sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ποτέ δε μου άρεσε ο τρόπος που παίζει ο Dinklage και δε καταλαβαίνω το ντόρο γύρω απο την ερμηνεία του.Ακόμα και η σημερινή του ερμηνεία μου φάνηκε υπερβολική.Αλλά η αλλαγή της έκφρασής του όταν μπήκε μέσα στην αίθουσα η Shae τα έσπασε.
Dimitris1948 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Tyrion θεός κορυφή άνετα ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες τις σειρά, ο μονόλογος του ήταν pure gold και τον απόλαυσα μέχρι εκεί που δεν πάει "Watching your vicious bastard die give more relief than a 1000 lying whores" όσο για την shae π0υταν@ εύχομαι να ψοφήσει με τον ποιο βασανιστικό τρόπο που υπάρχει 4
thephotoshoped Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Tyrion θεός κορυφή άνετα ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες τις σειρά, ο μονόλογος του ήταν pure gold και τον απόλαυσα μέχρι εκεί που δεν πάει "Watching your vicious bastard die give more relief than a 1000 lying whores" όσο για την shae π0υταν@ εύχομαι να ψοφήσει με τον ποιο βασανιστικό τρόπο που υπάρχει Ποτε μην κρινεις τα πραγματα απο τα φαινεσθαι. Πρεπει να ψαξεις να βρεις το ειναι.
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ξεκινήστε κανά σπόιλερ... με τουμπάνιασε το τελευταίο επεισόδιο !!
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η Σει δεν τα ειπε αυτα με την θεληση της. Η δικη ειναι πιο στημενη και απο ματς του ολυμπιακου σε προηγουμενες χρονιες. Αν αρνιοταν να πει αυτα που ηθελαν θα την σκοτωναν και θα εβρισκαν αλλο "θυμα". Καταπληκτικη ερμηνεια απο τον peter. Σκεφτομαι δεν γινετε να σκοτωσουν τον tyrion αλλα μετα θυμαμαι οτι ειμαστε στο game of thrones, 2 επεισοδια πριν το 9ο οποτε ολα ειναι πιθανα. Τουλαχιστον ας πεθανει με εναν επικο μονολογο οπως αυτος
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Έκλεισε δυνατά το επεισόδιο. Πολύ δυνατή σκηνή για τον Peter και τον χαρακτήρα του προφανώς που είπε έξω από τα δόντια σε όλους πράγματα που τους μάζευε από καιρό. Να βάλω άλλο ένα θέμα στη συζήτηση. Το ότι το παιδί του βοσκού μόλις που γλίτωσε και δεν έγινε κάρβουνο (και μάλλον και ο ίδιος) από τον δράκο ήταν σύμπτωση ή οι δράκοι έχουν κάποια ειδική εκπαίδευση/ένστικτο; Ήταν λίγο περίεργο που δεν το έθιξε το θέμα ο βοσκός και έμεινε μόνο στο πρόβατο. 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Φαντάζομαι επειδή έχουν μεγαλώσει κοντά στους ανθρώπους δε τους βλέπουν σαν "ιδανική" τροφή. Το πιτσιρίκι μάλλον γλύτωσε απο τύχη πάντως, δε νομίζω οτι το απέφυγε επίτηδες ο Drogon
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Την ξεχασα την σκηνη με τον δρακο. Επικη σκηνη μιας και βλεπουμε τον δρακο να καιει τα παντα, την γιδα να τρεχει και να την αρπαζει ενω την εψησε ταυτοχρονα. *Το cgi σε αυτο το επεισοδιο ηταν χαλια
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 *Το cgi σε αυτο το επεισοδιο ηταν χαλια το χέρι του davos ειδικά ήταν λίγο fail
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δε ξέρω γιατί η Σέι είπε ψέμματα, αλλά δε νομίζω να το έκανε επειδή ο Τύριον την παράτησε.Κάτι κάτι παίζει..
alexc Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Προσκυνάω ερμηνεία Tyrion!!! Από τις δυνατότερες κατά την γνώμη μου σε όλη την σειρά.. Μόνο εγώ ένιωσα να μπαίνω τόσο πολύ στην θέση του??
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το τραγούδι στο τέλος ποιο είναι, ξέρεις κανείς?
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το τραγουδι των ending credits ειναι το Rains of Castamere Δεν ειμαι σιγουρος αν το τραγουδι οταν μιλαει ο Tyrion στη τελευταια σκηνη ειναι το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα