The_Sheep Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αν φαινεται ετσι σε βιντεακι youtube , να δουμε πως θα ειναι στην πραγματικοτητα Το downgrade βγαζει ματια. Στην σκηνη της αποβασης ο Μαριος δεν φοραει πια το κρανος του. Προφανως γιατι το Χ1 δεν μπορει να το κανει render πλεον. LoL 2
nikos5800 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 τρομερο!! τα γραφικα ειναι σαν να βλεπεις ταινια cgi
The_Sheep Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 χεχε τωρα θα εκανα post το συγκεκριμενο gif Τα κομματια της πανοπλιας κουνιουνται , τα δερματινα λουρια τεντωνονται , λιγο το μανικι μας τα χαλαει...
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν διαφώνησα. Είπα άπειρες φορές πως το Ryse για μένα είναι ο λόγος να πάρω Χ1. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα θεοποιήσω είτε το μηχάνημα, είτε το παιχνίδι (κι ας γουστάρω τρελά την Crytek).
empire_1924 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 True next gen γραφικά....καιρό το γράφουμε για το RYSE.Η πλάκα είναι ότι τα 900 σε σχέση με τα 1080 είναι πολύ κοντά και όταν έχουμε τέτοια γραφικά τουλάχιστον απο την πλευρά του X1 σε launch τίτλο,το μέλλον φαντάζει λαμπρό!!! Gameplay μόνο απομένει να δούμε....α και μην ξεχνιόμαστε για την ώρα τουλάχιστον τα "γνωστά" pathetic ps4 fanboys του forum..... μια και το RYSE δεν το ξεπερνάει ΚΑΝΕΝΑ ps4 exclusive!!!
mixalisss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 x1 θα παρω και εγω για το ryse απλα τα σπαει 1
GeorgeVls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αυτό ακριβώς, 900p. Μα το έχουν πει οι ίδιοι ότι είναι επιλογή τους Site: Crytek CEO: Ryse wouldn’t have run at 1080p on PS4; decision was choice, not hurdle
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το ότι ακόμα δεν έχω δει να φεύγει κάνα φιλέτο είναι απλά λυπηρό, πολύ αίμα για το τίποτα μου φαίνεται...
spartan29gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τα σαγονια κατω λεμε!!!!αυτο και το forza 5 τα πρωτα πραγματικα next gen παιχνιδια. 1
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τις αλυσίδες που είναι ένα texture με το ρούχο τις έχει προσέξει κανείς; Μπαίνουμε, νομίζω, σε μια φάση που το uncanny valley effect θα είναι τραγικά έντονο, ειδικά με τόσο καλοφτιαγμένα πρόσωπα και φωτισμό. Απ' ό,τι φαίνεται, τα ρούχα, όταν είναι ύφασμα κι όχι κομμάτια πανοπλίας, είτε δεν τους ενδιαφέρουν τόσο είτε έχουν πολύ δρόμο ακόμα. x1 θα παρω και εγω για το ryse απλα τα σπαει Εσύ να υποθέσω ότι το έπαιξες και το ξέρεις αυτό; 'Η το κατάλαβες από το trailer; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα