papahlamidas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Είναι μεγάλη αλήθεια ότι η Sony πάτησε σε όλα τα λάθη που έκανε η MS διορθώνοντας την ίδια στιγμή όλα τα δικά της. Ειδικά αυτό με τα 100 ευρώ φθηνότερα. Αλλά και η MS χαζή δεν είναι. Με το να το βγάλει 2 μήνες νωρίτερα μπορεί να δει πως πάει το πράγμα και εάν πετυχαίνει γενικά τους στόχους της και να ρίξει τις τιμές του One εάν δεν πουλάει. Ο ιαπωνικός κολοσσός πάντως επέστρεψε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 5
johnbond Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αν και προτιμούσα το xbox απο τα playstation μπορω να πω οτι είμαι χαρούμενος με της εξελίξεις αυτές,καθώς δε γουσταρω τις τακτικές μεγάλου αδερφού και καταπίεσης. Τους δίνουμε τόσα λεφτά και θα μας πουν και πως θα χρησιμοποιήσουμε τη κονσόλα και τα παιχνίδια μας; Και η τιμή είναι καλη.. Βλέπω σε κάνα χρονο μετα που θα έχει δοκιμαστεί να το χτυπάω κάνα 300αρι ....πακέτο με uncharted και gran turismo..
SeXBOX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αυτά είναι, να τι φέρνει ο ανταγωνισμός. Ευτυχώς που πάτησε πάνω στην πολιτική του xbox one και θα κυκλοφορήσει με πιο χαμηλή τιμή από τις προηγούμενες γενιές που μας παρουσίαζε κονσόλες με υψηλές τιμές + ότι θα κάνουμε ότι θέλουμε τα games μας + για να μην έχει τίποτα τάσεις φυγής προς Wii U λόγο πατάτας της M$, εξου και η τιμή. Εγώ πάντως δεν θα την τιμήσω μιας και είμαι PC gamer(όχι τόσο τακτικός αλλά που και που) αλλά για του κονσολάκιδες είναι μια χαρά άντε να δούμε τώρα και τίποτα μειώσεις στις κάρτες γραφικών!
Fulgore1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 μονο απο την Amd να περιμενεις,η nvidia την εχει δει μονοπωλειο και κοστολογουν τις καρτες με οτι ονειρα βλεπουν το βραδυ οταν κοιμουνται.Βλεπε πχ τιμη στην 680 που ακομα και μετα την κυκλοφορια της 770,η τιμη της ειναι πολυ υψηλή για να μην σχολιασω οτι και η 670 επρεπε να ειχε την τιμη της 660ti..... 1
Peavy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλή φάση με το ps4 , αν και με βλέπω να μένω με το ps3 αρκετό καιρό ακόμα. Ίσως μετά από κάνα χρόνο απο την κυκλοφορία του να το πάρω! 1
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Από εμφάνιση χάλια είναι αλλά από δυνατότητες και τιμή super , θα πέσουν κεφάλια στην μικρομαλακη
BAGGELISMINI Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σημαντική ακόμα θεωρείται και η ανακοίνωση ότι οι κάτοχοι του PlayStation 4 θα πρέπει να προμηθευτούν συνδρομή στο PlayStation Plus για να μπορέσουν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι σε Multiplayer mode. το μονο μειονεκτημα που διαβασα... 1
@ngelos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γενικά αγοράζω τις κονσόλες μετά από 1,5-2 χρόνια κυκλοφορίας και συνήθως την δεύτερη (η την τρίτη έκδοση) για να μην υπάρχουν προβλήματα που βγάζουν οι αρχικές εκδόσεις (δες ps3 fat με το ylod), να έχει πέσει η τιμή και φυσικά να υπάρχουν αρκετοί τίτλοι στην αγορά και σε επίσης χαμηλή τιμή μεταχειρισμένων κλπ. Το PS4 φαίνεται πολύ καλό και ανυπομονώ ν' ακούσω τα πρώτα σχόλια από τους χρήστες πλέον.
Fulgore1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 @BAGGELISMINI η συνδρομη ειναι μονο 5 το μηνα και θα εχεις και δωρεαν παιχνιδια οπως ισχυει τωρα,οποτε εγς δεν το βλεπω σαν αρνητικο,ειδικα μιας και 100ευρο απο το xbox ειναι σχεδον 2 χρονια συνδρομη,ασε που θα βοηθησει στην βελτιωση του Online σε σχεση με το ps3
MikeGR7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Άρα λογικά θα έχουμε: Wii U : 300 euros PS4 : 400 euros XBOX 1 :500 euros Nice. Good luck with that M$. Προτείνω μετονομασία σε XBOX LAST One ... Ειναι ΚΡΙΜΑ! Αγαπω το 360 και δε μπορω να πιστεψω στα ματια μου αυτα που βλεπω για το LAST One.... Δε δινω δεκαρα για το online, αλλα το χειροτερο Hardware ειδικα στη καρτα γραφικων δε θα το ανεχτω και σε ακριβοτερη τιμη μαλιστα! Η ειρωνια ειναι οτι μολις εχθες ΠΡΙΝ ανακοινωθει η τιμη, ειχα πει στο θεμα τιμης του XBOX οτι η ΙΔΑΝΙΚΗ τιμη γιατο PS4 θα ηταν 399ε! και καποιοι πεσαν να με φανε! Αυτα εχει η ζωη!
BAGGELISMINI Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 @BAGGELISMINI η συνδρομη ειναι μονο 5 το μηνα και θα εχεις και δωρεαν παιχνιδια οπως ισχυει τωρα,οποτε εγς δεν το βλεπω σαν αρνητικο,ειδικα μιας και 100ευρο απο το xbox ειναι σχεδον 2 χρονια συνδρομη,ασε που θα βοηθησει στην βελτιωση του Online σε σχεση με το ps3 δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα αυτο της συνδρομης για αυτο ρωτησα...ελπιζω και εγω να βελτιωθει το online ετσι!
aris1986 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Tην ξεφτίλισε την MS. Βέβαια έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος η Sony.
KMB Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ειμαι φανατικος οπαδος xbox. λυπαμαι αλλα θα με χασουν. το μελλον ειναι ps4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα