xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Κατά τη γνώμη μου νομίζω δεν αξίζει να δώσεις 100-120 ευρώ για αυτά τα βιβλία. Πήρα δώρο σε φίλο το 1 ο οποίος παρακολουθεί τη σειρά αλλά από ότι μου είπε και από ότι κατάλαβα βλέποντας το η λογοτεχνική αξία του έργου και του Μάρτιν πρέπει να είναι πολύ μικρή. Ίσως χάνει και στη μετάφραση αλλά πραγματικά εμένα αυτή την εντύπωση μου άφησε.. Έχοντας διαβάσει τολκιν και ειδικά το Σιλμαρριλιον νομίζω δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Ο τολκιν ήταν ένας χαρισματικός φιλόλογος - συγγραφέας. Οπότε η καλύτερη λύση και για εξοικονόμηση είναι αρχικά το ebook και αν δε βολεύει ebay και παραγγελία πακετάκι 7 βιβλία από Αγγλία 40 ευρώ. Εν κατακλείδι επειδή ήθελα να το πω καιρό ο Μάρτιν και ο Τολκιν δεν μπορούν να συγκριθούν από λογοτεχνικής απόψεως. audiobooks ειναι πολυ καλη φαση, εγω μονο το 1ο βιβλιο διαβασα, τα αλλα τα ακουσα....σε αλλες περιπτωσεις θα μου ηταν αδυνατο, αλλα ειναι τετοια η πλοκη στο soiaf που σε κραταει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 audiobooks ειναι πολυ καλη φαση, εγω μονο το 1ο βιβλιο διαβασα, τα αλλα τα ακουσα....σε αλλες περιπτωσεις θα μου ηταν αδυνατο, αλλα ειναι τετοια η πλοκη στο soiaf που σε κραταει... Σε τι γλωσσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 EPIC IS EPIC ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑΡΚ OMG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εξελιξεις σε πολλα μετωπα... Γιατι δεν πηγε επισκεψη στην αδερφουλα του ο Τυριον?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 τι σειραρα θεε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Νταξει, γινεται της κολασεως έξω και δεν έχουν και άδικο. And the series is dead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 τι εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σε τι γλωσσα; αγγλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Νταξει καλο επεισοδιο οπως το περιμεναμε καλυτερο απο το 9, ομως σε καμια περιπτωση δε μπορω να δικαιολογησω τον ντορο που εγινε οτι θα ειναι το καλυτερο της σειρας κλπ κλπ. No lady Stoneheart (καλυτερα απο το να ξεκινησει τα "κατορθωματα" της). Αντε και του χρονου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 επισης happy fathers day http://mashable.com/2014/06/16/game-of-thrones-finale-recap-snazzy-fathers-day-threads/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ε γμτ, δεν έριξε την ατάκα ο Tyrion για τα σκάτά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ισως το καλύτερο επεισόδιο της σειράς. Φτιάξτε γρήγορα thread Season 5 να μιλάμε σαν άνθρωποι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ισως το καλύτερο επεισόδιο της σειράς. Φτιάξτε γρήγορα thread Season 5 να μιλάμε σαν άνθρωποι!!!!! kasrith ακους ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σκεφτηκα να σας τρολλαρω με ενα fake spoiler αλλα το μετανιωσα Το οποιο ηταν: Δεν μου αρεσε ετσι πως πεθανε ο Tyrion Εγω απογοητευτηκα παρολο που ηταν παρα πολυ καλο ηταν το τελευταιο επεισοδιο για φετος αλλα πρεπει να περιμενω ενα χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 No lady Stoneheart (καλυτερα απο το να ξεκινησει τα "κατορθωματα" της). Αντε και του χρονου Τσάμπα οι θεωρίες με αφορμή το instagram της Σέρσεϊ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα