kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) μην κλαψουριζετε για τα "απεριοριστα" που τα θελετε και τσαμπα και εχετε και κινητο 700ε στο θεμα απεριοριστα μην κραζετε τις εταιριες αλλα την εποπτικη αρχη που τους το επιτρεπει.δεν σας αρεσει καντε μια καταγγελια eett.gr. ]]http://s16.postimg.org/nrof691dh/image.jpg] εν ολιγης εχετε την ευκαιρια να πατε οπου θελετε αν εχετε αοριστου χρονου-δεν δεσμευεστε απο συμβολαιο!καντε την χρηση φορητοτητας.100% θα βγειτε κερδισμενοι... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T73/section/EshopNewOffer cosmote απεριοριστα 65! στα 36ε αν εχεις οικογενειακο,αλλιως 49e http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/sumvolaio-w/?utm_source=facebook&utm_medium=facebook_mobilereachblock&utm_campaign=W_symvolaio wind 40e 18μηνες http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/addItemToSession!addNewConnectionHandset.action?productId=16600&tariffContractDuration=18&programTypeId=1&tpCategoryFilter=13 red 42e υ.γ. απεριοριστα σημαινει 1500 sms ή min δεν ξερω αν ειναι τελικες οι τιμες.π.χ. φπα,τελη κινητης Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2013 από kage
lexmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κάνε μια και ειδοποίησε τον stormrain να στο μεταφέρει εδώ.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το "Απεριόριστα" αποτελεί εμπορική ονομασία για αυτό και δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ένα προϊόν το βαφτίζουν "Απεριόριστα". Είναι τίτλος δηλαδή και δεν είναι απαραίτητο να αντικατοπτρίζει τις παροχές. Κάπως έτσι πάει το παραμύθι.
kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) διαβαζω στo myphone για τα καρτοκινητα Ένα παράδειγμα του F2GO: 10€ = 300 Λεπτά προς όλους 50€ = 1500 Λεπτά προς όλους ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΈΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΔΊΝΟΥΜΕ 15€ γιά 1500db ( στοιχίζουν 5€ τα 500mb) Έτσι λοιπόν μένουν τα υπόλοιπα 35€ γιά τον επόμενο μήνα και πορεύεσαι έτσι. vs Το WIND F2G προσφέρει 200 λεπτά προς όλους με 5€ και 1gb internet με 5€. -------------------------- κατι αντιστοιχο εχουν και οι αλλες εταιρεις?! θυμαμαι που εδω και χρονια ολοι ειχαν whats up γιατι ειχαν πολλα λεπτα.το σταματησαν? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από kage
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Στα καρτοκινητά είναι 3'λεπτες οι κλήσεις. Πρακτικά 1500' είναι maximum 500 κλήσεις διάρκειας μέχρι 3 λεπτών καθ' έκαστη. Ενώ πχ σε ένα Vodafone Unlimited με ελάχιστη διάρκεια τα 45" είναι maximum 2000 κλήσεις με διάρκεια 45" καθ' έκαστη. Πρακτικά με ένα καρτοκινητό που σου δίνει 1500' το μήνα μπορείς maximum να πραγματοποιείς 16 κλήσεις ανά ημέρα. Βέβαια υπάρχει λογική για την ΠΟΧ καθώς υπάρχουν και συμβόλαια (εταιρικά) που δεν είναι όντως απεριόριστα. ΠΟΧ υπάρχει παντού, ακόμα και στα 2Play που βάζουμε στο σταθερό. Θυμάμαι όταν είχα Forthnet 2play η ΠΟΧ για την τηλεφωνία ήταν 1500' και έγραφε στους όρους πως αν αυτά ξεπεραστούν είναι στην ευχέρεια της Forthnet να με χρεώνει με κάποιο συγκεκριμένο βήμα χρέωσης(μου διαφεύγει πόσο) ή να μου κόψει τις υπηρεσίες επειδή υποτίθεται πως χρησιμοποιώ την γραμμή μου για εμπορικούς σκοπούς(χωρίς να είμαι εταιρεία). Για ένα που θέλει συνολικά υπηρεσίες και κλήσεις/μηνύματα προς όλα τα δίκτυα, ένα συμβόλαιο με μειωμένη τιμούλα είναι ό,τι πρέπει.
geekas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Νομίζω το πιο συμφέρον πρόγραμμα και μα τις περισσότερες παροχές είναι το W της Wind, επίσης, έχει και την καλύτερη διαφήμιση !!
chris_k21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 διαβαζω στo myphone για τα καρτοκινηταΈνα παράδειγμα του F2GO:10€ = 300 Λεπτά προς όλους50€ = 1500 Λεπτά προς όλουςΠΡΟΣΟΧΉ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΈΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΆΡΤΑΔΊΝΟΥΜΕ 15€ γιά 1500db ( στοιχίζουν 5€ τα 500mb)Έτσι λοιπόν μένουν τα υπόλοιπα 35€ γιά τον επόμενο μήνα και πορεύεσαι έτσι.--------------------------κατι αντιστοιχο εχουν και οι αλλες εταιρεις?!θυμαμαι που εδω και χρονια ολοι ειχαν whats up γιατι ειχαν πολλα λεπτα.το σταματησαν? Έχεις δικό είχα για 15 χρόνια κ ακόμα έχω wind αλλά ενώ είχα κάρτα κ έπαιρνα Δωρεάν αυτά τα 300 με πήρε τηλ μια κυρία από τις πολλές που περνούν κ μου είπε ότι θα το σταματήσουν αυτό με τα 300. Έκανα ένα πρόγραμμα 500 λεπτά προς όλους 30 μην κ 100 mb 20 ευρώ. Ήταν Καιρός να βγάλουν κάτι προς όλους.
geekas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έχεις δικό είχα για 15 χρόνια κ ακόμα έχω wind αλλά ενώ είχα κάρτα κ έπαιρνα Δωρεάν αυτά τα 300 με πήρε τηλ μια κυρία από τις πολλές που περνούν κ μου είπε ότι θα το σταματήσουν αυτό με τα 300. Έκανα ένα πρόγραμμα 500 λεπτά προς όλους 30 μην κ 100 mb 20 ευρώ. Ήταν Καιρός να βγάλουν κάτι προς όλους. Μια χαρά είσαι και με το προγραμματάκι που έχεις, απλά το W πιστεύω τα σπάει, στα 39.90 με τόσες παροχές, δεν έχει ξαναγίνει
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μια χαρά είσαι και με το προγραμματάκι που έχεις, απλά το W πιστεύω τα σπάει, στα 39.90 με τόσες παροχές, δεν έχει ξαναγίνει Δεν είναι "τόσες" οι παροχές. Τρεις (3) είναι.... ομιλία, sms, mobile internet.
geekas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν είναι "τόσες" οι παροχές. Τρεις (3) είναι.... ομιλία, sms, mobile internet. Δεν νομίζω να χρειάζεται κανείς κάτι άλλο, πράγματα του τύπου back up στο cloud που λέει η Vodofane για παράδειγμα. Θέλουμε από τους παρόχους να μας δίνουν το ίντερνετ και εμείς νομίζω βρίσκουμε λύσεις. Αυτό χρειαζόμαστε ομιλία, sms και ίντερνετ και το W τα προσφέρει απλόχερα.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν είναι "τόσες" οι παροχές. Τρεις (3) είναι.... ομιλία, sms, mobile internet. Δεν νομίζω να χρειάζεται κανείς κάτι άλλο, πράγματα του τύπου back up στο cloud που λέει η Vodofane για παράδειγμα. Θέλουμε από τους παρόχους να μας δίνουν το ίντερνετ και εμείς νομίζω βρίσκουμε λύσεις. Αυτό χρειαζόμαστε ομιλία, sms και ίντερνετ και το W τα προσφέρει απλόχερα. Το προϊόν σε κάθε εταιρεία ειναι διαφορετικό. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει, το προϊόν δεν αλλάζει. Sent from my iPhone
manzana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γενικά να ξέρετε ότι όταν υπάρχει αναφορά σε προγράμματα κινητής τηλεφωνίας (όχι σταθερής, το τονίζω) και αναφέρεται η λέξη "απεριόριστα" είτε αφορά χρόνο ομιλίας, είτε αφορά sms εννοεί πάντα 1.500 (λεπτά ομιλίας ή sms αντίστοιχα), διότι στην κινητή ισχύει "πολιτική ορθής χρήσης" όπως θα δείτε να το αναφέρουν οι πάροχοι διότι αυτό είναι το μέγιστο που μπορούν να παρέχουν. Τώρα το ότι τα ονομάζουν απεριόριστα, αφορά απλά την ονομασία και το marketing των εταιρειών (ασχέτως εάν είναι σωστό ή όχι.....) Επίσης οι τιμές που βλέπετε σε τιμοκαταλόγους είναι τιμές με ΦΠΑ πάντα, αλλά χωρίς τέλη κινητής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα