Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

θρες δεν ειναι πολυ διαφορετικο γιατι ουσιαστικα τους ειπες εμεσα τι θα γινει στα επομενα επεισοδια

δεν είπα τπτ συγκεκριμένο, απλά ότι θα αλλάξει γνώμη ο gavros10, από εκεί και πέρα το τι μπορεί να σκέφτεται ή τι θα κάνει είναι ΑΓΝΩΣΤΟ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

πιστεψε με στο συγκεκριμενο χαρακτηρα το σχολιο που ειπες ηταν συγκεκριμενο! δεν του ειπες τι θα γινει ακριβως αλλα σποιλερ του εκανες

• Like 3

• Super Moderators

και τι σχόλιο μπορούσε να κάνει κάποιος στο post του? είτε συμφωνούσε είτε διαφωνούσε "spoiler" θα ήταν...

δεν είπα τπτ συγκεκριμένο, απλά ότι θα αλλάξει γνώμη ο gavros10, από εκεί και πέρα το τι μπορεί να σκέφτεται ή τι θα κάνει είναι ΑΓΝΩΣΤΟ...

Αυτο που εγραψα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ, συνιστα σποιλερ. Ηταν μια χιουμοριστικη προσεγγιση για τις σκεψεις που πανε και ερχονται στο κεφαλι του καθενως.

Εσυ ξερεις την συνεχεια και κανεις οτι καθε καγκουρας: "Ξερω τι θα γινει μετα να στο πω; Καλα, επειδη πρεπει να φανω εξυπνος θα σου πω απλα οτι κατι γινεται με αυτον και εκεινον".

• Super Moderators

δλδ αν το έγραφα μέσα σε spoiler και το διάβαζες θα άλλαζε κάτι? όχι, το μόνο που ουσιαστικά θα έκανε την διαφορά είναι να μην απάνταγε/σχολίαζε κανείς την υπόθεσή σου...

ακόμα κι αν το post μου ήταν "δεν το ξέρουμε αυτό" θα σε προϊδέαζε μόνο και μόνο επειδή ξέρεις ότι έχω διαβάσει το βιβλίο, άρα ουσιαστικά η μόνη λύση είναι να μην postάρουν εδώ αυτοί που έχουν διαβάσει το βιβλίο...

• Moderators

δεν χρειαζεται να τα σχολιαζουμε ολα ! καποια τα αφηνουμε και περνανε ετσι! και εγω εχω διαβασει τα βιβλια και πολλες φορες ηθελα να γραψω πραγματα αλλα ποτε δεν το εκανα για να μην το χαλασω σε κανεναν!! 

• Like 1

Δυστύχως με τόσους πολλούς book readers (γενικά όχι μόνο εδώ μέσα), αργα ή γρήγορα θα σποιλεριαστεις για κάποιο γεγονός. Οπότε υπάρχουν 3 λύσεις :1) Διαβάζεις τα βιβλία ή 2) Δεν μπαίνεις στο τόπικ, όποτε αυτόματα μειώνεις τις πιθανότητες άσχετα που μπορεί να το πάθεις σχεδόν παντού (facebook, internet, παρέες κτλ) ή 3) Συμβιβάζεσαι με το γεγονός ότι μπορεί να συμβεί και δεν σε νοιάζει και τόσο.

• Like 1

Δυστύχως με τόσους πολλούς book readers (γενικά όχι μόνο εδώ μέσα), αργα ή γρήγορα θα σποιλεριαστεις για κάποιο γεγονός. Οπότε υπάρχουν 3 λύσεις :1) Διαβάζεις τα βιβλία ή 2) Δεν μπαίνεις στο τόπικ, όποτε αυτόματα μειώνεις τις πιθανότητες άσχετα που μπορεί να το πάθεις σχεδόν παντού (facebook, internet, παρέες κτλ) ή 3) Συμβιβάζεσαι με το γεγονός ότι μπορεί να συμβεί και δεν σε νοιάζει και τόσο.

Σωστός. Εγώ πάντως όταν τελειώσει η εξεταστική θα διαλέξω το νούμερο 1. Άλλωστε δεν αντέχω να περιμένω 9-10 μήνες για να δω την επόμενη σεζόν.

• Like 2

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί την πέσατε όλοι στον Θρες. Λες και είπε τι θα γίνει ,κάνετε , αμάν...
Στα του επεισοδίου , 35? 40 άχρηστα λεπτά και μια μάχη. Μια μάχη που ήταν ωραία μεν, μικρή δε. Anyway ελπίζω στα επόμενα να γίνει πανικός και να μην γίνει όπως μετά το 2ο που τα επόμενα ήταν σούπα

• Moderators

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί την πέσατε όλοι στον Θρες. Λες και είπε τι θα γίνει ,κάνετε , αμάν...

Στα του επεισοδίου , 35? 40 άχρηστα λεπτά και μια μάχη. Μια μάχη που ήταν ωραία μεν, μικρή δε. Anyway ελπίζω στα επόμενα να γίνει πανικός και να μην γίνει όπως μετά το 2ο που τα επόμενα ήταν σούπα

γιατι το σχολιο που εκανε ηταν σαν να βλεπεις εσυ ενα αγωνα μαγνητοσκοπημενο τον οποιο εγω τον εχω δει λαιβ πιο πριν

να χανει 3-0 η μια ομαδα στο 1ο ημιχρονο και να σου λεω περιμενε να δεις ανατροπη που θα γινει στο 2ο ημιχρονο! 

• Like 2

• Super Moderators

καμία σχέση όμως...

αν δλδ εσύ με αυτό

Οι σκεψεις του τυριον εκεινη την στιγμη θα ηταν: Σκοτωστε με, δεν με ενδιαφερει, αφου ειδα κατι τετοιο σκοτωστε με αλλα οχι ετσι. Σκοτωστε με ειμαι ενοχος.

και το σχόλιο μου για αλλαγή γνώμης σου καταλαβαίνεις πράγματι τι θα γίνει στο 2ο ημίχρονο, τότε προφανώς ξέρεις κι άλλα πράγματα...

γιατί η ουσιαστικά η αλλαγή αυτής της γνώμης είναι να μην θέλει να πεθάνει ο Tyrion, ε τι καταλαβαίνεις από αυτό? ποια ανατροπή?!

Δεν είπα ότι θα πεθάνει ή ότι θα ζήσει, απλά ότι δεν θα σκέφτεται αυτό το πράγμα! που είναι το spoiler σε αυτό?

ρε ξεκολατε, δεν σποιλεριασε τιποτα ο ανθρωπος...οτι καταλαβατε, το καταλαβατε λαθος καντε υπομονη και θα δειτε στη συνεχεια... 2 επεισοδεια εμειναν...τα τελευταια επεισοδεια ειναι, ε ειναι σιγουρο οτι θα συμβουν πραγματα...αμα εχετε δει τις προηγουμενες σεζον, ε λογικα θα το περιμενετε μεχρι τωρα...τι θα συμβει, πως θα συμβει δεν μπορειτε να το φανταστειτε, οποτε καθιστε πισω και απολαυστε τη βολτα...

Πω ρε φίλε σα να μη πω κάνουν μερικοί. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά ένα ξέρω και πρέπει να το ξέρουν όλοι. Όλοι είναι expendables εκτός από Danaerys (μέχρι να σκάσει μύτη στο westeros at least), Tyrion & Jon Snow. Δλδ περιμένει κανείς ότι θα πεθάνει ο κοντός; Κάτι θα βρει κάτι θα γίνει αλλά σίγουρα ΔΕΝ θα πεθάνει, μπορεί να μην έχει κύριο πρωταγωνιστή αλλά αυτοί οι 3 είναι οι main characters θέλουμε δε θέλουμε. A tale of Ice & Fire λέγεται. Fire η Danny, Ice ο Snow, και ο κοντός γιατί απλά είναι ο χαρακτήρας που έχει δώσει την μεγαλύτερη βάση ο συγγραφέας.

Από 'κει και πέρα μας έχετε σπάσει τα νεύρα να ουρλιάζετε για spoiler στο κάθε τι. Στην τελική και να πει κάποιος "πεθαίνει ο τάδε", δεν θα κάτσετε να δείτε το πως? το γιατί? το τι έρχεται στην διαδρομή μέχρι να πεθάνει?

Έλεος πια ηρεμήστε λιγάκι, 'ντάξει πέθανε άλλος ένας αγαπημένος χαρακτήρας, δε πάει να πει ότι θα βγάλετε το άχτι σας πάνω στον Thresh.

• Like 3

θρες δεν ειναι πολυ διαφορετικο γιατι ουσιαστικα τους ειπες εμεσα τι θα γινει στα επομενα επεισοδια 

Δηλαδή εσύ κατάλαβες τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια; srsly??? 

Υ.Γ. Η σκηνή ήταν όντως δυνατή και πρέπει να ήταν και πιστή μεταφορά απ τα βιβλία ε; Πάλι καλά γτ είχα αρχίσει να το βαριέμαι το επ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...