Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σονυ χειροκροτειται ήδη χωρίς να χει κάνει κάτι το φοβερό και η άλλη ότι και να κάνει το φτύσιμο που έφαγε θα την ακολουθεί για καιρό

Πιστεύεις κι εσύ ότι η σονυ πρόκειται να κάνει την οποιαδήποτε κωλοτούμπα; Για ποιο λόγο;

Εγω τι πιστευω?

Η σονυ θα τηρήσει αυτα που ανακοίνωσε και η ms θα βγάζει ανακοινωσεις με τις αλλαγες που θα γίνουν,ωστε μέχρι να βγουν οι κονσολες,να εχουν και οι δυο πάνω κατω τις ίδιες δυνατότητες!

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν λέω κάτι σε όλα τα άλλα. Απλά εγω θα προτιμήσω αυτό με τη camera που ούτος ή άλλος το θέλω. Το ίδιο θα έκανα και στο ps4. Ότι είναι πλεονεκτήματα δε το συζητάμε. Εννοείται πως είναι. Όχι για μένα αλλά για πολύ κόσμο. Αυτό που λέω είναι ότι χθες η Sony έκανε τρολ στη Microsoft για τα μεταχειρισμένα και είπε ότι στο ps4 όλα τα disk based παιχνίδια. Τα retail δηλαδή δε θα έχουν drm. Δε μας είπε μόνο για τα δικά της παιχνίδια. Εννοείτε ότι το πρόβλημα είναι οι publisher αλλά δεν έιμαι χαζός θέλω να μου τα λεν όπως είναι και όχι για να κερδίσουν τις εντυπώσεις που ούτος ή άλλος θα τις κέρδιζαν λόγο τιμής. Απλά εμένα αυτό το δούλεμα δε μου αρέσει.

Η σονυ χειροκροτειται ήδη χωρίς να χει κάνει κάτι το φοβερό και η άλλη ότι και να κάνει το φτύσιμο που έφαγε θα την ακολουθεί για καιρό

Πιστεύεις κι εσύ ότι η σονυ πρόκειται να κάνει την οποιαδήποτε κωλοτούμπα; Για ποιο λόγο;

Εγω τι πιστευω?

Η σονυ θα τειρισει αυτα που ανακοίνωσε και η ms θα βγάζει ανακοινωσεις με τις αλλαγες που θα γίνουν,ωστε μέχρι να βγουνν οι κονσολες,να εχουν και οι δυο πάνω κατω τις δυνατότητες!

Η πλάκα είναι ότι σχεδόν την έκανε. Και εκτός από τΟ Μια φορΑ το 24ωρο online που πρέπει να έχει το Xbox. Για τα μεταχειρισμένα ισχύει ακριβώς το ίδιο. Ότι αποφασίσουν οι publisher.
Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι το ένα είναι media center και το άλλο gaming console. Μπορείς να κάνεις σχεδόν όλα όσα κάνει το xbox με μία φτηνή smart TV. Το xbox δεν είναι για την Ελλάδα, θα πουλήσει μόνο στις Πολητείες.

Δημοσ.

Το ότι είναι και media center μόνο αρνητικό δεν είναι. Αν σταματήσει να βγάζει παιχνίδια τότε ναι. Αλλά εγω χθες ποιο πολλά είδα. Ναι τα κάνω και με τη smart tv που εχω δε με απασχολούν. Αλλά δε το βλέπω σαν αρνητικό. Δε τα χρειάζεσαι δε τα χρησιμοποιείς. Τι κόλλημα ειναο αυτό δε το καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορούσα να βάλω και το xbmc να βγάλω και το apple tv τελείως από την τηλεόραση. Δηλαδή εσένα αν σου δίναν ένα πολυμηχάνημα με ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες. Μη το πάρεις. Αλλά πάρε ένα σκέτο σκάνερ και ένα σκετο εκτυπωτή.

Βέβαια από ότι ειδα και το άλλο μια χάρα θα έχει και τις ταινιουλεσ του και τια σειρές του και τα όλα του. Και αυτο θετικό είναι. Όπως και το κατ'εμέ άχρηστο share button. Εγώ δε το χρειάζομαι άλλος το θέλει. Αλλά δε με ενοχλεί που υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Για downtime και για ασφάλεια έχεις να πεις κάτι?

Ναι προβλήματα υπήρχαν στο psn (και μάλιστα σοβαρά) τα οποία έχουν διορθωθεί και τώρα που θα είναι paid service θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ασφάλεια και η ποιότητα της υπηρεσίας. Το point σου ποιο ακριβώς είναι όμως; Το xbox είναι υποδεέστερη κονσόλα σε όλους τους τομείς. Για το online δεν ξέρουμε ακόμα.

Δημοσ.

Όταν πρόκειται να πληρώσω υπηρεσίες που δεν θέλω ναι με ενοχλεί. Όταν έχουν τους προγραμματιστές της εταιρείας να ασχολούνται με την σωστή λειτουργεία του skype για το xbox one, ναι με ενοχλεί. Αγοράζω την κονσόλα αποκλειστηκά και μόνο για να παίξω παιχνίδια που δεν υπάρχουν για το pc και για κανέναν άλλο απολύτως λόγο. Τις λειτουργίες των κονσολών(και των media center) τις έχει το pc μου και μάλιστα τουλάχιστον 1 γενιά πιο προηγμένες. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Μ$ παραδόθηκε όχι μόνο στη Sony αλλά και στη Valve αφού το Piston θα είναι επίσης καλύτερο.

Δημοσ.

Το ότι είναι και media center μόνο αρνητικό δεν είναι. Αν σταματήσει να βγάζει παιχνίδια τότε ναι. Αλλά εγω χθες ποιο πολλά είδα. Ναι τα κάνω και με τη smart tv που εχω δε με απασχολούν. Αλλά δε το βλέπω σαν αρνητικό. Δε τα χρειάζεσαι δε τα χρησιμοποιείς. Τι κόλλημα ειναο αυτό δε το καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορούσα να βάλω και το xbmc να βγάλω και το apple tv τελείως από την τηλεόραση. Δηλαδή εσένα αν σου δίναν ένα πολυμηχάνημα με ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες. Μη το πάρεις. Αλλά πάρε ένα σκέτο σκάνερ και ένα σκετο εκτυπωτή.

Βέβαια από ότι ειδα και το άλλο μια χάρα θα έχει και τις ταινιουλεσ του και τια σειρές του και τα όλα του. Και αυτο θετικό είναι. Όπως και το κατ'εμέ άχρηστο share button. Εγώ δε το χρειάζομαι άλλος το θέλει. Αλλά δε με ενοχλεί που υπάρχει.

Το xbox ειναι ουσιαστικα windows tv,με το monder ui να ειναι ο συνδετικος κρικκος μεταξύ του pc και του Xbox,με οτι συνεπαγεται αυτο!
Δημοσ.

Ο Cell ήταν ένας επεξεργαστής πολύ δύσκολος στον προγραμματισμό και πολύ κακή επιλογή της sony. Επίσης το PS3 είχε κατώτερη GPU από το 360, οπότε η όποια υπεροχή του cell απαλειφόταν. Πλέον αυτό δεν ισχύει, καθώς οι νέες κονσόλες έχουν ίδια αρχιτεκτονική και τα games χρειάζονται ελάχιστες αλλαγές.

1.84Tflops vs 1.23Tflops

GDDR5 vs DDR3

είναι η μέρα με την νύχτα

Ξεχνάς κάτι όμως, τη συμμετοχή του cloud και των 300.000 υπολογιστών που έχει στήσει η Microsoft στην επεξεργασία και εμφάνιση των γραφικών στα videogames του xbox one.

Γι' αυτό σου ξαναλέω, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα

Δημοσ.

<p>Όταν πρόκειται να πληρώσω υπηρεσίες που δεν θέλω ναι με ενοχλεί. Όταν έχουν τους προγραμματιστές της εταιρείας να ασχολούνται με την σωστή λειτουργεία του skype για το xbox one, ναι με ενοχλεί. Αγοράζω την κονσόλα αποκλειστηκά και μόνο για να παίξω παιχνίδια που δεν υπάρχουν για το pc και για κανέναν άλλο απολύτως λόγο. Τις λειτουργίες των κονσολών(και των media center) τις έχει το pc μου και μάλιστα τουλάχιστον 1 γενιά πιο προηγμένες. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Μ$ παραδόθηκε όχι μόνο στη Sony αλλά και στη Valve αφού το Piston θα είναι επίσης καλύτερο.</p>

Να πληρώσεις κάτι; Μα και στη Sony τα ίδια θα πληρώσεις και δε θα τα έχεις. Το θέμα με τΗ διαφορα τιμής και κάμερας είπα ότι συμφωνώ για κάποιον που δε τα θέλει. Εγώ και σε αυτη τη γενιά έχω κινεκτ καιeye οπότε το ήθελα. Και ότι παραπάνω μου προσφέρει ένα μηχάνημα εκεί θα πάω. Μην υποστηρίζεται τυφλά τις εταιρείες.

Δημοσ.

Ξεχνάς κάτι όμως, τη συμμετοχή του cloud και των 300.000 υπολογιστών που έχει στήσει η Microsoft στην επεξεργασία και εμφάνιση των γραφικών στα videogames του xbox one.

Εδώ γελάμε. Εκτός αν είσαι ικανοποιήμενος να παίζεις με super delayed physics :P

Τα latencies στη μητρική είναι της τάξης των nanosecond ενώ τα pings είναι στην καλύτερη περίπτωση 10ms. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες φορές πιο αργό το cloud. Σοβαρά πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει offload μέρος των γραφικών; Παντού κράζουν την microsoft για τα ψέματα που είπε για το cloud. Στο μόνο που μπορεί να συνεισφέρει το cloud είναι το AI.

EDIT:

Ακόμα και να το καταφέρει, 300.000 server σε 50 εκατομμύρια xbox one είναι τρίχες.

Για να φτάσει το PS4 θέλει άλλα 600gflops. 600gflops/κονσόλα x 50.000.000 = 30.000.000.000gflops/300.000servers = 100Tflops/server Πιστεύεις ότι έχει ρίξει τόσα λεφτά;

Το cloud είναι ασύμφορο για τέτοιες δουλειές. Ειδικά άμα βάλεις το κόστος συντήρησης/αναβάθμισης/ηλεκτροδότισης των server πρέπει να είσαι τρελός να κάνεις μια τέτοια κίνηση για κάτι τόσο απαιτητικό όπως τα video games.

Δημοσ.

Δεν υποστιρίζω τυφλά καμία εταιρεία και δεν μιλάω για το live/plus. Δεν θέλω να πληρώσω το kinect γιατι δεν θέλω να μιλάω στην κονσόλα μου. Δεν θέλω να πληρώσω την Μ$ επειδή βάζει skype στην κονσόλα μου γιατι δεν θέλω να χρησιμοποιώ skype στην κονσόλα μου. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι πλήρωσαν ανθρώπους για να τα σχεδιάσουν όλα αυτά και προστείθεται στο κόστος αλλά και το maintenance που θα χρειαστεί να κάνουν για όλες αυτές τις άχρηστες υπηρεσίες που δεν ανήκουν σε μία gaming console αλλά σε ένα media center επιβαρύνει τη δική μου εμπειρία. Θέλω να παίζω παιχνίδια ότι ώρα θέλω και όπου θέλω και θέλω να τα μοιράζω στους φίλους μου επίσης. Δεν θέλω νταβαντζή πάνω από το κεφάλι μου και δεν θέλω επίσης να με ενοχλούν όταν παίζω.

Πέρα από το pc ποια κονσόλα πιστεύεις ότι πρέπει να αγοράσω με αυτά τα κριτήρια; Για μένα το xbox έτσι όπως είναι αξίζει το πολύ 200€.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Δεν υποστιρίζω τυφλά καμία εταιρεία και δεν μιλάω για το live/plus. Δεν θέλω να πληρώσω το kinect γιατι δεν θέλω να μιλάω στην κονσόλα μου. Δεν θέλω να πληρώσω την Μ$ επειδή βάζει skype στην κονσόλα μου γιατι δεν θέλω να χρησιμοποιώ skype στην κονσόλα μου. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι πλήρωσαν ανθρώπους για να τα σχεδιάσουν όλα αυτά και προστείθεται στο κόστος αλλά και το maintenance που θα χρειαστεί να κάνουν για όλες αυτές τις άχρηστες υπηρεσίες που δεν ανήκουν σε μία gaming console αλλά σε ένα media center επιβαρύνει τη δική μου εμπειρία. Θέλω να παίζω παιχνίδια ότι ώρα θέλω και όπου θέλω και θέλω να τα μοιράζω στους φίλους μου επίσης. Δεν θέλω νταβαντζή πάνω από το κεφάλι μου και δεν θέλω επίσης να με ενοχλούν όταν παίζω.</p>

<p> </p>

<p>Πέρα από το pc ποια κονσόλα πιστεύεις ότι πρέπει να αγοράσω με αυτά τα κριτήρια; Για μένα το xbox έτσι όπως είναι αξίζει το πολύ 200€.</p>

Από το στιγμή που δε θέλεις κάμερα εννοείται ps. Αλλά και εκεί έχει κάτι κουμπάκια share όλο και κάποιος θα δούλεψε εκεί και θα ανέβηκε η τιμή. Κάτι Netflix και κάτι Sony entertainment είδα χθες. Οπότε θα παίζει και ταινίες και βίντεο κλπαμ και τέτοια. Όλο και κανένα άτομο θα δούλεψε και πάνω σε αυτό οπότε ανέβηκε και άλλο το κόστος. Οπότε τώρα που το ξανά σκέφτομαι άστο και αυτο και πάνε σε υπολογιστή. Βέβαια εδώ που μιλάμε το θέμα με τα μεταδεδομένα υπάρχει στον υπολογιστή εδώ και πολύ καιρό. Εκτός και αν μιλάμε για πειρατεία. Βέβαια πάλι καλά είναι καλύτερες οι τιμές. Αλλά θα σου κοστίσει και αρκετά ποιο ακριβό το σύστημα. Αλλά αυτό θα μπαίνει και στο ίντερνετ θα βλέπεις και ταινιες και Μαμά λαχει θα γράψεις και κανένα κείμενο στο word. Σαν όλα σε ένα μου ακούγεται και αυτο. Άστο αστο μάλλον δε σου κάνει. Η λύση ειβαι μια φίλε μου. Να πάρεις το πολυαγαπημένο μου PlayStation 2. Εντάξει παίζει και DVD αλλά δε βαριέσαι μικρό το κακό.

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

το "συννεφο" ειναι η μπαρουφα και η δικαιολογια της microsoft προς αυτους που την εμπιστευονται, προκειμενου να αποδεχτουν το licenced καθεστως που επιθυμει για την κονσολα της..

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ γελάμε. Εκτός αν είσαι ικανοποιήμενος να παίζεις με super delayed physics :P

Τα latencies στη μητρική είναι της τάξης των nanosecond ενώ τα pings είναι στην καλύτερη περίπτωση 10ms. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες φορές πιο αργό το cloud. Σοβαρά πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει offload μέρος των γραφικών; Παντού κράζουν την microsoft για τα ψέματα που είπε για το cloud. Στο μόνο που μπορεί να συνεισφέρει το cloud είναι το AI.

EDIT:

Ακόμα και να το καταφέρει, 300.000 server σε 50 εκατομμύρια xbox one είναι τρίχες.

Για να φτάσει το PS4 θέλει άλλα 600gflops. 600gflops/κονσόλα x 50.000.000 = 30.000.000.000gflops/300.000servers = 100Tflops/server Πιστεύεις ότι έχει ρίξει τόσα λεφτά;

Το cloud είναι ασύμφορο για τέτοιες δουλειές. Ειδικά άμα βάλεις το κόστος συντήρησης/αναβάθμισης/ηλεκτροδότισης των server πρέπει να είσαι τρελός να κάνεις μια τέτοια κίνηση για κάτι τόσο απαιτητικό όπως τα video games.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια το να χρησιμοποιούν το cloud ακόμα και στο ΑΙ καλό ειναο γιατί θα ελευθερώσει πόρους στο σύστημα για κάπου ααλλού όπως τα γραφικά. Αλλά και πάλι λογικά η διαφορά δε καλύπτεται σε καμία περίπτωση. Βέβαια καλό για να κρίνουμε ειβαι να δουμε τα πρώτα multiplatform και μετά να βγάλουμε ποιο ασφαλές συμπέρασματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...