Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις μου ηρθε e-mail απο πλαισιο για τις νεες κονσολες

απιστευτο κι ομως (ευχαριστα) αληθινο...δειτε τιμες

http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Console-Black.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-201306011-ps4-xbox-one

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λετε ολοι πως το xbox one θα πατωσει λογο τιμης σκεφτιτε ομως πως το kinect παει πακετο και δεν το αγοραζεις ξεχωριστα.το πσ4 δεν σου δινει τιποτα αλλο γιαυτο σκαστε και δειτε λιγο και το kinect που σου προσφερει ποσα και μετα κραξτε για την τιμη βλακες!

Sent from my iPad using Insomnia

Ακόμα και με το PS EYE το PS4 κάνει 458$ ;)

Δημοσ.

Πλαίσιο ακούς;

Θα πάρεις τα @@ μου.

Εbay, amazon και εξωτερικό για αγορές τέτοιες.

Aris 

Out.

να ξεκαθαρισω οτι δεν το εβαλα για διαφημιση της εταιρειας, απλα μου φανηκε περιεργο που ελληνικη αλυσιδα οπως το πλαισιο, που συνηθως κοπανανε τις τιμες στο κεφαλι, το πουλαει οσο ακριβως θα κανει και εξωτερικο. εχει νοημα να αγορασεις απο εξω αφου η τιμη θα ειναι ιδια?

μακαρι να παραμεινει η τιμη και στη συνεχεια και οχι μονο σαν αρπαχτη με τις προπαραγγελιες

Δημοσ.

θα ξεκινησει με τιμη χαμηλοτερη απο εκεινη που λανσαριστηκε το ps3?...ακολουθουν την εποχη ή να το θεσω καλυτερα ειναι απο κεινους που την διαμορφωνουν.......

Δημοσ.

θα ξεκινησει με τιμη χαμηλοτερη απο εκεινη που λανσαριστηκε το ps3?...ακολουθουν την εποχη ή να το θεσω καλυτερα ειναι απο κεινους που την διαμορφωνουν.......

Το PS3 είχε τρελό κόστος παραγωγής κόστιζε 900$ στην αρχή, δηλαδή χασούρα 300$ ανά κονσόλα τον πρώτο χρόνο. Το PS4 κοστίζει περίπου όσο και η τιμή πώλησης του, δεν έχει χασούρα η SONY δηλαδή. Για αυτό και κατάφερε να πετύχει τέτοια τιμή.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τις πουλάνε τις κονσολες 400 και 500 ευρώ στην Ευρώπη, ενω στην Αμερική 400 και 500 δολάρια αντίστοιχα?

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τις πουλάνε τις κονσολες 400 και 500 ευρώ στην Ευρώπη, ενω στην Αμερική 400 και 500 δολάρια αντίστοιχα?

Γιατι εχουμε μεγαλους φορους

Δημοσ.

αν εχω δουλεια ακομα μεχρι να βγει στα μαγαζια θα το χτυπησω αφου απο οσα διαβασα α το προτιμησω το ps4 απο το xbox

• Super Moderators
Δημοσ.

οι τιμές στην Αμερική είναι χωρίς sales tax :P

Δημοσ.

εγω παντως εκλεισα ενα στο πλαισιο. δεν ξερω γιατι λετε για ebay και amazon...

Και εγώ το ίδιο θα έκανα, εφόσον η τιμή που δίνει είναι ίδια παντού...και πραγματικά δεν καταλαβαίνω ορισμένους που πριν το ψάξουν αμέσως αρχίζουν να κράζουν και παίζει να παίρνουν έτσι και άλλους στο λαιμό τους. και στο κάτω κάτω-δυστηχώς-η amazon κατήργησε τα δωρεάν μεταφορικά, οπότε παίζει να σου βγαινει και ακριβότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...