Προς το περιεχόμενο

galaxy s3 mini με rom cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρα, πηρα ενα  gs3 mini με επιδοτηση και εxω δυο μεγαλα θεματα,

1) ενω βλεπει τα ονοματα απο τον καταλογο google που εχω δεν εμφανιζει το ονομα στις εισερχομενες , στα μηνυματα και στις εξερχομενες ειναι οκ,. 

2)δεν θελω να εχω ρομ cosmote. Τι μπορω να κάνω?

Δημοσ.

Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν βάλεις custom rom πιθανότατα θα φτιαχτεί. Για το δεύτερο, πρέπει να ροοτάρεις, να βάλεις custom recovery (CWM), να κάνεις backup, να καθαρίσεις την εσωτερική μνήμη της συσκευής και μετά να φορτώσεις την custom rom της επιλογής σου. Αν η ROM θέλει custom kernel, πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις το bootloader, να φλασάρεις το custom kernel και μετά να καθαρίσεις την μνήμη της συσκευής και να εγκαταστήσεις την ΡΟΜ. Για το πώς θα τα κάνεις όλα αυτά ρίξε μια ματία στο xda developers στο φόρουμ της συσκευής σου.

Δημοσ.

Είχα κι εγώ παρόμοιο θέμα σ' ένα htc.

Δοκίμασε να προσθέσεις +30 μπροστά από κάθε αποθηκευμένο τηλέφωνο.

πχ αν έχεις αποθηκευμένο το 6971234567, άλλαξε το σε +306971234567.

Το ίδιο ισχύει και για όλα τα σταθερά.

• Moderators
Δημοσ.

Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν βάλεις custom rom πιθανότατα θα φτιαχτεί. Για το δεύτερο, πρέπει να ροοτάρεις, να βάλεις custom recovery (CWM), να κάνεις backup, να καθαρίσεις την εσωτερική μνήμη της συσκευής και μετά να φορτώσεις την custom rom της επιλογής σου. Αν η ROM θέλει custom kernel, πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις το bootloader, να φλασάρεις το custom kernel και μετά να καθαρίσεις την μνήμη της συσκευής και να εγκαταστήσεις την ΡΟΜ. Για το πώς θα τα κάνεις όλα αυτά ρίξε μια ματία στο xda developers στο φόρουμ της συσκευής σου.

Δεν ειναι ολες οι συσκευες ιδιες.

Στα samsung μπορεις απλα να περασεις μια επισημη rom που δεν ειναι της cosmote μεσω Odin. Κατα τ'αλλα και custom να περασεις απλα του βαζεις cwm (συνηθως φλασαροντας kernel μεσω Οdin) και μετα φλασαρεις την custom. Φυσικα χανεις την εγγυηση, αλλα επαναφερεις τη συσκευη ευκολα σε stock κατασταση. Αλλα πρεπει να εχεις καπου την αρχικη rom της Cosmote, οποτε ψαξε το λιγακι.

Ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1835

Οσον αφορα τα τηλεφωνα, εγω θα εκανα μια διαγραφη του gmail και μετα θα το περνουσα ξανα. Λογικα θα φτιαξει. Αυτο ΑΝ εχεις τα τηλεφωνα σου στο Gmail.

Δημοσ.

πιο λογικο απόλα μου φαινεται να βαλω μια αυθεντικη rom , πως μπορω να το κανω ? Mονο με Odin?  Ποια εναι η τελευταια εκδοση Odin ? Βρηκα την 3.07, αλλα δεν καταλαβαινω αν ειναι οκ και αν μπορω να βαλω τζελυ μπιν με αυτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...