Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή μου είπαν τι θα γίνει με τον Tyrion παίζει να γίνει στα επόμενα 2 επεισόδια ή στην νέα season;

Αν η υπόθεση είναι όπως μου την είπαν παίζει να είναι το καλύτερο επεισόδιο.

Εγώ πιστεύω ότι θα είναι στο επόμενο επεισόδιο, κλασικά στο 9ο γίνεται ο χαμός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαράμιλλη λογική... Σειρά που διαδραματίζεται σε ένα fantasy (έστω και low) κόσμο χωρισμένο σε οίκους με θανάσιμο μίσος ο ένας για τον άλλο, στο οποίο πριν κάποια χρόνια υπήρχαν τύποι που καβαλούσαν δράκους στη μάχη, δεν μπορείς να σηκώσεις ούτε πέτρα που να μην βρεις από κάτω κάποιον "legendary" μαχητή, στο βορρά υπάρχουν ice-liches με zombie army,... Ε σίγουρα μόνο κάποιος ανώμαλος θα περίμενε να δει μάχες, αντί για δέκα λεπτά "υπήρχε ένας ζαβός και σκότωνε σκαθάρια" (και λοιπά fillers).

150 χρόνια πέρασαν απο τότε που εμφανίστηκαν τελευταία φορά δράκοι.

Για όλα τα υπόλοιπα θα είμαι λακωνικός. Λάθος σειρά βλέπεις.

• Like 3

Θα γίνω κουραστικός αλλά ρε μάγκες μπορεί κάποιος να μας πει τι παιζει με τους τύπους πίσω από το τείχος???Που βρίσκονται τώρα??Έχω μπερδευτεί :P

ισως ικανοποιηθει με το επομενο επεισοδειο...

ο χαμος θα γινει στο τελευταιο

Θα γίνω κουραστικός αλλά ρε μάγκες μπορεί κάποιος να μας πει τι παιζει με τους τύπους πίσω από το τείχος???Που βρίσκονται τώρα??Έχω μπερδευτεί :P

Στο Mole's Town βρίσκονται. Είναι η πιο κοντινή πόλη απο το Castle Black που είναι το Night's Watch. Αυτό ήταν το group που είχε περάσει το τοίχος. Το μεγαλύτερο μέρος του στρατού είναι ακόμα πίσω απο το τοίχος.

Δες και το χάρτη, για να καταλάβεις που ακριβώς είναι.

http://viewers-guide.hbo.com/game-of-thrones/season-4/episode-8/map

• Like 1

Το "λάθος σειρά" που λες δεν έχει κανένα νόημα καθώς όλοι ξέρουμε τι βλέπουμε πλέον. Η ουσία είναι πως βάσει θεματολογίας, κάποιος που ξεκινά να δει GoT είναι πολύ πιο φυσιολογικό να υποθέσει ότι θα δει epic σκηνικά, παρά δολοπλοκία α-λα tudors σε hardcore mode.

Παρεμπιπτόντως 150 χρόνια για fantasy κόσμο είναι "πριν κάποια χρόνια".

Δεν μπορω να κρύψω την απογοήτευσή μου από την εξέλιξη της σειράς.

Η αλήθεια ειναι λοιπόν πως ούτε IRL δεν μπορεί μόνιμα να ικανοποιείτε ο πρακτικά "κακός" της υπόθεσης και όταν την παθαίνει να γίνεται χωρις τυμπανοκρουσίες

βλέπε θάνατο Νεντ Σταρκ και γενικά όλων των σταρκ με τον θάνατο του Τζοφρυ

Ειναι φανερό πως προκειται περι σειράς-βιβλίου η οποία αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα, φέρνοντας στο προσκύνιο νέους πρωταγωνιστές οι οποιοι πιθανότατα θα τελειώσουν άδοξα (το τελευταίο ειναι και το κακό της υπόθεσης

πχ ο συμπαθέστατος τυπος που έκοψε το χέρι του βασιλοκτόνου,ο τροπος που έφυγε απ τη μέση

Κατα τα άλλα ως επεισόδιο ήταν εκπληκτικό απο πολλές απόψεις.

το τελος φυσικά ειναι άδοξο για τον γαμάτο τυπά και εννοείται οτι σε καμία περίπτωση δεν εκδικείται

Στη πραγματικότητα ο Hodor είναι 2.10 και ο Mountain 2.06

Στα βιβλία το ύψος του Χοντορ δεν αναφέρεται αλλά πρεπει να ειναι ψιλοτεραστιος, ο Mountain ειναι ομως κανα 240.

έχω δει 14 λεπτά και μ έσκασε μια φλασιά στο άσχετο

λέτε ο Theon να μην έχει γίνει καθιστέρας κ να δουλευει τον ψυχάκια ? είχε την ευκαιρία να φύγει με την αδερφή του αλλα να προτίμησε να μείνει για να βρει την ευκαιρία να τον σκοτώσει? μπορεί να κάνω κ λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...