Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το kinect 2.0 γιατί δεν το σκέφτεται κανείς; Σαν παρελκόμενο θα μπορούσε να κοστίζει πάνω από 100€!!

Μια χαρά πιστεύω ότι είναι η τιμή..... Ο,τι πληρώνεις παίρνεις. :)

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου λεει τα 100 ευρωπουλα και πολυ παραπανω θα τα βγαλω απο την online συνδρομη.

Αντε και πες το δεχομαστε με την δικαιολογια αφου το πληρώνεις θα ειναι και καλυτερο στιμένο το δικτυο, καλύτερες υπηρεσιες απο το τσαμπα PSN του ps3.

ποσο θα κοστίζει ομως;

Αμα πουν 30 ευρω τον μηνα τον ήπιαμε!

αν που την διμηνία καλα ειναι!

50e τον χρονο,παιρνεις δωρο 3 παιχνιδια και ισχυει για ολες τις πλατφορμες της σονυ, πσ3,πσ4,πσβιτα

• Like 1
Δημοσ.

50$ το χρόνο είναι το Online για την sony, και πάλι λιγότερο απο το xbox live gold που είναι 60$/year

Μην συγκρινεις Xbox Live με PS Network, γελαει ακομα και ο Θεος.

Δημοσ.

Ποοο πανω που νομιζα πως ξεμπλεξαμε με τις συνδρομες. Ελεος ρε ΣΟΝΥ αν ειναι δυνατον γιατι δηλαδη... Παει αντε ηρθε η σειρα μου για επιστροφη στο παλιο καλο PC GAMING. Bye Bye Consoles...

Δημοσ.

μπορει και να αλλαξει τακτικη, φυσικα και δε το αποκλειω καθολου, πού θες να καταληξεις δεν καταλαβαινω; 

τι ακριβως εχουν συμφωνησει; να κανει η ms τον κακο μπατσο και η sony τον καλο; 

για ποιο λογο μεχρι και χθες προχθες εβγαινε η ms και μιλουσε για drm και η sony οχι ; τι ακριβως ειναι αυτο που εχουν συμφωνησει, εξηγησε μου γιατι ο εγκεγαλος  μου δε μπορει να συλλαβει αυτη τη συνομωσια :confused:

εγω αυτο που διαβαζα μεχρι και χθες ειναι τους υποστηρικτες της ms να λενε οτι τα ιδια θα κανει και η sony και μη παραμυθιαζεστε , ετσι θα γινει γενικα κτλ..

τελικα βγηκαν καποιοι μεγαλοι  publishers και ειπαν οτι δεν τους ενδιαφερει το drm στις κονσολες (πεταξαν πισω το μπαλακι που πρωτη τους πεταξε η ms) και πλεον βγηκε και η sony και δουλευει κανονικα τη ms με το θεμα του δανεισμου και τον μεταχειρισμενων 

εξηγησε μου για ποιο λογο να σκαψει η microsoft το λακο της, μονο αυτο πες μου και τιποτε αλλο.. 

γιατι μεχρι χθες μου ελεγες για "νεα δεδομενα, ηθη και εθιμα"  και τελικα βλεπουμε οτι αυτα τα νεα δεδομενα μονο ενας εκ των 3 παικτων προσπαθει να τα εφαρμοσει και πολυ καλως τρωει ολο το κραξιμο που τρωει !

εσυ συνεχιζεις και προσπαθεις να τη δικαιλογησεις και πας να μου πεις και απο πανω οτι δεν εισαι φανμποι

εγω απο την αλλη που κραζω τη microsoft ειμαι πελατακι και τα χω σκασει χοντρα για παρτη της τοσα χρονια και φυσικα θα τη κραξω με τις βλακειες που κανει και λεει και νιωθω καθε δικαιωμα να το κανω 

ακομα και τωρα που μιλαμε απο ms πληκτρολογιο σου γραφω , μεσω ms λειτουργικου και αργοτερα θα παρω το xbox χειριστηριο μου να παιξω (μεχρι και χβοχ εχω , δεν πηρα καν ps3 παρολο που τωρα με βλεπεις να υποστηριζω το ps4) 

οταν ομως βλεπω κουταμαρες δε μπορω να μη μιλαω , το ξερω στη χαλαω , αλλα τι να κανουμε 

http://www.polygon.com/2013/6/6/4403930/xbox-one-used-games-license-transfers-no-fee

Αυτο που ελεγα ολα μπορουν να αλλαξουν...

Η ms βγηκε και ελεγε για drm και ελεγε εξαρχης οτι δεν θα εφαρμοστει το μελετανε αλλα κατι τετοιοι σαν εσενα το πηρανε σκοινι κορδονι και αποφασισαν ναι θα το εφαρμοσει ελεος....Δεν ξερω ο εγκεφαλος σου τι μπορει να συλλαβει αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα το πως λειτουργει και τι ταχυτητες πιανει...

Οι Publisher το ειπανε οκ οποτε αυτο θα ακολουθησει και η Ms δεν βλεπω προβλημα εδω μαλιστα εσυ εχεις το προβλημα που ασχολεισε τοσο πολυ και σου χαλασε την ζαχαρενια.....

Η ms δεν σκαβει κανενα λακο στο εξηγησα και ποιο πανω ριχνει μια φημη και μαθαινει αυτο που θελει να μαθει.Μεχρι να κυκλοφορησει αλλαζει τα παντα αμα θελει.

Επισης αυτο που σου ειπα ειναι το εξης οτι οι κονσολες εξελισσονται δεν θα μεινουν στασιμες ειναι καινουργια αγορα τωρα με αλλα δεδομενα τα ηθη και εθιμα εσυ τα εφαρμοζεις που θες μια κονσολα να βαζεις το δισκακι να παιζεις οκ συμφωνω αλλα δεν λεω και οχι σε ολα τα αλλα που δινει σαν δυνατοτητες..

Και εγω πελατακι ειμαι αλλα γιατι με βολευει το οικοσυστημα της Ms στην καθημερινοτητα μου τωρα το θεμα fanboy ειμαι πλεον μεγαλος για να λεγομαι fanboy εχω κατασταλαξει καπου και δεν ηξερα οτι επειδη μου αρεσει ενα προιον αυτοματα με κανει τυφλο fanboy...

Το οτι εχεις δικαιωμα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα σε παρουμε στα σοβαρα οπως και εσυ εμενα εχεις το δικαιωμα να με αμφισβητεις..

και στο τελος που ειπες καθε αλλο δεν μου την χαλας αν ηταν δικο μου θα με χαλουσε

• Like 1
Δημοσ.

προσπερνω ολα τα υπολοιπα που λες, θα μεινω μονο στο εξης, οτι αυτη η φημη θα της κοστισει πααααρα πολυ ακομα και αν μεινει φημη

και αυτες οι φημες εχουν ξεκινησει πολυ καιρο τωρα, καλο feedback δεν πηρε ποτε και απο κανενα , παρολα αυτα συνεχισε το ιδιο βιολι

ακομα και αν βγει λοιπον και το παρει πισω ,που οπως ειπα δεν αποκλειω καθολου (αν και πιστευω οτι αρχικα θα επιμεινει να το εφαρμοσει να δει αν θα της βγει ) , το κακο εχει γινει 

και ποιος της φταιει; τυποι σαν κι εμενα σε ολο το κοσμο που καταλαβαν "λαθος" ? 

επειδη λοιπον μερικοι ειμαστε βλακες , καλα θα κανει να μην αφηνει να διαρρεουν τετοιες φημες γιατι βλεπεις τι γινεται, γελαει και το παρδαλο κατσικι 

Δημοσ.

Μην συγκρινεις Xbox Live με PS Network, γελαει ακομα και ο Θεος.

Επισης οταν συγκρινεις παλια με νεα δεδομενα γελαει και ο Αγιος Πετρος,ο Αρχαγγελος Γαβριηλ,ο Βελζεβουλ και οι δαιμονες

• Like 1
Δημοσ.

qsis εγώ είπα να το κλείσουμε δεν βγαινει ακρη να γραφουμε κ οι 2 σεντόνια δεν έχει νόημα, το point είναι ότι στο τέλος και οι 2 θα βγαλουν πάλι τα κερατα τους γιατι θα αρχισουν τις προσφορές οι ότι αλλο φανταστούν και εμείς θα συνεχίσουμε να σφαζόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη

Δημοσ.

είναι απλά τα πράγματα go again at pc games !!!!! 

και να δούμε τότε τι θα κάνουν ...άκου εκεί κανονικά αν είναι να γίνει επί πληρωμής το Live θα πρέπει η κονσόλα ή το παιχνίδι να είναι σε χαμηλότερη τιμή.

Δημοσ.

προσπερνω ολα τα υπολοιπα που λες, θα μεινω μονο στο εξης, οτι αυτη η φημη θα της κοστισει πααααρα πολυ ακομα και αν μεινει φημη

και αυτες οι φημες εχουν ξεκινησει πολυ καιρο τωρα, καλο feedback δεν πηρε ποτε και απο κανενα , παρολα αυτα συνεχισε το ιδιο βιολι

ακομα και αν βγει λοιπον και το παρει πισω ,που οπως ειπα δεν αποκλειω καθολου (αν και πιστευω οτι αρχικα θα επιμεινει να το εφαρμοσει να δει αν θα της βγει ) , το κακο εχει γινει

και ποιος της φταιει; τυποι σαν κι εμενα σε ολο το κοσμο που καταλαβαν "λαθος" ?

επειδη λοιπον μερικοι ειμαστε βλακες , καλα θα κανει να μην αφηνει να διαρρεουν τετοιες φημες γιατι βλεπεις τι γινεται, γελαει και το παρδαλο κατσικι

qsis εχει δικαιο ο lepaterious ,η ms έριξε άδια και πήρε τελικα γεμάτα!

Τωρα ξέρει τι σκοπους εχει η sony και μπορεί να κανει τις κινήσεις της!

Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, η μονη που μπορεί να κινηθεί και να αλλάξει τα δεδομένα της κονσολας της ειναι η ms!Γιατι αν αυτη κανει την κολοτουμπα της,ο κόσμος θα τη χειροκροτισει,ενώ αν η sony πιεστει και αναγκαστεί να αλλάξει καποια απο τα δεδομενα που δημοσίευσε,θα φαει περισσότερο κράξιμο απο την ms,γιατι πολλοι θα εχουν ηδη κάνει και τα preorder του και θα ειναι σαν να τους ξεγελασε!

Γι'αυτο περιμένετε να κοντεψει λιγο ο καιρος που θα κυκλοφορισουν και μετα κραξτε ανετα και με την ψυχή σας!;)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας κάνουν ότι θέλουν M$ k Sony ούτε φράγκα για μεταχειρισμένο πσ3 δεν έχουμε, ούτε δουλειά

Δημοσ.

Oi publisher απο την ms και απο την sony αλλιως δεν μπορεις να φτιαξεις και να πουλησεις παιχνιιδι στο xbox η ps αντιστοιχα.Βεβαια για τα arcade ειναι πολυ ποιο φτηνο το licence οπως και στα κινητα που εχει 99 ευρω το χρονο

Τωρα το ποσο παει η αδεια δεν γνωριζω παντως πριν μια πενταετια που ειχα διαβασει ενα αρθρο ελεγε καπου νομιζω αν θυμαμαι καλα 15-20 χιλιδες ευρω σαν publisher για ολους τους τιτλους. 

Αρα λοιπόν λες εσύ να έχει πληρώσει μια εταιρία τόσα λεφτά και να μην βγάλει κάποιο παιχνίδι ;

Δημοσ.

Αρα λοιπόν λες εσύ να έχει πληρώσει μια εταιρία τόσα λεφτά και να μην βγάλει κάποιο παιχνίδι ;

Δεν ειπα αυτο ειπα οτι εφοσον εχει πληρωσει μπορει να πιεσει καποιες καταστασεις και αργοτερα να βγαλει αλλιως δεν βγαζει και δεν νομιζω για την activision πχ να ειναι πολλα τα λεφτα για να μην κανει τα γουστα της

Δημοσ.

qsis εχει δικαιο ο lepaterious ,η ms έρε άδια και πήρε τελικα γεμάτα!

Τωρα ξέρει τι σκοπους εχει η sony και μπορεί να κανει τις κινήσεις της!

Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, η μονη που μπορεί να κινηθεί και να αλλάξει τα δεδομένα της κονσολας της ειναι η ms!Γιατι αν αυτη κανει την κολοτουμπα της,ο κόσμος θα τη χειροκροτισει,ενώ αν η sony πιεστει και αναγκαστεί να αλλάξει καποια απο τα δεδομενα που δημοσίευσε,θα φαει περισσότερο κράξιμο απο την ms,γιατι πολλοι θα εχουν ηδη κάνει και τα preorder του και θα ειναι σαν να τους ξεγελασε!

Γι'αυτο περιμένετε να κοντεψει λιγο ο καιρος που θα κυκλοφορισουν και μετα κραξτε ανετα και με την ψυχή σας!;)

Η σονυ χειροκροτειται ήδη χωρίς να χει κάνει κάτι το φοβερό και η άλλη ότι και να κάνει το φτύσιμο που έφαγε θα την ακολουθεί για καιρό

Πιστεύεις κι εσύ ότι η σονυ πρόκειται να κάνει την οποιαδήποτε κωλοτούμπα; Για ποιο λόγο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...