Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι spoiler για παρακάτω , ανοίξτε με προσοχή

red_viper_031.png

μπορεί καποιος να βάλει τις real φατσες για να καταλαβουμε κ μεις που έχουμε χάσει λιγο τη μπαλα με τα ονοματα?

Δημοσ.

Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας πιστεύω. Καθώς, το έβλεπα, έλεγα <<τι λέει αυτή ρε>> :P Μετάνιωνε που ήταν εναντίον του Τύριον, οπότε δεν παίζει να το έκανε από εκδίκηση.

Αυτο ειναι ηλιθιο απο την μερια της σει οποτε το απορριπτω. Ο τυριον την εδιωξε με το σκεπτικο οτι αν του συμβει κατι ή την βρουν αυτη να ειναι ασφαλης. Τωρα που επαθε κατι ερχεται και κανει χειροτερη την θεση του; Με πια λογικη; Αφου την εδιωξε για να αποτρεψει αυτη του την κατασταση.

Το οτι ειχε φυγει με το πλοιο το ειχα ξεχασει. Ακομα πιστευω οτι ειτε την επιασαν οι λαννιστερ αφου εφυγε με το πλοιο (2 εβδομαδες + εχουν περασει ουτως η αλλος) ειτε ηταν πρακτορας απο την αρχη οπως λετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαμε για χαζο χαρακτηρα αν το κανει για την εκδικηση. Να την προλαβε η σερσει το καταλαβαινω αλλα να το κανει η σει για εκδικηση ειναι ηλιθιοτητα. Ηθελε να την προστατεψει απο αυτο γιατι θα την κυνηγαγαν αν παρεμενε ακομα στο κινγκς λαντινγκ. Της επιβεβαιωνει οτι του την εχουν στημενη οτι καλα εκανε που την εδιωξε και αυτη κανει το πιο χαζο πραγμα στον κοσμο. Αν το κανει για εκδικηση. Δεν γινετε να ειναι καποιος χαρακτηρας τοσο χαζος.

Σημειωση: Την ειπε πουτανα στην τελευταια τους συναντηση για να τον μισησει και να φυγει.

edit:

Αν επιλεξει να μονομαχησει μονος του μην σας κανει εντυπωση. Εχει αγριεψει και θελει να παρει την κατασταση στα χερια του

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Αν επιλεξει να μονομαχησει μονος του μην σας κανει εντυπωση. Εχει αγριεψει και θελει να παρει την κατασταση στα χερια του

Ε αφού δεν μπορεί να την πάρει ο Jaime στα δικά του... 

09af900313d7b1f0374ccc9dc40a67d9f4a93c10

• Like 3
Δημοσ.

Να πω ότι δεν έψαξα να δω ποιοί είναι οι μονομάχοι και πώς θα καταλήξει η μονομαχία, θα είναι τρισμέγιστο ψέμα!

• Like 5
Δημοσ.

Να πω ότι δεν έψαξα να δω ποιοί είναι οι μονομάχοι και πώς θα καταλήξει η μονομαχία, θα είναι τρισμέγιστο ψέμα!

Κι εγώ δεν κρατήθηκα, και επειδή δεν μπόρεσα να σταματήσω να διαβάζω, έφαγα τιτάνιο spoiler για τη συνέχεια -.-

Το μετάνιωσα χίλιες φορές.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν κρατήθηκα, και επειδή δεν μπόρεσα να σταματήσω να διαβάζω, έφαγα τιτάνιο spoiler για τη συνέχεια -.-

Το μετάνιωσα χίλιες φορές.

Για την lady of stoneheart?

Δημοσ.

Για την lady of stoneheart?

Για το τι θα γίνει με έναν απ' τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στη σειρά

τον Tywin. Πολλοί λένε ότι στο βιβλίο παρουσιάζεται απάνθρωπος, στη σειρά όμως εμένα μου είναι συμπαθής. Ξέρει να παίζει το παιχνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...