GrandGamer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κοίτα τώρα που κάνεις λάθος. Κατ' αρχάς PC uber alles το είπαμε και εννοείται(και έχω σύστημα 1800 ευρώ). Αν θεωρείς μεγάλη δουλεία το share button και το Netflix πλανάσε πλάνην ηκτράν! Είμαι προγραμματιστής και θα σου πω ότι το να χρησιμοποιείς ένα API που σου παρέχει μία ήδη υπάρχουσα υπηρεσία είναι πολύ πιο απλό απο το να κάνεις integrate το skype σε ένα πολύ απαιτητικό σύστημα για ένα πολύ απαιτητικό κοινό. Μόνο και μόνο η αλλαγή του interface φτάνει. Επίσης δεν χρειάζομαι το PS2 σου, έχω δικό μου. Εγώ δεν σου υπέδειξα ποια κονσόλα να πάρεις. Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κονσόλα αγοράζεις για τα παιχνίδια που θα παίξεις. Θες να παίξεις Halo; πάρε xbox και μαγκιά σου. Θες να παίξεις Super Mario; πάρε Wii. Μη μου λές όμως ότι δεν βλέπεις διαφορά μεταξύ των κονσολών και θα πάρεις xbox. Μόνο και μόνο η διαφορά των 100 ευρώ αρκεί για το μέσο Έλληνα!
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγω τι πιστευω? Η σονυ θα τηρήσει αυτα που ανακοίνωσε και η ms θα βγάζει ανακοινωσεις με τις αλλαγες που θα γίνουν,ωστε μέχρι να βγουν οι κονσολες,να εχουν και οι δυο πάνω κατω τις ίδιες δυνατότητες! Τελικά δε περασαν λιγες ωρες και ...http://www.insomnia.gr/topic/489328-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5/!Εγω και ο Τειρεσιας ενα πράγμα !
Donacgreece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 <p>Κοίτα τώρα που κάνεις λάθος. Κατ' αρχάς PC uber alles το είπαμε και εννοείται(και έχω σύστημα 1800 ευρώ). Αν θεωρείς μεγάλη δουλεία το share button και το Netflix πλανάσε πλάνην ηκτράν! Είμαι προγραμματιστής και θα σου πω ότι το να χρησιμοποιείς ένα API που σου παρέχει μία ήδη υπάρχουσα υπηρεσία είναι πολύ πιο απλό απο το να κάνεις integrate το skype σε ένα πολύ απαιτητικό σύστημα για ένα πολύ απαιτητικό κοινό. Μόνο και μόνο η αλλαγή του interface φτάνει. Επίσης δεν χρειάζομαι το PS2 σου, έχω δικό μου.</p> <p> </p> <p>Εγώ δεν σου υπέδειξα ποια κονσόλα να πάρεις. Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κονσόλα αγοράζεις για τα παιχνίδια που θα παίξεις. Θες να παίξεις Halo; πάρε xbox και μαγκιά σου. Θες να παίξεις Super Mario; πάρε Wii. Μη μου λές όμως ότι δεν βλέπεις διαφορά μεταξύ των κονσολών και θα πάρεις xbox. Μόνο και μόνο η διαφορά των 100 ευρώ αρκεί για το μέσο Έλληνα!</p> Για το pc προφανώς και εκανά πλάκα. Μόλις πριν λίγους μήνες έκανα υπολογιστή κοντά στα 2000 με τη γνώμη και παιδιών από εδΩ στο Φόρουμ. Όπως πλάκα ήταν και το PlayStation 2. Βέβαια και να μην ήταν εννοείται ότι δε θα έδινα το δικό μου. Μιας και είναι ίσως το αγαπημένο μου κομμάτι της συλλογής μου. Όπως και η διαφορά τω 100 είναι μεγάλη ακόμα και τωβ 40 σε περίπτωση που κάποιος θέλει κάμερα και στο ps4. Αυτό που λέω εγω τόση ώρα ειβαι η Sony θα μπορούσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και χωρίς να πει αυτό για τα μεταχειρισμένα και να κάνει τέτοια κωλοτούμπα σήμερα. Γιατί περί κωλοτούμπας πρόκειται. Μόνο και μόνο για την τιμή. Αλλά όχι ήθελε να κοροϊδέψει τοβ μέσο χρήστη που σα τυφλός πήγε και προπαρεγκηλε μετά τα χθεσινά από το Αμαζόν και κάθε αμαζον. Και έρχεται μια μέρα μετά. Και λέει αλλά. Α τα καλύτερα exclusive σε αυτη τη γενιά τα έπαιξα στο ps3. Για τα δικα μου γούστα βέβαια.
nas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια το να χρησιμοποιούν το cloud ακόμα και στο ΑΙ καλό ειναο γιατί θα ελευθερώσει πόρους στο σύστημα για κάπου ααλλού όπως τα γραφικά. Αλλά και πάλι λογικά η διαφορά δε καλύπτεται σε καμία περίπτωση. Βέβαια καλό για να κρίνουμε ειβαι να δουμε τα πρώτα multiplatform και μετά να βγάλουμε ποιο ασφαλές συμπέρασματα. Σωστά Εδώ γελάμε. Εκτός αν είσαι ικανοποιήμενος να παίζεις με super delayed physics Τα latencies στη μητρική είναι της τάξης των nanosecond ενώ τα pings είναι στην καλύτερη περίπτωση 10ms. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες φορές πιο αργό το cloud. Σοβαρά πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει offload μέρος των γραφικών; Παντού κράζουν την microsoft για τα ψέματα που είπε για το cloud. Στο μόνο που μπορεί να συνεισφέρει το cloud είναι το AI. EDIT: Ακόμα και να το καταφέρει, 300.000 server σε 50 εκατομμύρια xbox one είναι τρίχες. Για να φτάσει το PS4 θέλει άλλα 600gflops. 600gflops/κονσόλα x 50.000.000 = 30.000.000.000gflops/300.000servers = 100Tflops/server Πιστεύεις ότι έχει ρίξει τόσα λεφτά; Το cloud είναι ασύμφορο για τέτοιες δουλειές. Ειδικά άμα βάλεις το κόστος συντήρησης/αναβάθμισης/ηλεκτροδότισης των server πρέπει να είσαι τρελός να κάνεις μια τέτοια κίνηση για κάτι τόσο απαιτητικό όπως τα video games. Πως είσαι σίγουρος για delays physics και γενικά γιατί προδικάζεις λες και η microsoft θα αφήσει μια τέτοια κατάσταση. Και επι εποχής cell πάλι πόλεμος γινόταν στα πληκτρολόγια με τα ps fanboys να κάνουν το άσπρο μαύρο ακόμα και με τα παραδείγματα μπροστά τους. Θα πάρουμε μια πρώτη γεύση και με το COD για αυτές τις διαφορές της τάξης του 50% που λες το "συννεφο" ειναι η μπαρουφα και η δικαιολογια της microsoft προς αυτους που την εμπιστευονται, προκειμενου να αποδεχτουν το licenced καθεστως που επιθυμει για την κονσολα της.. Καμία σχέση, η microsoft και η sony, δεν κερδίζουν κάτι από το licensing για τους περιορισμούς που θα βάλουν οι εταιρείες. Το cloud δε κατάλαβα τι ρόλο εννοείς ότι παίζει
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τελικά δε περασαν λιγες ωρες και ...http://www.insomnia.gr/topic/489328-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5/! Εγω και ο Τειρεσιας ενα πράγμα ! δεν εχει ανακοινωθει το ιδιο πραγμα. ουτε κατα διανοια. επισης οι φημες λενε οτι η microsoft ακυρωσε ολες τις συνεντευξεις και τις 1 προς 1 συνεντευξεις που δινονται παραδοσιακα στην Ε3, μονο και μονο επειδη οι πολιτικες της ειναι χειροτερες απο αυτες που ανακοινωσε. πχ οτι λενε οτι "το σκεφτονται" -> δεν το σκεφτονται καν κλπ Καμία σχέση, η microsoft και η sony, δεν κερδίζουν κάτι από το licensing για τους περιορισμούς που θα βάλουν οι εταιρείες. Το cloud δε κατάλαβα τι ρόλο εννοείς ότι παίζει αμα διαβασεις ξανα, θα καταλαβεις. και φυσικα η microsoft θα βγαλει (ενα σκασμο) λεφτα απο τις πολιτικες και τους περιορισμους που επιβαλλει. ή μαλλον ελπιζει οτι θα βγαλει. και για να ξερεις, η microsoft εφτιαξε αυτη τη λογικη, και πηγε και πουλησε την ιδεα της στις "μεγαλες" EA, UBI, Activision. Και απο οτι ακουγεται, η activision δεν ηταν και ο πιο θερμος υποστηρικτης...
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλά δεν μιλάμε για fanboys. Εγώ τσακονόμουν χτες το βράδυ με ένα φίλο μου γιατί είπε ότι ό,τι και να βγάλει η Sony θα είναι μαλακία και διπλή τιμή από ότι αξίζει γιατί αυτό κάνει η Sony. Σήμερα δεν έχει μπει online. Μιλάμε αντικειμενικά, αγοράζουμε βάσει προτιμήσεων και μάλιστα περιμένουμε να δοκιμαστούν πρώτα ή ακόμα καλύτερα να τα δοκιμάσουμε οι ίδιοι. Τους άλλους άστους να προπαραγκέλνουν.
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν εχει ανακοινωθει το ιδιο πραγμα. ουτε κατα διανοια. επισης οι φημες λενε οτι η microsoft ακυρωσε ολες τις συνεντευξεις και τις 1 προς 1 συνεντευξεις που δινονται παραδοσιακα στην Ε3, μονο και μονο επειδη οι πολιτικες της ειναι χειροτερες απο αυτες που ανακοινωσε. πχ οτι λενε οτι "το σκεφτονται" -> δεν το σκεφτονται καν κλπ Δεν αναφερομαι για τη ms,αλλα για τη sony που ειπα οτι θα κρατήσει τις υποσχέσεις της,αλλα τελικα δεν ηταν απο το χέρι της να γίνει αυτο!
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν αναφερομαι για τη ms,αλλα για τη sony που ειπα οτι θα κρατήσει τις υποσχέσεις της,αλλα τελικα δεν ηταν απο το χέρι της να γίνει αυτο! αντικειμενικα το καλυτερο που μπορουσες να ελπιζεις να κανει η sony, ειναι αυτο που εκανε. αν πανε οπως προφανως τα υπολογιζει, θα το κρατησει. αν οχι, βλεπει..
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά, οι μεγαλύτεροι τίτλοι του PS ήταν και είναι published από την ίδια τη Sony και αφού είπε ότι δεν θα έχει DRM τέλος, εμένα μου αρκεί. Τώρα αν μου βγάλει η Ubisoft πάλι DRM στο AC4(πολύ πιθανό ασχέτος αν είχαν υποσχεθεί πριν λίγο καιρό τέρμα τα DRM) θα το πάρω από το θείο για PC και να πάνε να χεστούν.
lepaterious Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τα λεγα απο το πρωι ειναι θεμα publisher αλλα ποιος με ακουγε 1
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τι κωλοτούμπα να κάνει η σονυ τι λες τώρα? Θα την πιέσουν μήπως οι εταιρίες παιχνιδιών? Πάρε μας τα @@ θα τους πει, μια άλλη εταιρία θα βρεθεί να κάνει games. Μην μπερδεύεσαι, δεν χρειάζεται η σονυ τις εταιρίες παιχνιδιών το αντίθετο γίνεται, υπάρχουν 100δες εταιρίες αλλά μόνο ένα PS4 . Πωπωπω τι επιχειρήματα ήταν αυτά ρε συ μας άφησες άναυδους. Σοβαρά τώρα..
tilegamos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εδω και κανα χρόνο είχα την απορία γιατί το plus ήταν αφύσικα γενναιόδωρο.. Τώρα πια μου λύθηκε η απορία!! για να κάνει γκελ στον κόσμο να μην ¨τσινήσουν" με το συνδομητικό online!!!!
ElectronicMusic007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν λεω οτι το πσ4 ειναι κακο αλλα η m$ μεσα σε αφτην την τιμη βαζει και το κινεκτ το προιγουμενο εκανε 100-150€ αυτο που θα κανει πιο πολλα πραματα λογικα θα ειναι και ακριβοτερο.. Γιαυτο εχει τετοια τιμη το one Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα