Experto Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ο πατερας μου ειχε στο δοματιο του αυτη τ τηλεοραση http://display.tech-details.com/Philips_42PFL8654H/ και σημερα αγορασε αυτη εδω http://www.lg.com/gr/televisions/lg-42LM649S πιστευει ότι η philips ειχε πολυ καλυτερη εικονα.εχει δικιο;;; εγω πιστευω οτι δεν εχουμε ρυθμισει σωστα την lg.αυριο θα πληρωσει τεχνικο για να ερθει να ρυθμισει σωστα τ τηλεοραση. Αν μπορει ας βοηθησει καποιος επειδη αν οντως η philips ειναι καλητερη θα πρεπει να αλαξουμε την lg οσο οσο το δυνατον γρηγοροτερα. επισεις αν καποιος γνωριζει τις καταλληλες ρυθμισεις ωστε να παιζει η τηλεοραση με την καλυτερη δυνατη εικονα ας με βοηθησει.
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Επειδή ο δεν εχεις πει σχεδόν τίποτα ο άλλος πρέπει να είναι μαντης για να σου απάντηση άδικα περιμένεις απάντηση.Απορώ ποσο δύσκολο είναι να ρύθμισης μια TV ... ?
Experto Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Επειδή ο δεν εχεις πει σχεδόν τίποτα ο άλλος πρέπει να είναι μαντης για να σου απάντηση άδικα περιμένεις απάντηση. Απορώ ποσο δύσκολο είναι να ρύθμισης μια TV ... ? η γνωμη σου ειναι οτι η lg ειναι καλυτερη απο τη philips;(σε θεμα εικονας παντα) δηλαδη σαν τι θα επρεπε να εχω πει; εχω βαλει link και για τις 2 τηλεορασεις απο εκει μπορεις να δεις τα χαρακτηριστικα τους.
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πρέπει να μάθεις να κανεις σωστές ερώτησεις άμα θες να παίρνεις απαντησεις.Είναι μια Porche καλύτερη από Ferrari η απάντηση είναι κανεις δεν ξέρει γιατί πρέπει να ξέρουμε τι συγκρίνουμε πιο model Porche και πια Ferrari έτσι γενικά τι περιμένεις ???Μάλλον δεν ξέρεις τα model τον TV που έχετε.
Experto Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πρέπει να μάθεις να κανεις σωστές ερώτησεις άμα θες να παίρνεις απαντησεις. Είναι μια Porche καλύτερη από Ferrari η απάντηση είναι κανεις δεν ξέρει γιατί πρέπει να ξέρουμε τι συγκρίνουμε πιο model Porche και πια Ferrari έτσι γενικά τι περιμένεις ??? Μάλλον δεν ξέρεις τα model τον TV που έχετε. καλα θα με τρελανεις εχω αναφερει πια μοντελα ειναι. :S
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Aπό εικόνα σύμφωνα με τα specs είναι πάνω κάτω ίδιες μονο η LG είναι 3D και smartTV. Mια χαρά TV είναι για την εικόνα που έχουν τα ελληνικά κανάλια είναι overkill.Τι δοκιμάσατε και δεν έπαιξε καλά ?
Experto Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Aπό εικόνα σύμφωνα με τα specs είναι πάνω κάτω ίδιες μονο η LG είναι 3D και smartTV. Mια χαρά TV είναι για την εικόνα που έχουν τα ελληνικά κανάλια είναι overkill. Τι δοκιμάσατε και δεν έπαιξε καλά ? δε ξερω βασικα εμενα δ μου φαινεται οτι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα..ισως επειδη η philips εχει αυτο το ambilight και του φαινεται οτι διαφερουν.αρα σε θεμα εικονας ειναι ιδιες ετσι; αν και η lg einai 400hz ενω η philips 100hz δε θα επρεπε να υπαρχει καποια διαφορα στν εικονα;
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ααα ναι το ambilight είναι πιασάρικομ θεαματικό και μπορεί να σου απασπαση την προσοχή από την ποιότητα τις εικόνας και επίσης κάνει την tv να φαίνεται πιο μεγάλη.Με τα hz θα δεις πιο πολύ διαφορα άμα την σύνδεσης στο pc και στο 3D τώρα στα τηλεοπτικά κανάλια όχι.
Experto Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ααα ναι το ambilight είναι πιασάρικομ θεαματικό και μπορεί να σου απασπαση την προσοχή από την ποιότητα τις εικόνας και επίσης κάνει την tv να φαίνεται πιο μεγάλη. Με τα hz θα δεις πιο πολύ διαφορα άμα την σύνδεσης στο pc και στο 3D τώρα στα τηλεοπτικά κανάλια όχι. εγινε σ ευχαριστω.. αα και κατι ακομα μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις στο θεμα των ρυθμισεων ωστε να παιζει με τη καλυτερη δυνατη εικονα η τηλεοραση;
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 κανονικά δεν θέλει τίποτα. Τι πρόβλημα έχει ?
Experto Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 κανονικά δεν θέλει τίποτα. Τι πρόβλημα έχει ? απο 2d οταν παταω για να γινει μετατροπη σε 3d μου φαινεται οτι δεν αλαζει καθολου.
metmat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο αγχώνεσαι. Ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του γούστα στο οτιδήποτε συμπεριλαμβανομένων και των τηλεοράσεων. Στον πατέρα σου αρέσει περισσότερο η philips, σε σένα η lg, σε μένα η samsung, σε κάποιον άλλο η sony κλπ. Μπορείς λοιπόν κι εσύ και ο πατέρας σου να ασχοληθείτε με τις πολλές ρυθμίσεις της τηλεόρασεις που υπάρχουν διαθέσιμες για να βρείτε αυτό που σας "χτυπάει" καλύτερα στο μάτι. Από κει και πέρα, αν δεν σας ικανοποιεί για τον α ή β λόγο είναι δικό σας θέμα και επιλογή σας το αν θα την αλλάξετε και θα πάτε σε κάποιο άλλο μοντέλο. Το να σου προτείνει κάποιος ρυθμίσεις τις οποίες θεωρεί καλές είναι κάτι πολύ σχετικό, αφού σε εσένα μπορεί να φαίνονται άσχημες.
kostas_dr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Η συγκεκριμένη LG και τα 400Hz που αναφέρει είναι μούφα (για να μην πω κάτι άλλο) μαρκετινίστικη. Μπορεί να έχει μόνο 50 πραγματικά. Αλλά κολλάει δίπλα ένα MCI και καθάρισε. Όσον αφορά το θέμα των ρυθμίσεων, το τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο, είναι υποκειμενικό.
STAN THE MAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Φίλε μου θα σου πω την δικιά μου εμπειρία, που ίσως σε βοηθήσει. Εδώ και λίγες ημέρες έχω την http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/117582-lg-47la690s που αντικατέστησε προηγούμενο μοντέλο της LG με ίδιες διαστάσεις. Και εγώ σττην αρχή απογοητεύτηκα από την εικόνα της. Φαίνονταν πιο μικρές οι διαστάσεις (και ακόμα σε κάποιο βαθμό φαίνονται). Απενεργοποίησα το true motion, το οποίο ειδικά στα αθλητικά κάνει τη διαφορά, μείωσα τη φωτεινότητα και γενικά έπαιξα λίγο με τις ρυ΄θμίσεις, βάσει του γούστου μου. ΄Πρέπει να ασχοληθείς λίγο, χωρίς κατά τη γνώμη μου να παρεκλίνεις κατά πολύ από τις στάνταρ ρυθμίσεις του κατασκευαστή. Το μόνο πλέον που με χαλάει στην συγκεκριμένη τv είναι ότι θεωρώ (ίσως είναι και ιδέα μου) ότι στις γρήγορες σκηνές δράσης, σαν να μην γίνεται η μετάβαση ομαλά (από τη μία σκηνή στην άλλη. Ίσως φταίει το γεγονός ότι τα hz που έχει ως συχνότητα σάρωσης (υποτίθεται 400 αλλά μάλλον προς 50hz έχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα