Papakaliati Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τι κωλοτούμπα να κάνει η σονυ τι λες τώρα? Θα την πιέσουν μήπως οι εταιρίες παιχνιδιών? Πάρε μας τα @@ θα τους πει, μια άλλη εταιρία θα βρεθεί να κάνει games. Μην μπερδεύεσαι, δεν χρειάζεται η σονυ τις εταιρίες παιχνιδιών το αντίθετο γίνεται, υπάρχουν 100δες εταιρίες αλλά μόνο ένα PS4 .
apnet Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ορισμένοι επιμένουν να το βλέπουν το θέμα με οπαδικά κριτήρια... Δεν με ενδιαφέρει ποια εταιρεία το κάνει, με ενδιαφέρει αν αυτό που κάνει είναι ΚΑΙ προς όφελός μου. Δεν βλέπω λοιπόν ποιο είναι το δικό μου όφελος από την υποχρεωτική σύνδεση στο διαδίκτυο και από τον περιορισμό σε ανταλλαγές/μεταχειρισμένα. Όπως επίσης και από την υποχρεωτική αγορά του kinect (αν τελικά θα είναι υποχρεωτική). ΚΑΝΕΝΑ Εκφράζομαι λοιπόν θετικά και στηρίζω τη ΛΟΓΙΚΗ την οποία υιοθέτησε η sony γιατί αυτή η λογική συμφέρει ΕΜΕΝΑ. Έτσι κι αλλιώς ΚΑΜΙΑ κονσόλα δεν θα αγοράσω πριν περάσουν 1-2 χρόνια και κανένα παιχνίδι πριν περάσουν 6 μήνες κυκλοφορίας του. Μην κρίνεται οπαδικά υποστηρίζοντας τα συμφέροντα τις όποιας εταιρείας. Αλλά κρίνεται θετικά ΟΠΟΙΑ εταιρεία ακολουθεί πρακτικές/πολιτικές που είναι προς όφελος τουλάχιστον ΚΑΙ του κοινού. Το θέμα είναι να στηρίζουμε ό,τι είναι προς το συμφέρον μας για να παίρνουν το μήνυμα. Να τους οδηγούμε εμείς εκεί που πρέπει και όχι εκείνοι εκεί που θέλουν επειδή φερόμαστε οπαδικά και καταλήγουμε να στηρίζουμε συμφέροντα άλλων εις βάρος των δικών μας. 1
Silverage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έτσι βάρα Sony γιατί πολλά μας τα έκανε η microsoft.Η κονσόλα είναι λίγο πιο όμορφη απο της ms αλλά αν ήταν η μισή θα ήταν ακόμη καλύτερα.Τώρα για το online αν είναι να φτιάξει καλά και τα 50 ευρώ.Ειδικά αν μπορείς να επιλέξεις π.χ. να βάλεις έναν μόνο μήνα με 4 ευρώ σούπερ.
gkanel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το θέμα είναι πως το 360/PS3 είχαν ίδιες δυνατότητες (Το 360 καλύτερο στα multiplatform και το PS3 καλύτερο στα exclusive) και λόγο του brand της sony οι fans κατάπιαν την τιμή. Το PS4 είναι 50% πιο γρήγορο από το ONE και 20% φθηνότερο. Δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης. Για downtime και για ασφάλεια έχεις να πεις κάτι? 1
Razor333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ειμαι αντιθετος του online authentication, δεν φτανει που σε αρμεγουν 70ε θα πρεπει να σου λενε τι θα κανεις και με την κοπια σου. Αλλα δυστηχως ξερουμε οτι το παιχνιδι παιζεται με τις εταιριες που μπορουν να δουν αλλιως αυτη την κινηση της ms και να αρχισουν τα exclusives να πολλαπλασιαζονται.
Windows8 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Η κονσολα εχει αρχιτεκτονικο σχεδιασμο. Δλδ, καθαρες γραμμες σε περιπτωση που δεν μπορεις να το κατανοήσεις... Η κονσολα εχειε το στυλ του One σε σχεδιασμο Ps2. Τι δεν βλεπουν τα ματακια σου καλε μου; Τώρα για το online αν είναι να φτιάξει καλά και τα 50 ευρώ.Ειδικά αν μπορείς να επιλέξεις π.χ. να βάλεις έναν μόνο μήνα με 4 ευρώ σούπερ. Αυτα μονο στο xbox live
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 το One είναι σαν κακοσχεδιασμένος projector, δεν ξέρω πως σου φένονται τα ίδια.
papahlamidas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εδώ δεν είναι windows vs almost no one και αυτό πρέπει να το καταλάβει η MS. Εδώ ο ανταγωνισμός είναι σοβαρός και σου παίρνει το σπίτι για πλάκα. Έχει φάει γκολάκι από τα αποδυτήρια και εάν το παίξει όπως το έπαιζε τόσο καιρό με τα win8 μέχρι να πάρει απόφαση να ικανοποιήσει τα θέλω τον πολλών δεν θα την βγάλει καθαρή. Δεν συζητάμε καν την περίπτωση να "σπάσει" μετά από κάνα μήνα το ps4. Εκεί είναι 3-0 στο 80'. Θα τα πουλάει σαν στραγάλια η sony. Βέβαια τους εμάς συμφέρει να αρχίσει τις τούμπες η MS για να μην επαναπαύεται κανείς τους. Μακάρι ακόμα και η Nintendo να κάνει καμιά καλή σφήνα.
Donacgreece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απλά για ενημέρωση. Το θέμα με τα μεταχειρισμένα ισχύει και στο ps4 δυστυχώς. Με εξαίρεση τα first party... Και κάτι μου βρωμούσε από την αρχή. Που δε το διευκρινήσαν.
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και είναι πιθανό να σπάει πολύ εύκολα σε σχέση με το PS3 αφού είναι και συμβατικό Hardware. Το θέμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με Μ$ της οποίας η πολιτική λέει "τα σπάμε πριν τα βγάλουμε για να έχουμε σίγουρες πωλήσεις", οπότε πάιζει να προλάβει σε αυτό το θέμα.
Donacgreece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Οπότε μοναδική διάφορα στη τιμή πλέων. Και βέβαια όποιος θέλει και την camera σχεδόν εκμηδενίζετε και αυτή.
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απλά για ενημέρωση. Το θέμα με τα μεταχειρισμένα ισχύει και στο ps4 δυστυχώς. Με εξαίρεση τα first party... Και κάτι μου βρωμούσε από την αρχή. Που δε το διευκρινήσαν. Κάνεις μεγάλο λάθος. Ο Tretton είπε ότι το DRM είναι θέμα της εταιρείας που βγάζει το παιχνίδι και όχι της κονσόλας. Στο XBox επιβάλεται έλεγχος από την ίδια την Μ$. Ουδέποτε δεν είπε κανείς ότι θα πρέπει να είσαι online για να παίζεις τα παιχνίδια. Τώρα αν εσένα σε ενοχλεί που η Ubisoft θα σε αναγκάζει να είσαι online δεν είναι πρόβλημα της κονσόλας, μην αγοράζεις Ubisoft!
Donacgreece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Με ενοχλεί που αν η Ubisoft το θελήσει δε θα μπορώ να δανεισω το παιχνίδι και στον αδερφό μου για παράδειγμα. Όπως εκανα όλη αυτή τη γενιά. Το. Always online η μια φορά το 24ωρο όπως θέλεις πες το δε με απασχολεί. Ούτος ή άλλος always online θα είναι όπως είναι και το 360 και ps3 που έχω τώρα. Και με κέρδισε μόνο και μόνο για αυτο χθες η Sony. Μιας και σΕ αυτή τη γενιά λόγο κρίσης θα πάρω μόνο τη μια από τις δύο. Σε αντίθεση με τώτα. Συγνώμη Sony αλλά αυτό είναι κοροϊδία. Βουρ για το one που είναι και Ποιο ολοκληρωμένο πακέτο και Ποιο πολύ μου άρεσε ότι είδα χθες.
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ναι αλλά αυτό είναι και πάλι πρόβλημα της Ubisoft. 'Οτι κάνει θα ισχύει σε όλες τις πλατφόρμες για το ίδιο παιχνίδι. Μην προσπαθείς να εκμηδενίσεις το τεράστιο κενό μεταξύ των 2 κονσολών χρησιμοποιόντας προβλήματα 3ων. Το ίδιο ισχύει και με την κάμερα που λέτε όλοι. Το xBox χωρίς Kinect ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! Το PS4 δεν χρειάζεται κάμερα, είναι accessory, το πλήρωνεις ΆΜΑ θες. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι είναι επιλογή σου το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα