xavier Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 και οι μαρτελ ειναι στο παιχνιδι, μην ξεχναμε οτι η ντανι ειναι κουνιαδα του ομπεριν
slipknot Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 αν η σειρα ηταν το κλασσικο παραμυθακι με το happy end, η ντανι και οι σταρκ ειναι οι καλοι, θα μπορουσαν να ξεπερασουν την οικγονειακη βεντετα για το θρονο... 2
Kasrith Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Κυριως η ερωτηση μου αφορουσε αν εχει τις δυνατοτητες/μεσα/πορους για να παει vs Lannisters/Martells Οπως σου είπανε και οι άλλοι αλλα θέλω να προσθέσω ένα παραπάνω. Είπε ο Tywin στον Oberyn (στην σειρά) πως το Dorne ήταν το μοναδικό βασίλειο που δεν υπέκηψε στον Aegon και τους δράκους τους. Κυρίως επειδή πολεμάνε με guerrilla τακτικές + ανταρτοπόλεμο. Συνεπώς, στο δικό τους βασίλειο κάνουν τρομερό κουμάντο, αλλα για να βγούν απο κει προς τα έξω δύσκολα. Ζούν και σε πιο ζεστό μέρος και δεν συνιθήζουν να φοράνε heavy armors. Βλέπουμε και στην εξωτερική τους εμφάνιση πως φοράνε γενικά light ντύσιμο κτλ (θα μου πεις πως δεν τους έχουμε δει σε armor ντυμένους Oberyn κτλ, αλλα ακόμα και στο καθημερινό ντύσιμο είναι πολύ πιο light αυτός και η Ellaria απότι Tywin, Jaime κτλ. και αυτό το έκαναν επίτηδες έτσι επειδή μάλλον δεν είχαν χρόνο για να αναπτύξουν τα του Dorne τόσο πολύ). Εγώ πάντως πιστεύω σε αρκετά happy end στο τέλος, και ας είναι Αμερικάνος Το ότι δεν έχει διστάξει να φάει αγαπημένους χαρακτήρες και "πρωταγωνιστές" δεν σημαίνει πως δεν κρύβει ένα happy end για το τέλος του ... μαρτυρίου. Θαρρώ πως θα τελειώσει η ιστορία του με Άνοιξη 1
Plug Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά ν ρωτήσω.. Έχω παρατηρήσει ότι εκεί στις μεσογειακές ακτές... Εεεεμ το κινγκς λαντινγκ και γενικά στη χώρα, επικρατούν σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, με εξαίρεση το winterfell, αν σκάσουν οι χιονανθρωποι και οι γουαιτ γουοκερς, δε θα έχουν πρόβλημα με τόση ζέστη;
Kasrith Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Spoilers μέχρι το 4χ2 Ρε παιδιά ν ρωτήσω..Έχω παρατηρήσει ότι εκεί στις μεσογειακές ακτές... Εεεεμ το κινγκς λαντινγκ και γενικά στη χώρα, επικρατούν σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, με εξαίρεση το winterfell, αν σκάσουν οι χιονανθρωποι και οι γουαιτ γουοκερς, δε θα έχουν πρόβλημα με τόση ζέστη; Μας εχει δείξει η σειρά 2 σημαντικά πράγματα περι του θέματος. α) όπου εμφανίζονται οι WW, ξαφνικά υπάρχουν θύελλες και παγώνουν όλα - οπότε δεν τους πολυ καίει το θέμα ζέστη β) έρχεται ο χειμώνας σε όλο το Westeros, απλά χτυπάει τα νότια βασίλεια λιγότερο απο τον βορρά. Σε κάποια προηγούμενη σεζόν ο Pycelle είχε τον άσπρο Raven απο το Citadel το οποίο σήμανε το τέλος του καλοκαιριού. Η εποχή όπου όλοι καλλιεργούσαν τα χωράφια κτλ έχει λήψη και με λίγα λόγια μαζεύουν τα τελευταία γιατί θα κρυώσουν όλοι για κάποια χρόνια (άσχετα απο τους WW) 3
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Προσωπικά πιστεύω ότι: Ο Μπραν δεν θα κυβερνήσει ή κάτι... αλλά θα αποκτήσει άλλου είδους εξουσία. Πιο πνευματική. Δεν είναι τύπος που μπορεί να κυβερνήσει αλλά έχει πολλά skills που δεν έχει σχεδόν κανείς. Συν ότι παίζει σύνδεση με τα δένδρα. Ο Μικροδάχτυλος θα αρχίσει να αποκτά μεγάλη δύναμη. Του έχουν κάτσει καλά όλα γιατί τα έχει σχεδιάσει. Αυτή την στιγμή έχει Eyere + Harrenhall + την απόγονο των Σταρκ και αρα το winterfell είναι σχεδόν δικό του. Ο Βάρυς ξέρει τα πάντα και κάποιον ρόλο επιτελεί. Δεν γίνεται να ξέρει τα πάντα και να μην έχει κάποιον να τον στηρίζει. Θαρρώ πως παίζει συνωμοσία πολύ βαθιά που δεν έχει φανεί ακόμα. 3
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Spoiler για το τελευταίο επεισόδιο Εντάξει ότι και να πω για το επεισόδιο θα είναι λίγο. Όλα τα λεφτά η δίκη του Tyrion απο τη στιγμή που μπήκε η Shae ως μάρτυρας. Επίσης ο Oberyn είναι θεούλης.
timoboll Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ας μου εξηγήσει κάποιος τι εννοούσε στο τέλος ο tyrion
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ας μου εξηγήσει κάποιος τι εννοούσε στο τέλος ο tyrion Ποιο κομμάτι ακριβώς; Επίσης βάλε spoiler.
timoboll Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ποιο κομμάτι ακριβώς; Επίσης βάλε spoiler. στην τελευταια εκφραση καταλαβα τι λεει τι εννοει δεν καταλαβα σιγα το σποιλερ ρε λολ
georgeadams Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 στην τελευταια εκφραση καταλαβα τι λεει τι εννοει δεν καταλαβα σιγα το σποιλερ ρε λολ Θέλει να κριθεί η αθωότητά του σε μάχη ένας προς ένα. Δηλαδή θα πολεμίσει αυτός (ή κάποιος εθελοντής εκπρόσωπος του) με κάποιον που θα ορίσει ο κατήγορος του (η Σέρσεϊ). Υποτίθεται πως αν είναι αθώος, οι θεοί θα τον βοηθήσουν να κερδίσει. Το ίδιο είχε γίνει στην 1η σεζόν, όταν τον είχε φυλακισμένο η Λάισα Άρυν. Τότε, πολέμισε υπερ του ο Μπρον, κέρδισε, και τον άφησαν ελεύθερο. 2
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 στην τελευταια εκφραση καταλαβα τι λεει τι εννοει δεν καταλαβα σιγα το σποιλερ ρε λολ To βάλε σποιλερ το είπα για τη μετέπειτα ερώτηση που θα μου έκανες. Τώρα για το τελευταίο: Για τo trial by combat λες; Απο το wiki του GOT In a trial by combat the accused may represent themselves in combat or, if unable (such as if they are female, injured, crippled, a dwarf, or otherwise incapacitated), may ask for a champion to represent them. The victorious party is held to have had his or her case judged fairly by the Seven (or other faiths such as the Old Gods or the Lord of Light) and has proven their innocence in the eyes of the gods. Hence, they are cleared of all charges. Άμα θυμάσαι και στη πρώτη season o Tyrion είχε ζητήσει trial by combat όταν τον κατηγόρησε η Catelyn για τη δολοφονία του Jon Arryn. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα