Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο η ανακοινωση για used games,και αν και πληρωνεις το online περνεις δωρεαν games,αρα το Ps4 δειχνει σαν μονοδρομος για ελλαδα και γενικα για την ευρωπη

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση εάν εγώ το αγοράσω το παιχνίδι online αποθηκευεται στο σκληρό δίσκο και το παίζω μόνο στο συγκεκριμένη κονσόλα η μπορώ να πάω και στον φίλο μου να το ξανά κατέβασω εκεί ; Δεν το έχω καταλάβει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν εχει ανακοινωθει κατι τετοιο ακομα,αλλα το σιγουρο ειναι οτι αμα αγορασεις ενα game με κουτι θα μπορεις να το δωσεις και στον φιλο σου να το παιξει σε αντιθεση με την M$$$$

Δημοσ.

μετά απο αυτά που έκανε η MS με DRM κτλ μια χαρά της έκατσε να το πει με τόση ευκολία ότι γίνεται συνδρομητικό το online gaming στο PS4 και τα Fanboys να μην πουν τπτ...

• Like 9
Δημοσ.

έχει πλάκα να δούμε και καμία κωλοτούμπα από την Μ τους επόμενους μήνες. Πάντως η sony φαίνεται ότι έμαθε από τα λάθη της και διορθώθηκε για το 4άρι

Δημοσ.

η αισιόδοξη άποψη λέει ότι ίσως η MS περίμενε αντιδράσεις για το πως θα προχωρήσει πραγματικά. Δεν της έκατσε όπως ήθελε αυτό με το DRM και να αναγκαστεί τελικά να το αποσύρει.

Δημοσ.

Δηλαδη συγνωμη η M$ τι νομιζει δλδ ολοι βγαζουν 3000$ το μηνα και οτι ολοι εχουν 100mbs ιντερνετ,σε ολες τις χωρες?καλα πως γινεται μια εταιρεια κολοσος να πεσει τοσο εξω απο την πραγματικοτητα(και δεν λεω για την δικη μας μονο αλλα γενικα)..

Δημοσ.

Μπράβο στην Sony διατήρησε και πρόσθεσε οτι θέλει καποιος απο τον κονσόλα του χωρίς περιορισμούς με τα fail always online κτλπ + 400€ μια χαρά ειναι το ολο πακέτο.

Edit : Και σχεδιαστικά ειναι αρκετά όμορφο, με το που το ειδα ετσι οπως ειναι κάθετα βασικά μου θύμισε οπως εχω το μαύρο wii μου :P

• Like 3
Δημοσ.

έχει πλάκα να δούμε και καμία κωλοτούμπα από την Μ τους επόμενους μήνες. Πάντως η sony φαίνεται ότι έμαθε από τα λάθη της και διορθώθηκε για το 4άρι

Ειναι πιο κοντά απο οτι φαντάζεσαι , το ειχα πει και στην αρχή αν δεν την ενδιαφέρουν μονο οι πωλήσεις στην αμερική η θα το βγάλει απο την αρχή αυτο το πράγμα με το always online η αργότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...