coffeex Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Επειδή μου είπαν τι θα γίνει με τον Tyrion παίζει να γίνει στα επόμενα 2 επεισόδια ή στην νέα season; Αν η υπόθεση είναι όπως μου την είπαν παίζει να είναι το καλύτερο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Στην τελική και να πει κάποιος "πεθαίνει ο τάδε", δεν θα κάτσετε να δείτε το πως? το γιατί? το τι έρχεται στην διαδρομή μέχρι να πεθάνει? Θα το δω αλλά δεν είναι το ίδιο. Σκέψου απλά πως ένιωσες όταν είδες τον Red Wedding π.χ. Αν σου λεγε κάποιος από πριν τι θα γινόταν, πάλι θα έβλεπες αλλά θα σου χε στερήσει την έκπληξη. Ή ακόμα κι αν την ένιωθες δεν θα ήταν στον ίδιο βαθμό. Επειδή μου είπαν τι θα γίνει με τον Tyrion παίζει να γίνει στα επόμενα 2 επεισόδια ή στην νέα season; Αν η υπόθεση είναι όπως μου την είπαν παίζει να είναι το καλύτερο επεισόδιο. Αυτό δεν μπορεί κανεις να το υπολογίσει πραγματικά όμως. Σκέψου σε μια μόνο σκηνή τι εξέλιξη υφίσταται η συγκεκριμένη σειρά. Δεν ξέρω τι γίνεται (μην αρχίσετε), αλλά ότι κι αν είναι αυτό, μας έχουν αποδείξει ότι μερικά δευτερόλεπτα τους είναι αρκετά. θα αλλάξεις τη γνώμη αυτή για τον Tyrion στα επόμενα episodes Μιας και έχεις διαβάσει τα βιβλία μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις ποιο το νόημα της ιστορίας του ξάδερφου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεν νομίζω να την θυμάται κάποιος, εκτός αν τα διάβασε πρόσφατα ή πάνω από 1 φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αποσκοπούσε κάπου η αφήγηση, ή ήταν απλά για να ροκανίσουν χρόνο; Όταν για παράδειγμα ο Μπραν Αφηγήθηκε την ιστορία με τον Rat Cook, ήταν αναφορά στο πόσο ιερή είναι η φιλοξενία, ελέω Red Wedding. Η συγκεκριμένη ιστορία, με τον ξάδερφο, τι ακριβώς εξυπηρετούσε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πάντως, απορώ γιατί μερικοί βρίσκουν το επεισόδιο όχι καλό. Καταρχάς ήταν φοβερή ψυχολογική πλοκή με τον Theon, το πως τελικά κατέληξε ο Snow σε Bolton και πώς (τελικά) επιβραβεύει ο γέρο Bolton τις ασχήμιες που κάνει ο Snow του. Επίσης, γνωρίζουμε (σιγά - σιγά) άλλον Jamie. Καταλαβαίνουμε πιο πολλά με την σχέση που έχει με την οικογένειά του και νομίζω ότι αρκετοί τον αντιπαραβάλλουν με τον πατέρα του και το πώς φέρεται ο γέρο Lannister στα μέλη της οικογένειάς του. Βλέπουμε ότι ο Imp έχει χεστεί πάνω του. Βλέπουμε ότι η Sansa όντως επηρεάστηκε από το Kings Landing και πλέον όχι μόνο δεν είναι παιδάκι (όπως παρατηρεί και ο Littlefinger) αλλά ζητάει εκδίκηση από όσους της φέρονται άσχημα συν ότι αρχίζει και σκέφτεται (επιτέλους). Ξεδιπλώνονται πτυχές του Grey Worm... αρκετά touching ο τρόπος που φέρεται εν γένει. Νομίζω ότι η μάχη (εν τέλει) δεν ήταν τίποτα μπροστά στο όλο επεισόδιο... εάν κάποιος θέλει μάχες ας δει Transformers. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν υπήρχε στα βιβλία αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Νομιζω οτι το σχολιασε ηδη καποιος , οτι δηλαδη O ξαδερφος ειναι ο GRRM κ η ολη σκηνη γινεται για να βγαλουν νοημα ολα τα γεγονοτα κ ολοι οι θανατοι μεχρι στιγμης . Απο τον Red Wedding μεχρι τον θανατο του Oberyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Επειδή μου είπαν τι θα γίνει με τον Tyrion παίζει να γίνει στα επόμενα 2 επεισόδια ή στην νέα season; Αν η υπόθεση είναι όπως μου την είπαν παίζει να είναι το καλύτερο επεισόδιο. Λογικα στα 2 επομενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν υπήρχε στα βιβλία αν δεν κάνω λάθος. Νομιζω οτι το σχολιασε ηδη καποιος , οτι δηλαδη O ξαδερφος ειναι ο GRRM κ η ολη σκηνη γινεται για να βγαλουν νοημα ολα τα γεγονοτα κ ολοι οι θανατοι μεχρι στιγμης . Απο τον Red Wedding μεχρι τον θανατο του Oberyn LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όσον αφορά τον ξάδερφο βρήκα το εξής Διάβασα Site: εδώ ότι ο λόγος που το έκανε ήταν άγνωστος.. αν ξέρει κάτι κάποιος ας μας το πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Υπαρχει κ η δευτερη εκδοχη που λεει οτι ο ξαδερφος ειναι η ιδια η ζωη Ολο το επεισοδιο σημερα ηταν για τον θανατο . Απο τα λογια του call me Petyr , τον "θανατο" του ex Ramsay Snow κ νυν Ramsay Bolton μεχρι τον θανατο του Oberyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Βασικά ήταν μια έμμεση ερώτηση/συζήτηση με τον Jaimie για το, γιατί, υπάρχουν άνθρωποι με δύναμη χωρίς να τους αξίζει και λιώνουν τους αδύναμους ξανά και ξανά, χωρίς ποτέ να τους έχουν φταίξει/κάνει τίποτα, όπως προσπαθεί και κάνει ξανά και ξανά η Cersei και ο Tywin με τον Tyrion και γιατί είναι φτιαγμένη έτσι η κοινωνία που ακόμα και όταν βρεθεί κάποιος να προσπαθήσει να τους σταματήσει, στο τέλος αυτοί κάνουν ότι θέλουν γιατί πάντα θα έχουν περισσότερη δύναμη όπως με τον Jaimie που προσπαθεί να σώσει τον Tyrion αλλά η δύναμη της Cersei είναι πολύ μεγαλύτερη και πάντα περνάει το δικό της. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Βασικά ήταν μια έμμεση ερώτηση/συζήτιση με τον Jaimie για το, γιατί, υπάρχουν άνθρωποι με δύναμη χωρίς να τους αξίζει και λιώνουν τους αδύναμους ξανά και ξανά, χωρίς ποτέ να τους έχουν φταίξει/κάνει τίποτα, όπως προσπαθεί και κάνει ξανά και ξανά η Cersei και ο Tywin με τον Tyrion και γιατί είναι φτιαγμένη έτσι η κοινωνία που ακόμα και όταν βρεθεί κάποιος να προσπαθήσει να τους σταματήσει, στο τέλος αυτοί κάνουν ότι θέλουν γιατί πάντα θα έχουν περισσότερη δύναμη όπως με τον Jaimie που προσπαθεί να σώσει τον Tyrion αλλά η δύναμη της Cersei είναι πολύ μεγαλύτερη και πάντα περνάει το δικό της. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Makes sense. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Απο σήμερα την μισώ αυτή τη σειρά . Όχι μόνο για το τι έγινε αλλά και για τον σαδιστικό τρόπο που το παρουσίασε , προϊδεάζοντας μας λίγο πριν το τέλος για αυτό που έρχεται . Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 εάν κάποιος θέλει μάχες ας δει Transformers. Απαράμιλλη λογική... Σειρά που διαδραματίζεται σε ένα fantasy (έστω και low) κόσμο χωρισμένο σε οίκους με θανάσιμο μίσος ο ένας για τον άλλο, στο οποίο πριν κάποια χρόνια υπήρχαν τύποι που καβαλούσαν δράκους στη μάχη, δεν μπορείς να σηκώσεις ούτε πέτρα που να μην βρεις από κάτω κάποιον "legendary" μαχητή, στο βορρά υπάρχουν ice-liches με zombie army,... Ε σίγουρα μόνο κάποιος ανώμαλος θα περίμενε να δει μάχες, αντί για δέκα λεπτά "υπήρχε ένας ζαβός και σκότωνε σκαθάρια" (και λοιπά fillers). Απο σήμερα την μισώ αυτή τη σειρά . Όχι μόνο για το τι έγινε αλλά και για τον σαδιστικό τρόπο που το παρουσίασε , προϊδεάζοντας μας λίγο πριν το τέλος για αυτό που έρχεται . Είναι σήμα κατατεθέν του Martin ο πλήρης διασυρμός και εξευτελιστικός θάνατος των πιο hyped χαρακτήρων, συνήθως μάλιστα αμέσως μετά από βαρύγδουπες δηλώσεις. Θυμόμαστε Ned να υπόσχεται σε Cersei ότι θα ξεμπροστιάσει τα μούλικα, Drogo να κατακτάει το Westeros στα λόγια χτυπώντας στήθος, Robb να σχεδιάζει το μέλλον γυναίκας και αγέννητου τέκνου ταυτόχρονα με την κατατρόπωση των Lannister, και τώρα Oberyn να ορκίζεται εκδίκηση "ξεκινώντας" από τον Mountain. Το τρολάρισμα είναι πλέον τόσο προβλέψιμο που ούτε spoiler δε χρειάζεται κανονικά. Προσωπικά έχω διαβάσει όλο το plot μέχρι το τελευταίο βιβλίο στο wikipedia και συνεχίζω να βλέπω τη σειρά απλά γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω 10 Δευτέρες απόγευμα κάθε χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα