Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι κονσολες ειχαν media χαρακτηρα απο την εποχη του ps2 που για πολλους ηταν το πρωτο μας dvd player (δε μετραω το ps1 που επαιζε cd) 

οποτε δεκτο μεχρι ενα σημειο, ομως δεν παυουν αυτα τα μηχανακια να αφορουν κυριως gamers και γυρω απο αυτη τη λογικη πρεπει να χτιζονται 

αν θελω htpc στηνω ενα τετοιο με πολυ λιγοτερα λεφτα απο τα 400 και 500.. ή αν ειναι βαζω κανονικο γομαρο pc που θα ειναι πιο ικανο σε ολους τους τομεις απο μια κονσολα 

απο μια κονσολα ομως θελω απλα να βαζω το δισκακι και να παιζει, να μη με απασχολουν θεματα οπως το να συνδεθω με τη ms μια φορα το 24ωρο.. 

και στη τελικη εμενα μου φαινεται απλο αυτο οπου και να ειμαι και δε θα μου ειναι και κοπος. ομως στο κοινο το οποιο απευθυνεται κυριως αυτο ειναι μεγαλο προβλημα 

Καλά στίσε μου εσύ ένα μηχάνημα με λιγότερο από 400€ που να εχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του PS4 ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΣ, μόνο και μόνο το μέγεθος δεεεεννν άσε να μην πω για θόρυβο, και σκεψου οτι δεν εχει ολος ο κοσμος την ικανότητα να κάνει κάτι τέτοιο και κάθε φορά που κρακαρι κάποιο OS (ακόμα και linux ) να τρέχει να το φτιαχει) μιλάμε για το σαλόνι παιδάκια, η γκόμενα ή η γυναίκα σου/του κ.τ.λ. ( σε προκαλώ στείλε λινκ με όλα τα parts και τιμές)

Δημοσ.

Βλέπω ότι το πάθημα (βλ. Cell) δεν έγινε μάθημα. Αν περιμένεις να δεις εσύ καλύτερα γραφικά στο PS4 και μάλιστα κατά 50%, ζήσε Μάη μου...

Ο Cell ήταν ένας επεξεργαστής πολύ δύσκολος στον προγραμματισμό και πολύ κακή επιλογή της sony. Επίσης το PS3 είχε κατώτερη GPU από το 360, οπότε η όποια υπεροχή του cell απαλειφόταν. Πλέον αυτό δεν ισχύει, καθώς οι νέες κονσόλες έχουν ίδια αρχιτεκτονική και τα games χρειάζονται ελάχιστες αλλαγές.

1.84Tflops vs 1.23Tflops

GDDR5 vs DDR3

είναι η μέρα με την νύχτα

• Like 2
Δημοσ.

Καλά στίσε μου εσύ ένα μηχάνημα με λιγότερο από 400€ που να εχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του PS4 ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΣ, μόνο και μόνο το μέγεθος δεεεεννν άσε να μην πω για θόρυβο, και σκεψου οτι δεν εχει ολος ο κοσμος την ικανότητα να κάνει κάτι τέτοιο και κάθε φορά που κρακαρι κάποιο OS (ακόμα και linux ) να τρέχει να το φτιαχει) μιλάμε για το σαλόνι παιδάκια, η γκόμενα ή η γυναίκα σου/του κ.τ.λ. ( σε προκαλώ στείλε λινκ με όλα τα parts και τιμές)

μιλησα για ενα απλοϊκο htpc δε μιλησα για παιχνιδια , για παιχνιδια ειπα κανονικο pc που προφανως θα ειναι πιο ακριβο αλλα  και πιο ικανο

δεν ειμαι εναντια σε εναν μεχρι ενος σημειου media χαρακτηρα των κονσολων, απλα δε μου αρεσε που στο xbox για παραδειγμα εχουν επικεντρωθει υπερβολικα σε αυτο 

οσο για το θορυβο αστο καλυτερα, μη μου συγκρινεις ετοιμα πραγματα με custom , o,τι κι αν ειναι αυτα 

Δημοσ.

καλα θα κανεις να το κλεισεις εδω γιατι ο,τι και να πεις ειναι απλα μια αστεια προσπαθεια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα..

ειδικα ΠΛΕΟΝ που ξερουμε επισημα οτι η sony δεν προκειται να κανει τετοιες καραγκιοζιες και βγαζει η ιδια βιντεο που τρολλαρει την αγαπημενη σου εταιρεια.. 

τη κακομοιρα τη microsoft που την πιεσαν οι κακοι publishers , cool story bro.. 

Αγαπημενη εταιρια δεν ειναι καμια για μενα σε αντιθεση με σενα που Εισαι φαν ολων των υπολοιπων εταιριων αν θες στο λεω σε pm πως αλλιως λεγεται.

Δεν αξιζει να συζηταει καποιος μαζι σου γιατι δεν λες κατι καινουργιο.

Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα δεν κερδιζω απο αυτο και δεν με νοιαζει εχω ποιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω.

Η λογικη λεει οτι εφοσον αυτοι οι 2 ειναι εκει περα θα κανουν τις ιδιες κινησεις και απλα ριχνουν φημες και τσιμπας.

Τα license ειναι πανακριβα και οι Publisher εχουν καθε λογο να επιμενουν σε αυτα που θελουν..Και εγω αν αγοραζα ενα πανακριβο License δεν θα επεμενα να γινει το δικο μου???

Δηλ τι πιστευεις εσυ?οτι η Ms δεν θα αλλαξει τακτικη?Εισαι σοβαρος?Πιστευεις δηλ οτι θα αφησει να παει χαμενο τετοιο παιχνιδι επειδη βγηκε η σονυ και ειπε το αυτονοητο?Το ps4 και το xbox ειναι super market γιαυτους και θελουν να εχουν ευχαριστημενους τους πελατες τους...qsis σοβαρεψου Sony και Ms τα εχουν συμφωνησει εδω και καιρο με τους publisher και μεταξυ τους και εμας μας πουλαν το παιχνιδακι του ανταγωνισμου..

Ξεκινανε εναν πολεμο εντυπωσεων για να πεισουν τους παντες να πανε σε 2 στρατοπεδα και αυτοι να γινουν πλουσιοτεροι.

Ετσι και αλλιως και πριν γινουν οι πωλησεις η πιτα ειναι μοιρασμενη για αυτους τους 2 οτι και να λεμε εμεις εδω, οταν βγουνε θα πουλησουν τρελα και τα 2..

Τωρα αν εσενα προσωπικα δεν σου αρεσει που το xbox περα απο το gaming εχει εξελιχθει και σε αλλους τομεις πιστεψε με κανεναν δεν ενδιαφερει...

Ειναι απλα τα πραγματα..Ειναι 2 κονσολες που εχουν ενα τεραστιο μεριδιο αγορας και θα συνεχισουν να εχουν μεχρι να μην υπαρχουν πλεον κονσολες ειναι πολυ απλο..Κερδισε τωρα τις εντυπωσεις η sony αυριο μεθαυριο θα κερδισει η Ms..

Δημοσ.

μιλησα για ενα απλοϊκο htpc δε μιλησα για παιχνιδια , για παιχνιδια ειπα κανονικο pc που προφανως θα ειναι πιο ακριβο αλλα  και πιο ικανο

δεν ειμαι εναντια σε εναν μεχρι ενος σημειου media χαρακτηρα των κονσολων, απλα δε μου αρεσε που στο xbox για παραδειγμα εχουν επικεντρωθει υπερβολικα σε αυτο 

οσο για το θορυβο αστο καλυτερα, μη μου συγκρινεις ετοιμα πραγματα με custom , o,τι κι αν ειναι αυτα 

Mας τα γυρνάς τώρα... μάλλον δεν ξέρεις τι ακριβός θέλεις να πεις και λες άπλα...

Δημοσ.

Μια χαρά.

Εγώ προσωπικά έχω και ps3 και 360.

Τώρα πάω για μια από τις δύο επόμενης γενιάς.

Η τιμή προσωπικά περιμένω να είναι καλύτερη του xbox. 500 δολάρια είπε μαζί με το kinect. Θα δείξει. Όλα είναι θέμα ανταγωνισμού.

Δημοσ.

Mας τα γυρνάς τώρα... μάλλον δεν ξέρεις τι ακριβός θέλεις να πεις και λες άπλα...

μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις, παρτο απο την αρχη 

Δημοσ.

Θα ήταν μεγάλη μακακια να πληρώνει ενα κάρο λεφτά για Lisense και να μην το εκμεταλλευτή ...

Η επειδη εχει πληρωσει να πιεσει καταστασεις..

Δημοσ.

Δηλ τι πιστευεις εσυ?οτι η Ms δεν θα αλλαξει τακτικη?Εισαι σοβαρος?Πιστευεις δηλ οτι θα αφησει να παει χαμενο τετοιο παιχνιδι επειδη βγηκε η σονυ και ειπε το αυτονοητο?Το ps4 και το xbox ειναι super market γιαυτους και θελουν να εχουν ευχαριστημενους τους πελατες τους...qsis σοβαρεψου Sony και Ms τα εχουν συμφωνησει εδω και καιρο με τους publisher και μεταξυ τους και εμας μας πουλαν το παιχνιδακι του ανταγωνισμου..

μπορει και να αλλαξει τακτικη, φυσικα και δε το αποκλειω καθολου, πού θες να καταληξεις δεν καταλαβαινω; 

τι ακριβως εχουν συμφωνησει; να κανει η ms τον κακο μπατσο και η sony τον καλο; 

για ποιο λογο μεχρι και χθες προχθες εβγαινε η ms και μιλουσε για drm και η sony οχι ; τι ακριβως ειναι αυτο που εχουν συμφωνησει, εξηγησε μου γιατι ο εγκεφαλος  μου δε μπορει να συλλαβει αυτη τη συνομωσια :confused:

εγω αυτο που διαβαζα μεχρι και χθες ειναι τους υποστηρικτες της ms να λενε οτι τα ιδια θα κανει και η sony και μη παραμυθιαζεστε , ετσι θα γινει γενικα κτλ..

τελικα βγηκαν καποιοι μεγαλοι  publishers και ειπαν οτι δεν τους ενδιαφερει το drm στις κονσολες (πεταξαν πισω το μπαλακι που πρωτη τους πεταξε η ms) και πλεον βγηκε και η sony και δουλευει κανονικα τη ms με το θεμα του δανεισμου και τον μεταχειρισμενων 

εξηγησε μου για ποιο λογο να σκαψει η microsoft το λακο της, μονο αυτο πες μου και τιποτε αλλο.. 

γιατι μεχρι χθες μου ελεγες για "νεα δεδομενα, ηθη και εθιμα"  και τελικα βλεπουμε οτι αυτα τα νεα δεδομενα μονο ενας εκ των 3 παικτων προσπαθει να τα εφαρμοσει και πολυ καλως τρωει ολο το κραξιμο που τρωει !

εσυ συνεχιζεις και προσπαθεις να τη δικαιλογησεις και πας να μου πεις και απο πανω οτι δεν εισαι φανμποι

εγω απο την αλλη που κραζω τη microsoft ειμαι πελατακι και τα χω σκασει χοντρα για παρτη της τοσα χρονια και φυσικα θα τη κραξω με τις βλακειες που κανει και λεει και νιωθω καθε δικαιωμα να το κανω 

ακομα και τωρα που μιλαμε απο ms πληκτρολογιο σου γραφω , μεσω ms λειτουργικου και αργοτερα θα παρω το xbox χειριστηριο μου να παιξω (μεχρι και χβοχ εχω , δεν πηρα καν ps3 παρολο που τωρα με βλεπεις να υποστηριζω το ps4) 

οταν ομως βλεπω κουταμαρες δε μπορω να μη μιλαω , το ξερω στη χαλαω , αλλα τι να κανουμε 

• Like 3
Δημοσ.

Ποιος αγοαζει τα Lisense και απο ποιον? 

Oi publisher απο την ms και απο την sony αλλιως δεν μπορεις να φτιαξεις και να πουλησεις παιχνιιδι στο xbox η ps αντιστοιχα.Βεβαια για τα arcade ειναι πολυ ποιο φτηνο το licence οπως και στα κινητα που εχει 99 ευρω το χρονο

Τωρα το ποσο παει η αδεια δεν γνωριζω παντως πριν μια πενταετια που ειχα διαβασει ενα αρθρο ελεγε καπου νομιζω αν θυμαμαι καλα 15-20 χιλιδες ευρω σαν publisher για ολους τους τιτλους. 

Δημοσ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Υπάρχει κάποια πηγή;Αν ισχύει είναι πολύ καλό νέο,αν και στο ps3 μονο τα 1α μοντέλα το υποστηριζαν και μετά το κατάργησαν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...