Προς το περιεχόμενο

Ryse [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά τώρα σοβαρά, δεν έχει δείξει καλύτερα γραφικά άλλο παιχνίδι από το RYSE, μην κοροιδευόμαστε τώρα.

σε (X1 και PS4) εννοώ.

Παίζει να ισχύει αυτό που λες αλλά αν συγκρίνουμε από τεχνικής άποψης τα μεγάλα ''όπλα'' του x1 έχω την εντύπωση πως πιο ολοκληρωμένη δουλειά έχει γίνει στο forza.Η εντυπωσιακή γυαλάδα του ryze έχει επιτευχθεί με ένα κόστος στην ανάλυση και κυρίως στο frame rate ενώ από την άλλη το forza και πανέμορφο είναι και 1080p με 60fps κολλημένα.

• Like 1
  • Απαντ. 723
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά επειδή νομίζω ακόμη πάει καλά η όραση μου θα επιμείνω στην αρχική μου άποψη. Σε μια βδομάδα θα είναι μέσα στο ΧΒΟΧ το game θα κρίνω ακόμη καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

καλά επειδή νομίζω ακόμη πάει καλά η όραση μου θα επιμείνω στην αρχική μου άποψη. Σε μια βδομάδα θα είναι μέσα στο ΧΒΟΧ το game θα κρίνω ακόμη καλύτερα.

Even with its constant cribbing from Hollywood, there has never been a game world of such striking beauty, variety or detail. It’s a monumental piece of world-building that sets the standard for videogame fantasy in much the same way Gears Of War established its own precedents during the previous generation.

http://www.edge-online.com/review/ryse-son-of-rome-review/

• Like 3
Δημοσ.

Ας εχει και 0,5/10 βαθμολογια... ειναι σιγουρη αγορα!...τωρα αν ειναι real time τα gifs η' οτι παιζει με 25 fps με αφηνει παγερα αδιαφορο.

Ε ναι. 

Βέβαια αν ήταν στο PS4 θα έκραζες για μια βδομάδα. 

Δημοσ.

Το 99℅ από τα gifs είναι από real time.Μόνο η αρχική σκηνή του παιχνιδιού από αυτά που έχω δει εγώ είναι βιντεο.

που το ειδες παλι αυτο? αστο μην εκτιθεσαι , εκανε μεγαλη πατατα η Crytek , δεν υπαρχει λογος να τους υπερασπιζεσαι.

Ε ναι. 

και λιγο λες....
Δημοσ.

Ακομα και στο βιντεακι του eurogamer στο 6:00 κοντα εχει cut scene που ειναι ingame. Tωρα αν δεν ξερετε να ξεχωριζετε τα cinematics απο τα cut scenes δεν φταιω εγω.

Δημοσ.

Ε ναι. 

που το ειδες παλι αυτο? αστο μην εκτιθεσαι , εκανε μεγαλη πατατα η Crytek , δεν υπαρχει λογος να τους υπερασπιζεσαι.

και λιγο λες....

βλεπω αρχισε η αντεπιθεση... :-)

Δημοσ.

Ακομα και στο βιντεακι του eurogamer στο 6:00 κοντα εχει cut scene που ειναι ingame. Tωρα αν δεν ξερετε να ξεχωριζετε τα cinematics απο τα cut scenes δεν φταιω εγω.

οπως ειπα και πριν αστο , δεν προκειται να πεισεις και πολλους, ενταξει χαιροσασταν τοσο καιρο, με σχολια οπως "μα ειναι μονο 1.31 TF το xbox" κανατε και συγκρισεις με τα REAL TIME γραφικα του Killzone , ενταξει καλο ηταν το πανυγηρι για οσο κρατησε, παει ομως σχολασε, μην το κουραζεις αλλο το θεμα.

Υ.Γ. holyman εχεις και παραπονα? τιποτα δεν σου ειπαμε σε σχεση με το trolling που κανεις τοσο καιρο ΤΙΠΟΤΑ

Δημοσ.

δεν στηριζομαι στα reviews για να απολαυσω ενα παιχνιδι...ολα αντικειμενικα ειναι...

Tότε να αγοράσεις και ένα ps4 για να απολαύσεις το Knack... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...