nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 άαααλλο επεισόδιο..αν δεν είχα κόψει το κάπνισμα θα άναβα τσιγάρο..
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η Σει δεν τα ειπε αυτα με την θεληση της. Δε ξέρω γιατί η Σέι είπε ψέμματα, αλλά δε νομίζω να το έκανε επειδή ο Τύριον την παράτησε.Κάτι κάτι παίζει.. Η Shae ναι μεν μαλλον ητανε βαλτη, αλλα πιστευω οτι τουλαχιστον εν μερει ηθελε να τα πει και η ιδια.. γιατι: 1. Τα περισσοτερα αποσα ειπε ισχυανε (θα μπορουσε να ειχε πει κι αλλα ψεματα για να θαψει περισσοτερο τον Tyrion αν ητανε τοσο βαλτη). 2. Ειπε και πραγματα που υποτιθεται μονο η ιδια και ο Tyrion γνωριζανε (που θα μπορουσε να παραλειψει). 3. http://bit.ly/1iGEw14 4
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγω γιατι κ μετα απο πιστευω οτι η Shae ητανε βαλτη ολο αυτο τον καιρο απο τον Tywin για να προσεχει τι ρολο βαραει ο Tyrion?
liakos18 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγώ μετά από αυτό το επεισόδιο βρήκα το κίνητρο που ήθελα για να ξαναρχίσω τα βιβλία...
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Με μπερδευει η καταθεση της Σει. Αν η γλωσσα του σωματος ειναι αξιοπιστη στην σειρα τοτε την εβαλαν να τα πει. Υπαρχουν πολλα ψεματα σε αυτα που λεει που απλως συνδεουν ασχετα γεγονοτα με τον τυριον και ενω μιλαει την περισσοτερη ωρα κοιταει κατω και εχει μια ψιλη φωνη. Σημαδια που δειχνουν οτι ψευδεται. Τα λεει με ενα υφος απολογιας λες και αυτο που εκανε ηταν λαθος. Αν ηταν απο την αρχη κατασκοπος του ταιγουιν δεν θα ειχε αυτο το υφος. Αντιθετως, θα ηταν σκληρη και θα εκανε επιθεση στον τυριον. Δεν θα αφηνε περιθωρια αμφισβητησης της. Το παθος της θα τα εκανε αληθινα τα ψευτικα γεγονοτα που ειπε. Ειναι προσωπικη εκτιμηση που την βασιζω στην γλωσσα του σωματος. Αν καποιος εχει διαβασει τα βιβλια ας απαντησει μονολεκτικα αν αυτο που θεωρω ισχυει χωρις να αποκαλυψει κατι παραπανω
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Με μπερδευει η καταθεση της Σει. Αν η γλωσσα του σωματος ειναι αξιοπιστη στην σειρα τοτε την εβαλαν να τα πει. Υπαρχουν πολλα ψεματα σε αυτα που λεει που απλως συνδεουν ασχετα γεγονοτα με τον τυριον και ενω μιλαει την περισσοτερη ωρα κοιταει κατω και εχει μια ψιλη φωνη. Σημαδια που δειχνουν οτι ψευδεται. Τα λεει με ενα υφος απολογιας λες και αυτο που εκανε ηταν λαθος. Αν ηταν απο την αρχη κατασκοπος του ταιγουιν δεν θα ειχε αυτο το υφος. Αντιθετως, θα ηταν σκληρη και θα εκανε επιθεση στον τυριον. Δεν θα αφηνε περιθωρια αμφισβητησης της. Το παθος της θα τα εκανε αληθινα τα ψευτικα γεγονοτα που ειπε. Ειναι προσωπικη εκτιμηση που την βασιζω στην γλωσσα του σωματος. Αν καποιος εχει διαβασει τα βιβλια ας απαντησει μονολεκτικα αν αυτο που θεωρω ισχυει χωρις να αποκαλυψει κατι παραπανω Θα μπορουσε καλλιστα να ηταν κατασκοπος απο την αρχη κ μετα να αγαπησε τον Tyrion με αποτελεσμα να αλλαξει γνωμη Η με καποιο τροπο να την προσεγγισε στην πορεια ο Tywin κ να την απειλησε Εμενα μου βγαζει κ φοβο εκτος απο ολα αυτα που ειπες , φοβο για την ζωη της η οτι κατι θα γινει αν δεν πει οσα την εχουν βαλει να πει Το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι παιζει Ερωτηση που νομιζω οτι ξερω την απαντηση Ο Jaime δεν μπορει να ειναι ο champion του Tyrion ε? Επισης εχω την εντυπωση πως αν δεν μπορει ο Jaime , Bronn δεν θα παει γιατι καπως την εχει δει στο Kings Landing κ μετα απο οσα εχει καταφερει δεν θα θελησει να ψοφησει για χαρη του Tyrion , οσα κι αν του χρωσταει
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μάμησε αμέτρητες μανούλες το επεισόδιο! Και δεν έχουμε άλλο να δούμε! 1
hexenlord Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 πωωωωω τι εγινε με τον κοντο. Και λετε να διαλεξει τον αδερφο του?????δλδ ποσο πιο μαγκατον!!!!! δεν εχω διαβασει βιβλια οποτε δεν ξερω τι θα παιχτει.
NoisePollution Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Λοιπόν επειδή διαβάζω πολύ κουβέντα για τη Shae θα πω και εγώ κάποια πράγματα. Πρώτον η Shae της σειράς είναι πολύ διαφορετική από τα βιβλία. Η Shae της σειράς αγάπησε πραγματικά τον Tyrion και χαλάστηκε όταν αυτός παντρεύτηκε τη Sansa και έβαλε τη Shae σε ένα καράβι για Essos (πριν 2-3 επεισόδια). Ο Tyrion ο οποίος και αυτός την αγαπούσε πραγματικά αφού συνειδητοποίησε ότι η κατάσταση δεν οδηγούσε και δεν μπορούσε να οδηγήσει πουθενά, την έδιωξε για να τη προστατέψει. Αν θυμάστε ήταν δύσκολη στο να φύγει και ο Tyrion αναγκάστηκε να γίνει κακός και να πει διάφορα (whore κτλ) προκειμένου να τη σώσει. Τώρα αυτή ή δεν έφυγε καθόλου ή έφυγε και γύρισε (γιατί ο Bronn είχε πει χαρακτηριστικά ότι την είχε βάλει στο καράβι και είδε το καράβι να φεύγει ). Βρήκε τη Cersei ή η Cersei βρήκε αυτήν και τα κάνανε πλακάκια εξυπηρετώντας η καθεμία το συμφέρον της. Δηλαδή η Shae να πάρει εκδίκηση και η Cersei να έχει άλλο ένα δυνατό μάρτυρα για να σιγουρέψει την καταδίκη του Tyrion. Αυτά. 2
Xero1991 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν έχετε δει το πρώτο trailer της season, κάπου στο 1.09 φαίνεται ποιοι θα μονομαχήσουν.
RPDrummer Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κάτι μαλλιά βλέπω εγώ χαχα... δεν καταλαβαίνεις σε 1 δευτερόλεπτο τα πρόσωπα. Βρήκε τη Cersei ή η Cersei βρήκε αυτήν και τα κάνανε πλακάκια εξυπηρετώντας η καθεμία το συμφέρον της. Δηλαδή η Shae να πάρει εκδίκηση και η Cersei να έχει άλλο ένα δυνατό μάρτυρα για να σιγουρέψει την καταδίκη του Tyrion. Αυτά. Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας πιστεύω. Καθώς, το έβλεπα, έλεγα <<τι λέει αυτή ρε>> Μετάνιωνε που ήταν εναντίον του Τύριον, οπότε δεν παίζει να το έκανε από εκδίκηση. 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Επίσης ο Τζέιμης με 1 χέρι πλέον δεν είναι και πολύ καλή επιλογή Edit Χαχαχα στο trailer όντως φαίνεται ποιος θα είναι ο ένας από τους 2 Αύτος που κάνει την πιρουέτα είναι ο Όμπερυν 1
gavros10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Λοιπόν επειδή διαβάζω πολύ κουβέντα για τη Shae θα πω και εγώ κάποια πράγματα. Πρώτον η Shae της σειράς είναι πολύ διαφορετική από τα βιβλία. Η Shae της σειράς αγάπησε πραγματικά τον Tyrion και χαλάστηκε όταν αυτός παντρεύτηκε τη Sansa και έβαλε τη Shae σε ένα καράβι για Essos (πριν 2-3 επεισόδια). Ο Tyrion ο οποίος και αυτός την αγαπούσε πραγματικά αφού συνειδητοποίησε ότι η κατάσταση δεν οδηγούσε και δεν μπορούσε να οδηγήσει πουθενά, την έδιωξε για να τη προστατέψει. Αν θυμάστε ήταν δύσκολη στο να φύγει και ο Tyrion αναγκάστηκε να γίνει κακός και να πει διάφορα (whore κτλ) προκειμένου να τη σώσει. Τώρα αυτή ή δεν έφυγε καθόλου ή έφυγε και γύρισε (γιατί ο Bronn είχε πει χαρακτηριστικά ότι την είχε βάλει στο καράβι και είδε το καράβι να φεύγει ). Βρήκε τη Cersei ή η Cersei βρήκε αυτήν και τα κάνανε πλακάκια εξυπηρετώντας η καθεμία το συμφέρον της. Δηλαδή η Shae να πάρει εκδίκηση και η Cersei να έχει άλλο ένα δυνατό μάρτυρα για να σιγουρέψει την καταδίκη του Tyrion. Αυτά. Αυτο ειναι ηλιθιο απο την μερια της σει οποτε το απορριπτω. Ο τυριον την εδιωξε με το σκεπτικο οτι αν του συμβει κατι ή την βρουν αυτη να ειναι ασφαλης. Τωρα που επαθε κατι ερχεται και κανει χειροτερη την θεση του; Με πια λογικη; Αφου την εδιωξε για να αποτρεψει αυτη του την κατασταση. Το οτι ειχε φυγει με το πλοιο το ειχα ξεχασει. Ακομα πιστευω οτι ειτε την επιασαν οι λαννιστερ αφου εφυγε με το πλοιο (2 εβδομαδες + εχουν περασει ουτως η αλλος) ειτε ηταν πρακτορας απο την αρχη οπως λετε
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Επίσης ο Τζέιμης με 1 χέρι πλέον δεν είναι και πολύ καλή επιλογή Edit Χαχαχα στο trailer όντως φαίνεται ποιος θα είναι ο ένας από τους 2 Αύτος που κάνει την πιρουέτα είναι ο Όμπερυν Και ο αλλος το βουνο Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι παλεύουνε για τι δίκη του tyrion 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα