Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω δει 14 λεπτά και μ έσκασε μια φλασιά στο άσχετο

λέτε ο Theon να μην έχει γίνει καθιστέρας κ να δουλευει τον ψυχάκια ? είχε την ευκαιρία να φύγει με την αδερφή του αλλα προτύμησε να μείνει για να βρει την ευκαιρία να τον σκοτώσει. μπορεί να κάνω κ λάθος

Nah ειχε πολλες ευκαιριες να το κανει 

Απλα εχει μπει τοσο πολυ μεσα στον ρολο του Reek που βλεπεις οτι ακομα κ σημερα

Ελεγε "my name is reek"

Απορια . Βαζω σποιλερ για καλο κ για κακο

Το banner του Bolton ειναι ο flayed man αν δεν κανω λαθος , υπαρχει ιστορικο οτι ως tradition κανανε flay τους εχθρους?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το banner του Bolton ειναι ο flayed man αν δεν κανω λαθος , υπαρχει ιστορικο οτι ως tradition κανανε flay τους εχθρους?

Ναι.

Εγδερναν τους εχθρούς για παρα πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή τους το έκοψαν οι Σταρξ αν και μυστικά δεν πρέπει ποτέ να σταμάτησαν τα γδαρσίματα. Λέγεται ότι υπάρχει αρκετό δερμα Σταρκ στο Ντρεντφορτ :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Απαράμιλλη λογική... Σειρά που διαδραματίζεται σε ένα fantasy (έστω και low) κόσμο χωρισμένο σε οίκους με θανάσιμο μίσος ο ένας για τον άλλο, στο οποίο πριν κάποια χρόνια υπήρχαν τύποι που καβαλούσαν δράκους στη μάχη, δεν μπορείς να σηκώσεις ούτε πέτρα που να μην βρεις από κάτω κάποιον "legendary" μαχητή, στο βορρά υπάρχουν ice-liches με zombie army,... Ε σίγουρα μόνο κάποιος ανώμαλος θα περίμενε να δει μάχες, αντί για δέκα λεπτά "υπήρχε ένας ζαβός και σκότωνε σκαθάρια" (και λοιπά fillers).

Επειδή η σειρά είναι fantasy, σημαίνει ότι θα είναι πήχτρα στις μάχες; Αυτή κι αν είναι απαράμιλλη λογική. Εδώ και 4 χρόνια η σειρά έχει δώσει το στίγμα της ως game of thrones, από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρόκειται για πολιτικά παιχνίδια και τους κανόνες που τα διέπουν. Δεν είναι ούτε LotR, ούτε Dragonlance.

Μέχρι και τράπεζα υπάρχει που δανείζει τα βασίλεια και εσύ περιμένεις να δεις στρατούς να παρελαύνουν;

• Like 7
Δημοσ.

Η sansa ανέβηκε πολύ στα ματια μου μετά από αυτό το επεισόδιο.

Adios σερ friendzone.

Το γέλιο τις arya όλα τα λεφτά.

Η μάχη ήταν απογοήτευση, μικρή, η χορογραφία μέτρια, η σκηνοθεσία κακή, κάθε μισό δευτερόλεπτο cut...

Δημοσ.

ρε σεις μια ερωτηση που μου σκασε φλασια... Δεν ξερω αν πρεπει spoiler αλλα βάζω:

Αυτη η wilding που χε πηδηχτει και με τον Thion που ηταν μαζι με τα παιδια τι εγινε;

Δεν θυμαμαι καθολου τι καταληξη ειχε... Παντως τωρα δεν ειναι μαζι τους... Πεθανε πουθενα και δεν το θυμάμαι;

Δημοσ.

ρε σεις μια ερωτηση που μου σκασε φλασια... Δεν ξερω αν πρεπει spoiler αλλα βάζω:

Αυτη η wilding που χε πηδηχτει και με τον Thion που ηταν μαζι με τα παιδια τι εγινε;

Δεν θυμαμαι καθολου τι καταληξη ειχε... Παντως τωρα δεν ειναι μαζι τους... Πεθανε πουθενα και δεν το θυμάμαι;

Ειναι με το μικρο παιδι των Stark (τον Rickon Stark)

• Like 1
Δημοσ.

Χωριστηκαν με τον Μπραν κλπ μετα την καταστροφή του Winderfell, πήρε τον Ρικον και κατευθύνθηκε ανατολικά.

Δημοσ.

Χωριστηκαν με τον Μπραν κλπ μετα την καταστροφή του Winderfell, πήρε τον Ρικον και κατευθύνθηκε ανατολικά.

Spoiler παντως δεν θελει γιατι ειναι απο την 3η season

Δημοσ.

μετα και το σημερινο σπαω το κεφαλι μου

λοοοοοοοοοοοοοοοολ

σχετικά με το πως

θα τη σκαπουλαρει ο Τυριον. I mean, με βασει το promo του 9ου επεισοδιου, εχουμε αρκετα epic σκηνικα. εεε και πως να το κανουμε, θανατος Τυριον μονο σε 9ο επεισοδιο μπορει να γινει, imho... αρα δεν παιζει να δουμε και τα 2 στο 9ο... οποτε καπως τη σκαπουλαρει. πως ειναι το θεμα...

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα αφήσουν τον Τύριον για το τελευταίο επεισόδιο, για να περιμένεις εσύ 1 χρόνο με αγωνία για την επόμενη σεζόν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...