BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 τρομερο!! τα γραφικα ειναι σαν να βλεπεις ταινια cgi τι σημαίνει cgi?
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μα το έχουν πει οι ίδιοι ότι είναι επιλογή τους [link=http://gearnuke.com/crytek-ceo-ryse-wouldnt-have-run-at-1080p-on-ps4-decision-was-choice-not-hurdle/]Crytek CEO: Ryse wouldn’t have run at 1080p on PS4; decision was choice, not hurdle Και..? Δε νομίζω να έγραψα κάπου οτι βιάστηκαν. υγ : και εμένα αν με πλήρωνε η ΜΣ να αναπτύξω αποκλειστικό τίτλο, και το cloud θα εκθείαζα, και οτι σε PC δεν θα μπορεί να τρέξει θα έλεγα, όχι απλά σε PS4 αυτο και το forza 5 τα πρωτα πραγματικα next gen παιχνιδια.Του Χ1, ναί. τι σημαίνει cgi?Computer Generated Imagery 3
mixalisss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τις αλυσίδες που είναι ένα texture με το ρούχο τις έχει προσέξει κανείς; Μπαίνουμε, νομίζω, σε μια φάση που το uncanny valley effect θα είναι τραγικά έντονο, ειδικά με τόσο καλοφτιαγμένα πρόσωπα και φωτισμό. Απ' ό,τι φαίνεται, τα ρούχα, όταν είναι ύφασμα κι όχι κομμάτια πανοπλίας, είτε δεν τους ενδιαφέρουν τόσο είτε έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Εσύ να υποθέσω ότι το έπαιξες και το ξέρεις αυτό; 'Η το κατάλαβες από το trailer; ναι ρε ειμαι private tester του τιτλου οπως εχει παρουσιαστει ειναι μια χαρα τωρα αν εσυ το κραζεις πριν βγει δικο σου θεμα 1
GeorgeVls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και..? Δε νομίζω να έγραψα κάπου οτι βιάστηκαν. υγ : και εμένα αν με πλήρωνε η ΜΣ να αναπτύξω αποκλειστικό τίτλο, και το cloud θα εκθείαζα, και οτι σε PC δεν θα μπορεί να τρέξει θα έλεγα, όχι απλά σε PS4 Μα δεν είπε κανείς ότι είπες ότι βιάστηκαν. Απλά στην παρούσα φάση πέτυχαν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα με 900p απ ότι με 1080. Το link το έβαλα όχι για την σύγκριση με το ps4 αλλά για το ότι ήταν θέμα επιλογή τους. Όλα δείχνουν στον τεχνικό τομέα ότι το Ryse θα αποκτήσει την φήμη του πρώτου Crysis. 1
Udontneed2know Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οταν δεν μπορουν να το κανουν να τρεξει ομαλα σε 1080 και το βαζουν 900 το λεμε "επιλογη" τωρα? ειναι προφανες γιατι εγινε η συγκεκριμενη "επιλογη" , το παιχνιδι οπτικα δειχνει πολυ ομορφο σιγουρα, αλλα μην πιστευουμε και τις παπατζες που μας λενε. Θα μπορουσα να δεχτω οτι ειναι "επιλογη" εαν το παιχνιδι ηταν π.χ. με aspect 2.40:1 για ποιο κινηματογραφικη αισθηση με Pixel mapping 1:1, οχι να το βαζουμε σε μικροτερη αναλυση και να το κανουμε upscale.
GeorgeVls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει παράδειγμα που δείχνει το παιχνίδι σε 1080p και σε 900p είναι προτιμότερο. Νομίζω εδώ το έχει ποστάρει κάποιος. Στην παρούσα φάση(και το ξαναλέω γιατί μιλάμε για launch τίτλο) το παιχνίδι δείχνει καλύτερα σε 900p και ήταν επιλογή τους. Από κει και πέρα ο καθένας αν δεν θέλει να πιστέψει τους δημιουργούς μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την "δυσπιστία" ορισμένων(και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα) που πρέπει να σφίγγουν πολύ τα δόντια για να μην τους έχει πέσει το σαγόνι κάτω. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Στο τέλος της μέρας τα γραφικά είναι αδιάφορα όσο απίστευτα και να είναι όταν το gameplay είναι αστείο και δεν προδικάζω τίποτα αλλα μέχρι στιγμής σοβαρά δεν λέει κάτι ( από gameplay, graphs rock). 1
papeipa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σοβαρά τώρα,υπάρχει λάτρης των videogames που να μην τουν αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα του ryse? Να βρίσκει δικαιολογίες οτι δεν είναι 1080 άλλα 900 p,οτι εν κουνιεται το δεξι κωλομερι του αυτοκράτορα και τέτοιες @@ριες και να σου λέει θα πάρω τώρα κονσόλα για να παίξω μάζι της σε τρια χρονιά?!?!?!?!?!? και να μπορείς να μιλησεις μαζί του σοβαρά,η να κανεις μάζι του διάλογο? Στο τέλος της μέρας τα γραφικά είναι αδιάφορα όσο απίστευτα και να είναι όταν το gameplay είναι αστείο και δεν προδικάζω τίποτα αλλα μέχρι στιγμής σοβαρά δεν λέει κάτι ( από gameplay, graphs rock).Το επαιξες και εκρινες αστειο το gameplay?wtf δεν σου εβρησε κανεις τη μανα ,απλως λέμε οτι είναι μάζι με το forza οι 2 πρωτοι nextgen τίτλοι!!!!!και όχι το knack και το pinball 3d!!!!!!! 1
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ναι ρε ειμαι private tester του τιτλου οπως εχει παρουσιαστει ειναι μια χαρα τωρα αν εσυ το κραζεις πριν βγει δικο σου θεμα Δεν έκραξα τίποτα. Σχολίασα κάτι, κι αν δε βλέπεις το θετικό πρόσιμο στο σχόλιό μου για τον οπτικό του τομέα - επειδή μόνον αυτόν έχουμε δει ως τώρα - δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ορισμένοι είστε τόσο φανατισμένοι με τη μία ή την άλλη κονσόλα, που οποιοδήποτε σχόλιο δεν είναι "ουάου, είναι ό,τι καλυτερότερο υπάρχει" το βλέπετε ως κράξιμο. Συζητάμε ή circle jerk κάνουμε; Εσένα πόσο λογικό σου φαίνεται δηλαδή να λες ότι ένα παιχνίδι τα σπάει βασιζόμενος μόνο στα γραφικά του; (Τα οποία, ομολογουμένως, είναι εντυπωσιακά. Χωρίς κι αυτό να σημαίνει ότι δε σηκώνουν καμία συζήτηση.) 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Buddy relax και read, έκρινα ότι είδα από τα video και είπα ότι τα graphs είναι top, απλά το gameplay ( για μένα είναι πιο ψιλά από γραφικά ) δεν μου φαίνεται καλο, τώρα άμα εσένα σε ικανοποιεί εμενα όχι, is all good Και φυσικά είναι και η αγορά του X1 στην μέση, και για να το πω πιο απλά μέχρι στιγμής τείνω πολύ περισσότερο στο PS4 γιατί φαντάζομαι όλοι είδατε gameplay vid του MGS.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μα δεν είπε κανείς ότι είπες ότι βιάστηκαν. Απλά στην παρούσα φάση πέτυχαν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα με 900p απ ότι με 1080. Το link το έβαλα όχι για την σύγκριση με το ps4 αλλά για το ότι ήταν θέμα επιλογή τους. Όλα δείχνουν στον τεχνικό τομέα ότι το Ryse θα αποκτήσει την φήμη του πρώτου Crysis. Ούτε σε αυτό διαφωνώ, αλλά δεν παύουν να είναι 900p. Επιλογή, ή περιορισμός της κονσόλας? Τη φήμη του πρώτου Crysis, που (το 1o Crysis) ηταν unoptimized σε σχέση με το Warhead. Του 3 να αποκτήσει που είναι πραγματικός next-gen τίτλος, όχι upgraded PS3/X360 εκδόσεις. Buddy relax και read, έκρινα ότι είδα από τα video και είπα ότι τα graphs είναι top, απλά το gameplay ( για μένα είναι πιο ψιλά από γραφικά ) δεν μου φαίνεται καλο, τώρα άμα εσένα σε ικανοποιεί εμενα όχι, is all good Είπανε πως έχει υποστεί πολλές αλλαγές σε σχέση με το Ε3 demo (τo gameplay).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ρε μακάρι να βγει παιχνιδάρα απλά μιλάμε για ότι έχουμε ήδη δει. Στην τελική σοβαρό game με Gladiators κτλ δεν έχει βγει. 1
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Buddy relax και read, έκρινα ότι είδα από τα video και είπα ότι τα graphs είναι top, απλά το gameplay ( για μένα είναι πιο ψιλά από γραφικά ) δεν μου φαίνεται καλο, τώρα άμα εσένα σε ικανοποιεί εμενα όχι, is all good Και φυσικά είναι και η αγορά του X1 στην μέση, και για να το πω πιο απλά μέχρι στιγμής τείνω πολύ περισσότερο στο PS4 γιατί φαντάζομαι όλοι είδατε gameplay vid του MGS. Το MGS, βέβαια, δεν είναι PS4 exclusive. Ωστόσο, αν μπορείς να το παίξεις και στις δύο κονσόλες και δεν έχει σοβαρές διαφορές, εννοείται πως πας στη φθηνότερη. Το gameplay, πάντως, όσο και να το δείξουν σε trailer, αν δε βγει το παιχνίδι να δούμε πώς στέκεται στο σύνολό του, πόσο βάθος, πόση ποικιλία και πόση δυσκολία έχει, δεν μπορούμε να το κρίνουμε. Ως τώρα, απ' ό,τι έχουν δείξει, ούτε εμένα με πείθει. Αλλά έχουν δείξει πολύ λίγα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το επαιξες και εκρινες αστειο το gameplay?wtf δεν σου εβρησε κανεις τη μανα ,απλως λέμε οτι είναι μάζι με το forza οι 2 πρωτοι nextgen τίτλοι!!!!!και όχι το knack και το pinball 3d!!!!!!! Εσυ τα επαιξες τα ps4 games που τα εχεις κατακραξει? Στα πρωτα next gen παιχνιδια βαλε και το killzone μεσα μαζι με το NBA2k Ούτε σε αυτό διαφωνώ, αλλά δεν παύουν να είναι 900p. Επιλογή, ή περιορισμός της κονσόλας? Και τα 2.Επιλογη λογο αρχικων περιορισμων, Δλδ σιγουρα μετα απο χρονια αυτο το αποτελεσμα θα το εχεις στα 1080p...Η καλυτερο στα 900p. Οπως και να χει ας μεινουμε στην ουσια. Για μενα εχει τα καλυτερα γραφικα(μαζι με NBA2k next gen,infamous) ανεξαρτητως πλατφορμας(pc,360,ps3,one,ps4). Δεν μπορεις να βλεπεις αυτα τα γραφικα και να μιλας για 900p.Oχι εσυ,γενικα μιλαω.
The_Sheep Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σε καλυτερη ποιοτητα το trailer direct download link:http://news.xbox.com/~/media/Images/..._15000kbps.mp4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα