Grey Warden Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Είναι όντως μαλακία που δεν έδωσαν καθόλου σημασία στα Riverlands φέτος. Θα είχαν τους λόγους τους. Κάτι μου λέει οτι θα κάνουν την εμφάνιση τους στο 10ο επεισόδιο.
epir21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αυτούς τους Brotherhood without Banners τους χάσαμε φέτος! Είναι όντως μαλακία που δεν έδωσαν καθόλου σημασία στα Riverlands φέτος. Θα είχαν τους λόγους τους. Κάτι μου λέει οτι θα κάνουν την εμφάνιση τους στο 10ο επεισόδιο. Εμένα με έχουν spoilεριάσει απο πέρυσι (αν και μπορει να μου ελεγαν μαλακίες αλλα δεν νομίζω) Μην κάνετε το ίδιο εδώ κρατηθείτε
mary Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Νομιζω την ειχε ρωτησει η Σερσει αν "ματωσε" και της ειχε πει ναι. οποτε ο δρομος εχει ανοιξει εννοούσε αν της ειχε ερθει περιοδο. Στις πρωτες σεζον ηταν. Σεξ δεν εχει κανει η Σανσα, ειναι σιγουρο. 3
xavier Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Είναι όντως μαλακία που δεν έδωσαν καθόλου σημασία στα Riverlands φέτος. του χρονου ομως...
mary Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 :mrgreen: εν τω μεταξυ οταν το εβλεπα αυτο, ελεγα "πολυ πουλ-μουλ-τζα-φρα ειναι ο τυπος" ..κατι δε μου καθεται καλα....μεχρι που ειδα το τελος και καταλαβα
Johny Q Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 εννοούσε αν της ειχε ερθει περιοδο. Απαντούσα στο αν είναι ανήλικη. Εκείνη την εποχή υποτίθεται πως όταν της γυναίκας της ερχόταν περίοδος ήταν πλέον "γυναίκα".
Sog96Ch Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εγω ρωτησα εαν ειναι ανηλικη η ηθοποιος, στη σειρα υποτιθεται οτι ειναι 14
Sog96Ch Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπλεχτήκαμε τότε Απο οτι βλεπω ειναι μερικους μηνες μεγαλυτερη απο εμενα Στις 21/2 εγινε ενηλικη αρα δεν αποκλειεται να δουμε καποια σκηνη στην επομενη season
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τόσο χαμό για τη Σάνσα? Το πιο ξενέρωτο γκομενάκι της σειράς είναι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα