CarbonFibre Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέτριο χωρίς αίσθηση αγωνίας το 9ο επεισόδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέτριο χωρίς αίσθηση αγωνίας το 9ο επεισόδιο. Εγω πιστευω οτι ηταν παρα πολυ καλο εαν και πεθανε η Ygritte Εdit: Spoiler (εχει απο το βιβλιο αλλα μονο για την χρονολογια) Η Ygritte απο οτι βλεπω σε σαιτ για το βιβλιο λεει οτι πεθανε το 299 ενω ο Joffrey το 300 Ξερεις κανεις τον λογο(που δεν το εδειξαν με την σειρα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είχε κάποιες καλογυρισμένες σκηνές αλλά μου φάνηκε προβλέψιμο. Το Blackwater μου φαίνεται ήταν πολύ καλύτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είχε κάποιες καλογυρισμένες σκηνές αλλά μου φάνηκε προβλέψιμο. Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία όλη η τέταρτη season μετά το 2o επισόδειο μου φαίνεται προβλέψιμη.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είναι αρκετά πιστο στο βιβλίο(σύμφωνα με πολλόυς που τα έχουν διαβάσει) και είμαι περίεργος για το πως περιγράφονται πολλά από αυτά στα βιβλία.Η τέταρτη season μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι ο συγγραφέας δεν γράφει βιβλία αλλά σενάριο για ταινία.Δηλαδή είχε από την αρχή στο μυαλό του ότι τα βιβλία θα γίνουν ταινία/σειρά και κάπως έτσι προχώρησε.Ξαναλέω ΔΕΝ έχω διαβάσε ιτα βιβλία.Απλά αυτή την αίσθηση μου έχει αφήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 0:06 ως το 0:15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Με βάση το promo στο επόμενο θα πιάσει σχεδόν όλα τα μέτωπα οπότε θα προλάβουν να μας δείξουν και τι θα γίνει ή θα περιμένουμε την επόμενη season; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ΕΠΙΚΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ξενέρωσα λίγο όταν είδα στους τίτλους αρχής μόνο τους ηθοποιούς που παίζουν στο τείχος, γιατί ανυπομονώ να δω αυτό που ξέρω ότι θα γίνει με τον Τύριον, αλλά τελικά το επεισόδιο ήταν πολύ καλό. Δεν περίμενα να πεθάνει η Ygritte από τώρα. Αυτή η σειρά ποτέ να μην έχει μια θετική κατάληξη για κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα όταν βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση; Μόνο η χαζή Gilly γλίτωσε για την οποία αδιαφορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πολύ καλό το 9ο επεισόδιο... Από τα ελάχιστα της σειράς dedicated σε action. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ωραιο επεισοδιο.. θα ηθελα να δω λιγο και Kings Landing αλλα δεν πειραζει. θυμισε αρκετα LOTR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 για οσους ξερουν το ντεθ νοουτ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Απίστευτο επεισόδιο . Μακάρι να ήταν όλα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ψόφος στα engreek... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ψόφος στα engreek... Νόου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ψόφος στα engreek... Γουάι γιου σέι δατ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα