Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως και να εχει ειναι πολυ νωρις για καταδικες ολα παιζουν ειδικα σε αυτο το θεμα οπου και οι 2 εχουν ριξει απειρα λεφτα

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχιτεκτονικο σχεδιασμό από φοιτητή αρχιτεκτονικής 1ου ετους, που μολις γράφτηκε στο μάθημα.

:-D

Περιμένουμε το slim το 2016!

Το χειριστήριο είναι σαν φουτουριστικό 80's!

retro is the only way to go

Θα εχει και το κινεκτ της σονυ μεσα[δεν θυμαμαι πως το λενε]?Γιατι αν οχι η τιμη του xbox ειναι κομπλε[μαζι με το κινεκτ ειναι].Οπως και να εχει ,η ms το γαμησε στα μτχ ,και εγω + 1 για ps4

να ηταν μονο εκει...

... ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ είναι νωρίς ακόμα!!! Με ένα ωραίο exploit στο XBOX ONE και όλα γίνονται απλά, ούτε internet check ούτε 60άρια κάθε φορά για νέο game!!!! Αφού έτσι θελήσαν, έτσι θα γίνει...λίγο υπομονή!!!

ενα exploit που θα τρεχε στον δικο μας cloud server?

Kατσε εσυ και μπλεξε εκτος πο την πειρατεία που την θες για να παίξεις μόνος στο σαλονι σου, να πειραζεις και αρχεια registry για την ωρα ή δεν ξερω εγω τι...

Στο ps4 θα μεινει μονο η πειρατεια να "ανακαλυφθεί"

δεν εχετε ελπιδα σεις οι νεοι...

οι publishers θα πανε εκει που πουλαει περισσότερο.. και όπως φαίνεται η sony ειναι σε αυτο το καραβι.

καλη τύχη στην MS και την EA.

το παιχνιδι τωρα πια παιζεται στην indie σκηνη

Οπως και να εχει ειναι πολυ νωρις για καταδικες ολα παιζουν ειδικα σε αυτο το θεμα οπου και οι 2 εχουν ριξει απειρα λεφτα

ενα δικιο το εχεις.

Ας εχει η πρωτη παρτιδα xboxone το ιδιο failure rate που ειχε το xbox360....

Δημοσ.

PS4: 1.84Tflops 8GB GDDR5

ONE: 1.23Tflops 8GB DDR3

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a483743/ps4-has-50-percent-more-raw-power-in-graphics-than-xbox-one-says-report.html

Άμα υπολογίσεις και την διαφορά της GDDR5 με την DDR3 στα παιχνίδια, το πράγμα ξεφεύγει περισσότερο...

Βλέπω ότι το πάθημα (βλ. Cell) δεν έγινε μάθημα. Αν περιμένεις να δεις εσύ καλύτερα γραφικά στο PS4 και μάλιστα κατά 50%, ζήσε Μάη μου...

Δημοσ.

qsis ξυπνα απλα ειναι τα πραγματα αν εσυ εχεις μια Game company εσυ αποφασιζεις αγοραζοντας το σχετικο Lisense αν θες να κυκλοφορησεις ενα game ακομα και να εχεις το Lisense Μπορει να μην βγαλεις τιποτα σε game.

Το τελευταιο το πιστευεις εσυ και μονο εσυ.Λοιπον επειδη με εσενα δεν γινετε συζητηση πουθενα το κλεινω εδω και δεν προκειτε να σου ξανα απαντησω γιατι δεν νιωθεις..

καλα θα κανεις να το κλεισεις εδω γιατι ο,τι και να πεις ειναι απλα μια αστεια προσπαθεια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα..

ειδικα ΠΛΕΟΝ που ξερουμε επισημα οτι η sony δεν προκειται να κανει τετοιες καραγκιοζιες και βγαζει η ιδια βιντεο που τρολλαρει την αγαπημενη σου εταιρεια.. 

τη κακομοιρα τη microsoft που την πιεσαν οι κακοι publishers , cool story bro.. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι γενικότερα η SONY ήταν είναι και θα είναι ποιο μπροστά σε όλα και παράλληλα πολύ προσεκτική σε αυτά που κατασκευάζει είναι ελάχιστα (έως καθόλου) τα παραδείγματα που έχει κάνει λάθη. Ας μην ξεχνάμε ότι όταν πρώτο βγήκε το xbox υπήρχε ήδη το PS, όποτε λογικό ήταν να είναι λίγο καλύτερο.

Από εκεί και πέρα σαφέστατα είναι μια πολύ καλή αγορά το PS4 ακόμα και για ένα πολύ καλό blue ray, cd player ή DVD player μιας και τα χαρακτηριστικά μόνο για αυτά είναι σε επίπεδο hi class). 

Αυτό που θα με ενδιέφερε να δω είναι το interface (OS) που θα έχει...

Δημοσ.

απλα η σονυ επενδυσε περισσοτερο στο να φτιαξει παιχνιδοκονσολα (μονο και η μονο η καλυτερη καρτα γραφικων αρκει)  παρολο που επικεντρωθηκε και αυτη στα αχρηστα social media, αλλα δεν εφτασε να βγαλει htpc για να καινοτομησει (σε εισαγωγικα αυτο)  

καμια φορα οσο πιο απλο τοσο το καλυτερο 

Δημοσ.

qsis ξυπνα απλα ειναι τα πραγματα αν εσυ εχεις μια Game company εσυ αποφασιζεις αγοραζοντας το σχετικο Lisense αν θες να κυκλοφορησεις ενα game ακομα και να εχεις το Lisense Μπορει να μην βγαλεις τιποτα σε game.

Το τελευταιο το πιστευεις εσυ και μονο εσυ.Λοιπον επειδη με εσενα δεν γινετε συζητηση πουθενα το κλεινω εδω και δεν προκειτε να σου ξανα απαντησω γιατι δεν νιωθεις..

Θα ήταν μεγάλη μακακια να πληρώνει ενα κάρο λεφτά για Lisense και να μην το εκμεταλλευτή ...

Δημοσ.

Για καποιο λογο η Sony το εβγαλε

399 ευρω

399 δολαρια

399 pounds

Θυμιστε μου παλι γιατι να το αγορασω απο ελλαδα ενω καλλιστα μπορω να το παραγκειλω απο το Amazon

399$ = 300 euros αντε και κανα 10αρι μεταφορικα 310.

• Like 1
Δημοσ.

απλα η σονυ επενδυσε περισσοτερο στο να φτιαξει παιχνιδοκονσολα (μονο και η μονο η καλυτερη καρτα γραφικων αρκει)  παρολο που επικεντρωθηκε και αυτη στα αχρηστα social media, αλλα δεν εφτασε να βγαλει htpc για να καινοτομησει (σε εισαγωγικα αυτο)  

καμιά φορα οσο πιο απλο τοσο το καλυτερο

..μα απλό είναι, δεν ειναι και τίποτα πολύπλοκο για τα σημερινά δεδομένα.... 

καιιιι μπορεί να μην έχει ταμπέλα htpc αλλά έχει το 90% από ένα htpc, εσυ τι παραπάνω θα ήθελες στο σαλόνι σου;

Δημοσ.

..μα απλό είναι, δεν ειναι και τίποτα πολύπλοκο για τα σημερινά δεδομένα.... 

καιιιι μπορεί να μην έχει ταμπέλα htpc αλλά έχει το 90% από ένα htpc, εσυ τι παραπάνω θα ήθελες στο σαλόνι σου;

οι κονσολες ειχαν media χαρακτηρα απο την εποχη του ps2 που για πολλους ηταν το πρωτο μας dvd player (δε μετραω το ps1 που επαιζε cd) 

οποτε δεκτο μεχρι ενα σημειο, ομως δεν παυουν αυτα τα μηχανακια να αφορουν κυριως gamers και γυρω απο αυτη τη λογικη πρεπει να χτιζονται 

αν θελω htpc στηνω ενα τετοιο με πολυ λιγοτερα λεφτα απο τα 400 και 500.. ή αν ειναι βαζω κανονικο γομαρο pc που θα ειναι πιο ικανο σε ολους τους τομεις απο μια κονσολα 

απο μια κονσολα ομως θελω απλα να βαζω το δισκακι και να παιζει, να μη με απασχολουν θεματα οπως το να συνδεθω με τη ms μια φορα το 24ωρο.. 

και στη τελικη εμενα μου φαινεται απλο αυτο οπου και να ειμαι και δε θα μου ειναι και κοπος. ομως στο κοινο το οποιο απευθυνεται κυριως αυτο ειναι μεγαλο προβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...