rex78 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 καλησπερα στην παρεα.εχω αγορασει εναν αποκωδικοποιητη /Edision-Argus-Mini-Triton-HD-MPEG4.html.τον πρωτο μηνα δουλευε κανονικα και μετα αρχισε....οταν παω να αλαξω καναλι αλαζει μετα απο καποια δευτερολεπτα και αμα συνεχισω να παταω το κουμπι κολαει παλι για λιγο και μετα τα αλαζει ολα μαζι μονοκοματα,το ιδιο γινεται και με την φωνη.τον πηγα πισω μου εδωσε καινουργιο και παλι τα ιδια.αγανακτησα αγορασα καινουργιο,LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 SET TOP DVB-T MPEG4 HD και παλι τα ιδια!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Tον πας και τον βάζεις σε ένα φίλο σου σε τελείως άλλο σπίτι και βλέπεις πως δουλεύει εκεί και μετά βλέπουμε
rex78 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 το εχω δοκιμασει φιλε μου!και το αφησα και 2 μερες.το μηχανημα δουλευε κανονικα
pc_admin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 οπως το λες κολλαει λογω κακου σηματος . Κανε ελεγχο στην κεραια σου
rex78 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δυστυχως φιλε μου ουτε απο το σημα ειναι γιατι ειμαι ακριβως απεναντη απο τις κεραιες.ο τεχνικος που αγορασα τον αποκωδικοποιητη μου ειπε το ακριβως αντιθετο,οτι δηλ μπορει να ειναι και απο το πολυ σημα,και οτι μπορει να θελει καποιον πυκνωτη γιατι λεει το μπουκωνει.τη να πω και γω που δεν εχω ιδεα και εχω αγανακτησει!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα