Sog96Ch Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πιστευεται οτι θα τελειωσει το ταξιδι σε αυτον τον κοσμο, με καποιον απο τους διεκδητες του θρονου που εχουμε δει μεχρι τωρα να κατακταει τον iron throne ή οχι; Προσωπικη εκτιμηση, θα μου κανει εντυπωση αν τελειωσει νορμαλ Φανταζεσαι να μην τελειωσει καθολου; Να μην βγει το 7ο βιβλιο Edit: Κανεις δεν σχολιασε για τον "χρυσο" των Lannister 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το τρέιλερ του 6ου επεισοδίου το είδατε; νομίζω πως θα πάρουμε λίγο γεύση από τις ελεύθερες πόλεις Braavos Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Είμαι σίγουρη ότι έχει συζητηθεί αλλά δεν έτυχε να δω κάτι: δεν είναι χαζό που ξεκίνησαν τη σειρά το '11 και όχι τώρα π.χ., μιας και σίγουρα ο Μάρτιν δε θα βγάλει το τελευταίο βιβλίο εγκαίρως; Έχουν πει τι σχεδιάζουν να κάνουν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 To πιθανοτερο ειναι οτι η σειρα ευτυχως η δυστυχως θα τελειωσει πριν τα βιβλια Οσο κι αν θελει ο Μαρτιν να προλαβει τα τελευταια βιβλια δεν νομιζω οτι θα μπορεσει κ δεν νομιζω οτι κ το HBO θα τον περιμενει Οι ηθοποιοι μεγαλωνουν οποτε τα περιθωρια στενευουν Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι υπευθυνοι του HBO ξερουν την συνεχεια Οποτε αν θελησουν να το τελειωσουν πριν τα βιβλια , θα το κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πιστευεται οτι θα τελειωσει το ταξιδι σε αυτον τον κοσμο, με καποιον απο τους διεκδητες του θρονου που εχουμε δει μεχρι τωρα να κατακταει τον iron throne ή οχι; Προσωπικη εκτιμηση, θα μου κανει εντυπωση αν τελειωσει νορμαλ Αυτό που υποθέτω εγώ είναι πως στο τέλος ο Μπραν θα βγει νικητής της όλης ιστορίας. Σκέψου το λίγο. Μπορεί και μπένει στα μυαλά άλλων και τα ελέγχει,και ξεκίνησε να πάει πέρα απ το τοίχος για να βρει το κοράκι με τα 3 μάτια να τον διδάξει πως να αναπτύξει τη δύναμή του. Τον βλέπω στο τέλος τον Μπρανάκο να μπαίνει μέσα στο μυαλό των Δράκων της Καλήσι και να καίει τα πάντα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δεν ειναι νησι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτό που υποθέτω εγώ είναι πως στο τέλος ο Μπραν θα βγει νικητής της όλης ιστορίας. Σκέψου το λίγο. Μπορεί και μπένει στα μυαλά άλλων και τα ελέγχει,και ξεκίνησε να πάει πέρα απ το τοίχος για να βρει το κοράκι με τα 3 μάτια να τον διδάξει πως να αναπτύξει τη δύναμή του. Τον βλέπω στο τέλος τον Μπρανάκο να μπαίνει μέσα στο μυαλό των Δράκων της Καλήσι και να καίει τα πάντα... αυτο ακριβως λεω σιγουρα ειναι ο πιο πιθανος για τον θρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτό που υποθέτω εγώ είναι πως στο τέλος ο Μπραν θα βγει νικητής της όλης ιστορίας. Σκέψου το λίγο. Μπορεί και μπένει στα μυαλά άλλων και τα ελέγχει,και ξεκίνησε να πάει πέρα απ το τοίχος για να βρει το κοράκι με τα 3 μάτια να τον διδάξει πως να αναπτύξει τη δύναμή του. Τον βλέπω στο τέλος τον Μπρανάκο να μπαίνει μέσα στο μυαλό των Δράκων της Καλήσι και να καίει τα πάντα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 η ντανι εχει 3 δρακους, πες οτι ο μπραν μπαινει στον εναν(που και αυτο ειναι αμφιβολο) εχει αλλους 2... ο στανις εχει τη μελ(την τραπεζα?), οι λανιστερ/ταιρελ εχουν απειρο στρατο που ολοι οι αλλοι φανταζουν σαν ψειρες αυτη τη στιγμη, τον lf δεν τον υπολογιζει κανενας, ο μανς κατεβαινει απο το βορρα και δεν εχει ουσιαστικα κανενα αντιπαλο, τους γκρειτζοι δεν τους ειδαμε ακομα φετος, εχουν και αυτοι τα δικα τους και ισως να υπαρχουν και αλλοι παιχτες στο παιχνιδι που ακομα δεν εχουν φανερωθει... και φυσικα ο χειμωνας ειναι προ των πυλων.. ολοι κατι εχουν...αν η σειρα ηταν το κλασσικο παραμυθακι με το happy end, η ντανι και οι σταρκ ειναι οι καλοι, θα μπορουσαν να ξεπερασουν την οικγονειακη βεντετα για το θρονο...αλλα επειδη δεν ειναι, δεν μπορεις να προβλεψεις...μεχρι το τελος αρκετοι απο αυτους θα εχουν πεθανει... εγω υποστηριζω το stan the man 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Με το Dorne τι παιζει? Δεν εχουν καποιο major plot εκτος απο την εκδικηση του Oberyn ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αμερικάνος δεν είναι ο Martin?Εγω βλέπω να το τελειώνει με Freedom . @Atallos1 keep watching. Αν θέλετε spoilers καλύτερα γράψτε στο book thread ή ψάξτε στο internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Alright απλα περιμενα οτι δεν θα εχει κατι παραπανω γιατι δεν το εχουν αναφερει ιδιαιτερα μεχρι τωρα ( αν δεν κανω λαθος ) Κυριως η ερωτηση μου αφορουσε αν εχει τις δυνατοτητες/μεσα/πορους για να παει vs Lannisters/Martells Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δεν ειναι νησι Σωστά το διόρθωσα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Alright απλα περιμενα οτι δεν θα εχει κατι παραπανω γιατι δεν το εχουν αναφερει ιδιαιτερα μεχρι τωρα ( αν δεν κανω λαθος ) Κυριως η ερωτηση μου αφορουσε αν εχει τις δυνατοτητες/μεσα/πορους για να παει vs Lannisters/Martells Αν θυμάμαι καλά, οι Martells δεν έχουν ούτε τον απαραίτητο πλουτο ούτε αρκετό στρατό για να κάνουν καμιά σοβαρή κινηση εναντιων του Tywin + Tyrells.Έχουν όμως αρκετούς δυνατούς χαρακτήρες, λογικά στην επόμενη season θα δείξει πιο πολύ Dorne . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Braavos RULES!!! όλα τα άλλα μούφες, faceless assasins guild!! μακράν οι καλύτεροι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα