Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Για τη Μισαντει κανεις δεν λέει κουβεντα. Ολοι μειναμε σπιτσλες οταν την είδαμε. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τι φάγωμα της Σάνσα λέει ο άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ας συνεχιστούν τα spoiler παρακαλώ!! Ο Τύριον δεν παίζει να πεθάνει. Το βιβλίο γράφει την εξέλιξη, αλλά καλύτερα να μην το ξεστομήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ντάξει, γάμησε Αλλά ρε μαλάκα Όμπερυν με τόσο /taunt και φιγούρα πήρες τα @@ του, σου έκανε τη μούρη πουρέ Και με το νάνο τώρα τι θα γίνει?Δεν παίζει να τον φάει και αυτόν ο Μάρτενς με τίποτα Από το τρέιλερ φαίνεται και το επόμενο δυνατο, είναι και το 9ο Επίσης ο ψυχάκιας Ράμσευ εξελίσεται σε μεγάλο πουλέν Θα το ξαναδώ το βράδυ στάνταρ *Φάγωμα=γαμήσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Για τη Μισαντει κανεις δεν λέει κουβεντα. Ολοι μειναμε σπιτσλες οταν την είδαμε. Πολυ δυνατο. (nsfw)http://www.abload.de/img/nathalieemmanuelncq1c.gif 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Έλα μη το κάνουμε και τσόντα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πώς βλέπουμε τα spoiler από την εφαρμογή του android, γιατί βλέπω μια σελίδα που γράφει μόνο spoiler Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παναγία μου, η πιο φρικιαστική σκηνή... Η αντίδρασή μου ήταν ίδια με αυτή της γκόμενας του Oberyn (χωρίς τις τσιρίδες). Δυστυχώς τον έφαγε η αλαζονεία του. Ήξερα ποιος θα νικήσει αλλά το σοκ μου ήταν τεράστιο με το πώς έγινε. Περίμενα να ομολογήσει ότι ο Tywin έδωσε την εντολή αλλά δεν... Η Daenerys λογικά θα το φάει το κεφάλι της που έδιωξε τον Jorah. Ήταν ο πιο σωστός σύμβουλός της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Έτσι, όλα στη φόρα παιδιά... Πότε θα έρθει η στιγμή που θα στείλω σε ορισμένους σε pm τι θα συμβεί στον Snow, δε ξέρω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πώς βλέπουμε τα spoiler από την εφαρμογή του android, γιατί βλέπω μια σελίδα που γράφει μόνο spoiler Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App δεν μπορείς δυστυχώς, αναγκαστικά θα πρέπει να μπεις με browser (mobile version του site) για να τα δεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παναγία μου, η πιο φρικιαστική σκηνή... Η αντίδρασή μου ήταν ίδια με αυτή της γκόμενας του Oberyn (χωρίς τις τσιρίδες). Δυστυχώς τον έφαγε η αλαζονεία του. Ήξερα ποιος θα νικήσει αλλά το σοκ μου ήταν τεράστιο με το πώς έγινε. Περίμενα να ομολογήσει ότι ο Tywin έδωσε την εντολή αλλά δεν... Η Daenerys λογικά θα το φάει το κεφάλι της που έδιωξε τον Jorah. Ήταν ο πιο σωστός σύμβουλός της. Για εμενα δεν ηταν αλαζονεια ηθελε να παρει την ομολογια και την πηρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Για εμενα δεν ηταν αλαζονεια ηθελε να παρει την ομολογια και την πηρε. Ναι, ίσως ήταν λάθος η λέξη που χρησιμοποίησα. Αλλά όλο αυτό το πείραγμα (taunt, όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ) και οι περιπαικτικοί κύκλοι γύρω απ' το σωριασμένο Βουνό τον σκότωσαν τελικά. Σίγουρα κι ο ίδιος θα προτιμούσε να ζήσει παρά να πάρει την ομολογία και να πεθάνει τόσο βάναυσα. Μα κι αυτό το Βουνό ήταν στα τελευταία του και είχε τη δύναμη να του λιώσει το κρανίο; Πάρα πολύ στεναχωρήθηκα, ήταν απ' τους αγαπημένους μου και πιο δίκαιους χαρακτήρες. Ο λαός απαιτεί δικαιοσύνη -ήδη έχω δει πολλά σχόλια του στυλ "δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω τη σειρά με όλη αυτή την αδικία"- και ελπίζω να την έχει σύντομα. Νομίζω σε όλη τη σειρά το μόνο που μας έκανε να "χαρούμε" και να νιώσουμε δικαιοσύνη ήταν ο θάνατος του Οικονομόπουλου. Κατά τ' άλλα, απ' το ένα άδικο στο άλλο πάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Zugzwang αυτο το αδικο ομως αντικατοπτριζει και λιγο την αληθινη ζωη? Εμενα μαρεσει οπως γινονται γιατι και στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει δικαιοσυνη! (Σιγουρα καποια πραγματα δεν μαρεσουν αλλα στην πλειοψηφια ειναι γαμω ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα