Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Giorgosk21 Η επίθεσή σου είναι πέρα για πέρα άδικη. Όχι μόνο έβαλα το spoiler σε... spoiler αλλά, όπως είπε κι ο dennisbest, έγραψα και από πάνω ότι πρόκειται για τα επόμενα επεισόδια (σε περίπτωση που κάποιος υποθέσει ότι αφορά κάποιο απ' τα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί). Ζήτησα συγγνώμη γιατί μίλησα για τα βιβλία σε ένα νήμα που σχετίζεται με τη σειρά, οπότε ήμουν off topic. Τα επιθετικά κατεβατά σου είναι αβάσιμα για μένα.

Δημοσ.

Μόνο σ'εμενα δεν αρέσει καθόλου;

Oσους ξερω και εχουν δει πολλες σειρες κανεις δεν τρελενεται,  μια μετρια σειρα ειναι μεχρι στιγμης με μετριοκακο screenplay,παλι καλα  που εχει  καλους ηθοποιους.

Δημοσ.

Oσους ξερω και εχουν δει πολλες σειρες κανεις δεν τρελενεται,  μια μετρια σειρα ειναι μεχρι στιγμης με μετριοκακο screenplay,παλι καλα  που εχει  καλους ηθοποιους.

το αντίθετο θα έλεγα :P Μια πολύ καλή παραγωγή.με καλό σενάριο για fantasy και μέτριους ηθοποιούς.Απλώς το μέτριοι προκύπτει σαν μέσος όρος από κάποιους κακούς και κάποιους αρκετά καλούς.

• Like 1
Δημοσ.

το αντίθετο θα έλεγα :P Μια πολύ καλή παραγωγή.με καλό σενάριο για fantasy και μέτριους ηθοποιούς.Απλώς το μέτριοι προκύπτει σαν μέσος όρος από κάποιους κακούς και κάποιους αρκετά καλούς.

ε λογικο ειναι να εχει και αχρηστους τοσοι που ειναι.απλως εχει καποιους πολυ καλους.

Υ.Γ δωστε melisandre στο λαο και αφηστε τη γουρουνοφατσα.

carice-van-houten-mathijs-van-nieuwkerk-

Δημοσ.

μπα...στα τελευταια επεισοδια της σεζον δεν θα γινει τπτ, το πολυ να δειξουν κανα ww να λιμαρει τα δοντια του...

• Like 1
Δημοσ.

@Giorgosk21 Η επίθεσή σου είναι πέρα για πέρα άδικη. Όχι μόνο έβαλα το spoiler σε... spoiler αλλά, όπως είπε κι ο dennisbest, έγραψα και από πάνω ότι πρόκειται για τα επόμενα επεισόδια (σε περίπτωση που κάποιος υποθέσει ότι αφορά κάποιο απ' τα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί). Ζήτησα συγγνώμη γιατί μίλησα για τα βιβλία σε ένα νήμα που σχετίζεται με τη σειρά, οπότε ήμουν off topic. Τα επιθετικά κατεβατά σου είναι αβάσιμα για μένα.

Αν κάνεις τον κόπο και ξαναδιαβάσεις καλά και τα 2 post μου, θα καταλάβεις ότι απαντώ σε όσα λες (και στα περί αναφοράς-σήμανσης π.χ. "πρόκειται για τα επόμενα επεισόδια" ή ξέρω γω "spoiler βιβλίου" ή κάτι άλλο). Επίσης το θέμα μας δεν είναι ότι ήσουν offtopic. Και κάποιος άλλος τώρα να μπει εδώ και να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, offtopic θα 'ναι κι αυτός. Δεν είναι το ίδιο όμως. Ο ένας χαλάει κόσμο κι ο άλλος απλά είναι ξεκάρφωτος (αλλά δεν κάνει ζημιά στο θέμα που συζητάω).

Και δεν το λέω προσωπικά για σενα, το αναφέρω και πίσω. Υπάρχουν αρκετά posts σε προηγούμενες σελίδες που έχουν spoiler βιβλίου και έχουν ξαναγίνει κι από άλλους αυτές οι αντιπαραθέσεις. Κι όταν κάτι με χαλάει τόσο (κι όχι μόνο εμένα), θα γράψω παραπάνω από 2 σειρές post (κατεβατό :P). Anyway ας το λήξουμε εδώ, δεν είναι προσωπικό το θέμα και μην κουράσουμε και κόσμο.

Δημοσ.

Hand τον Βενιζελο δεν το λες , μαλλον εφαγε τον Hand 

Πιο πολυ με Stannis μοιαζει που νομιζει οτι του χρωστανε κυβερνηση κ στο τελος παιρνει τα τετοια του :D

Δημοσ.

http://groupthink.jezebel.com/interesting-point-about-shae-1575187455

Ορκίζονται οτι θα φλιπαρουν με αυτο που ερχεται στα επόμενα επεισόδια...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπερασπίζονται τη Shae.Ο Bronn την είχε βάλει στο πλοίο και την είχε δει να φεύγει.Και ο Τύριον είχε πει οτι έχει φροντίσει για αυτή στο Pentos.Άρα αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι γύρισε μόνη της για να εκδικηθεί τον Τύριον για αυτά που είπε ή για extra money.

Also ο Bran στο όραμά του στο 2ο επεισόδιο είχε δει τον Night's King :o.

• Moderators
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπερασπίζονται τη Shae.Ο Bronn την είχε βάλει στο πλοίο και την είχε δει να φεύγει.Και ο Τύριον είχε πει οτι έχει φροντίσει για αυτή στο Pentos.Άρα αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι γύρισε μόνη της για να εκδικηθεί τον Τύριον για αυτά που είπε ή για extra money.

Also ο Bran στο όραμά του στο 2ο επεισόδιο είχε δει τον Night's King :o.

Αν είχες παρακολουθήσει προσεκτικά τα επεισόδια και τους διαλόγους ως τώρα θα είχες συμπεράνει ότι

μπορεί και να μην γύρισε μόνη της. Τουλάχιστον εγώ έτσι καταλαβαίνω όταν ο Tywin είχε πει στην Cersei κάποια επεισόδια πιο πριν:

«Πες της να περάσει μια βόλτα από τον πύργο του Χεριού» or smth.

Δημοσ.

Αν κάνεις τον κόπο και ξαναδιαβάσεις καλά και τα 2 post μου, θα καταλάβεις ότι απαντώ σε όσα λες (και στα περί αναφοράς-σήμανσης π.χ. "πρόκειται για τα επόμενα επεισόδια" ή ξέρω γω "spoiler βιβλίου" ή κάτι άλλο). Επίσης το θέμα μας δεν είναι ότι ήσουν offtopic. Και κάποιος άλλος τώρα να μπει εδώ και να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, offtopic θα 'ναι κι αυτός. Δεν είναι το ίδιο όμως. Ο ένας χαλάει κόσμο κι ο άλλος απλά είναι ξεκάρφωτος (αλλά δεν κάνει ζημιά στο θέμα που συζητάω).

Και δεν το λέω προσωπικά για σενα, το αναφέρω και πίσω. Υπάρχουν αρκετά posts σε προηγούμενες σελίδες που έχουν spoiler βιβλίου και έχουν ξαναγίνει κι από άλλους αυτές οι αντιπαραθέσεις. Κι όταν κάτι με χαλάει τόσο (κι όχι μόνο εμένα), θα γράψω παραπάνω από 2 σειρές post (κατεβατό  :P). Anyway ας το λήξουμε εδώ, δεν είναι προσωπικό το θέμα και μην κουράσουμε και κόσμο.

Η αντιπαράθεση αυτή με κούρασε και μένα, πόσο μάλλον τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που λαμβάνουν e-mail για σχόλια δύο μελών που διαφωνούν επειδή η μία έγραψε σε spoiler tag κάτι που δεν έπρεπε και ο άλλος εκνευρίστηκε γιατί υπέθεσε ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι εκτός spoiler στη συνέχεια.

Είπα και σε προηγούμενο post ότι ζητάω συγγνώμη που παρασύρθηκα και έγραψα κάτι που έτυχε να διαβάσω απ' τα βιβλία σε ένα θέμα που είναι αποκλειστικά για τη σειρά, αλλά για σένα που έκανες την τρίχα τριχιά δεν έχω κάτι άλλο να πω εκτός από "καλή συνέχεια και να χαρείς το υπόλοιπο της σειράς".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...