει 1GB Vram και στα νέα παιχνίδια δεν θα πηγαίνει βήμα..

Καλύτερα 660Ti/7950, την δεύτερη αν την βρει με μικρή διαφορά.

Ρε psycho μην προσπαθεις να βγάλει ακρη με τον Μανωλακι , τρολ του κερατα ειναι....

ειναι πολυ δυνατη...αλλα αν εχει κολληματα στους drivers οπως η 5850 που ειχα...τι να την κανω??

Δεν έχουν κανενα απολυτως θεμα οι drivers με την 5850.... απο εκει και περα αν εκανες μεταβαση απο 5850 σε 480 .. φιλικα σου λέω ότι ήταν ανουσια η αλλαγή... δεν κερδισες κατι το ιδιαίτερο. 

Δημοσ.

Ε ναι, την στιγμή που προτείνει 5970 έναντι μιας 660 Ti η οποία είναι μονή, πιο γρήγορη και έχει 2GB Vram......

Απλά πρέπει να τα λέμε γιατί βλέπουν και άτομα που δεν ξέρουν πολύ καλά τι παίζει και μπορεί κάποιος να δει το ποστ του Μανωλάκη και να την πατήσει..

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι, την στιγμή που προτείνει 5970 έναντι μιας 660 Ti η οποία είναι μονή, πιο γρήγορη και έχει 2GB Vram......

Απλά πρέπει να τα λέμε γιατί βλέπουν και άτομα που δεν ξέρουν πολύ καλά τι παίζει και μπορεί κάποιος να δει το ποστ του Μανωλάκη και να την πατήσει..

Ρε psycho μην προσπαθεις να βγάλει ακρη με τον Μανωλακι , τρολ του κερατα ειναι....

Δεν έχουν κανενα απολυτως θεμα οι drivers με την 5850.... απο εκει και περα αν εκανες μεταβαση απο 5850 σε 480 .. φιλικα σου λέω ότι ήταν ανουσια η αλλαγή... δεν κερδισες κατι το ιδιαίτερο. 

τωρα να καθομαι να ασχολουμαι ΕΓΩ μαζι σας ειναι ανουσιο γιατι προφανως δεν ξερεται για τι καρτα μιλαμε...πρωτα πιαστε DUAL gpu στα χερια οπως εγω και μετα να μιλατε χωρις να γνωριζεται...και 7950gx2 εχω πιασει και 4870χ2 και τωρα ειμαι με gtx 295 και ξερω ασφαλως πολυ πιο πολλα σε θεματα καρτων γραφικων διοτι οταν εγω ειμουνα 13 χρονων αλλαζα στο pc μου απο ati radeon 9250 σε 7600gt κατι που εσυ στα 13 σου δεν ηξερες τι ειναι και καν πως ανοιγει το κουτι απο πισω...και δεν λεω οτι δεν εκανα λαθη αλλα μεσα σε 4 χρονια σαφως και ξερω πολυ περισσοτερα απο σας που δεν ξερω αν ειστε πανω απο 25 και λετε εμενα τρολλ χωρις να ξερεται δυνατοτητες των dual gpu...αυτα!

φυσικα ειναι 1gb nvram αλλα και παλι η gtx 295 που ειναι 896mb πως τραβαει ακομα στους πιο νεους τιτλους....

Δημοσ.

Έτσι, είναι... Όποιος σπέρνει άγνοια, θερίζει Μανώληδες. Συνεχίστε, σας παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον.

• Like 3
Δημοσ.

τωρα να καθομαι να ασχολουμαι ΕΓΩ μαζι σας ειναι ανουσιο γιατι προφανως δεν ξερεται για τι καρτα μιλαμε...πρωτα πιαστε DUAL gpu στα χερια οπως εγω και μετα να μιλατε χωρις να γνωριζεται...και 7950gx2 εχω πιασει και 4870χ2 και τωρα ειμαι με gtx 295 και ξερω ασφαλως πολυ πιο πολλα σε θεματα καρτων γραφικων διοτι οταν εγω ειμουνα 13 χρονων αλλαζα στο pc μου απο ati radeon 9250 σε 7600gt κατι που εσυ στα 13 σου δεν ηξερες τι ειναι και καν πως ανοιγει το κουτι απο πισω...και δεν λεω οτι δεν εκανα λαθη αλλα μεσα σε 4 χρονια σαφως και ξερω πολυ περισσοτερα απο σας που δεν ξερω αν ειστε πανω απο 25 και λετε εμενα τρολλ χωρις να ξερεται δυνατοτητες των dual gpu...αυτα!

φυσικα ειναι 1gb nvram αλλα και παλι η gtx 295 που ειναι 896mb πως τραβαει ακομα στους πιο νεους τιτλους....

φιλε συμφωνω...και η 295 ειναι ΚΑΡΤΑΡΑ...εχω δουλεψει με 2 σε sli για καποιο διαστημα...βεβαια ειναι 4-5 χρονων καρτα

Δημοσ.

εφοσον την πηρα μονο 100 ευρω...ηταν καλη αλλαγη....η 5850 ειδικα στα win8 κολλουσε οταν εβγαιναν καινουριοι drivers...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...