gavros10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Οντως ωραια σκηνη αυτη Τον εχω ικανο τον martin, να τελειωσει την σειρα με εναν... μετεωριτη. Να πεσει ενας στον γνωστο κοσμο και τοτε να αρχισει η ανθρωποτητα οπως την ξερουμε. Ξαναβλεπα παλια επεισοδια και συνηδειτοποιησα οτι ο τυπος που εκοψε το χερι του τζειμι ηταν αυτος που σκοτωσε ο χοντορ. Ενα απο τα πραγματα που δεν θυμομουν. Η αγρια κοπελα που ηταν μαζι με τον μπραν, η απλητη, που ειναι σε αυτη την σεζον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 μετα το σημερινό επεισόδιο και την αποκάλυψη της συνομωσίας μεταξύ Baelish και Laysa, μου δημιουργείται η εξής απορία: στον πρωτο κυκλο ειχε εννοηθει οτί οι lannisters φαγανε τον Jon Arryn (και πιο συγκεκριμενα πιθανοτατα ο Tywin, η η Cersei η o Jaime), αφου ψαχουλευε το θεμα των παιδιων του Robert και οδηγουταν στην αληθεια. αυτο καταλαβε και ο Ned Stark και επι 3 σεζον θεωρουταν δεδομενο. μεχρι τωρα οπου διαψευστηκε. οι Lannisters δεν αναρρωτηθηκαν ποτε ποιος εφαγε το Hand of the King; η απλα βολευτηκαν με αυτο που εγινε και δεν εδωσαν καμμια σημασια.. γιατι, αν δεν απατωμαι, ειχε εννοηθει πως γνωριζαν τις κινησεις του Jon Arryn και το τι ψαχουλευε.. αυτο ως απλη απορια η οποια μπορει και να ειναι ησσονος σημασιας.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 οι Lannisters δεν αναρρωτηθηκαν ποτε ποιος εφαγε το Hand of the King; η απλα βολευτηκαν με αυτο που εγινε και δεν εδωσαν καμμια σημασια.. γιατι, αν δεν απατωμαι, ειχε εννοηθει πως γνωριζαν τις κινησεις του Jon Arryn και το τι ψαχουλευε.. αυτο ως απλη απορια η οποια μπορει και να ειναι ησσονος σημασιας.. Νομίζω ο θάνατος του Arryn δεν αποδείχτηκε ποτέ οτι ήταν δολοφονία, οπότε δε το έψαξαν παραπάνω.Τώρα αν δεν τον έτρωγε ο Littlefinger, λογικά κάτι θα έκαναν αυτοί. Btw ξέρουμε αν ο Tywin γνωρίζει για τη σχέση του Jaime με τη Cercei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Οντως ωραια σκηνη αυτη Τον εχω ικανο τον martin, να τελειωσει την σειρα με εναν... μετεωριτη. Να πεσει ενας στον γνωστο κοσμο και τοτε να αρχισει η ανθρωποτητα οπως την ξερουμε. Ξαναβλεπα παλια επεισοδια και συνηδειτοποιησα οτι ο τυπος που εκοψε το χερι του τζειμι ηταν αυτος που σκοτωσε ο χοντορ. Ενα απο τα πραγματα που δεν θυμομουν. Η αγρια κοπελα που ηταν μαζι με τον μπραν, η απλητη, που ειναι σε αυτη την σεζον; Και η κοπέλα μου δεν το είχε συνδιάσει πως ο Locke ο οποίος είναι με τον Jon είναι ο ίδιος που πήρε το χέρι του Jaime. Όταν τον είδε να γυρνάει στου Crastor's τον γούσταρε γιατί λέει "προστατεύει τον Jon" - και καλά έγιναν κολλητάρια στο προηγούμενο επ. Το κανα παύση, της λεω wut? και την θύμησα που τον ξανα είδε. Νευρίασε μετά χαχα. Όσο για την Osha, πήρε τον Rickon και τον πήγε αλλού γιατί δεν ήθελα να περάσει το τείχος με Bran κτλ στο 3χ8 Μια χαρά το πάνε πιστεύω. Θέλει και λίγο developing η δουλειά, όχι μόνο μπαμ μπουμ. Yup, σκεφτόμουν και εγώ πως μερικά πράγματα έπρεπε να είναι λίγο ποιο developed, αλλα δε προλαβαίνουν φέτος. Κάνουν καλή δουλειά όμως considering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Btw ξέρουμε αν ο Tywin γνωρίζει για τη σχέση του Jaime με τη Cercei? Εθελοτυφλεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλό το πέμπτο επεισόδιο, με ενόχλησε λίγο η και καλά "αινιγματική" απόφαση της Δρακομάνας "to rule". Δεν έδωσε καμία εξήγηση/συνέχεια, αλλά φαντάζομαι ότι θα δωθεί στο επόμενο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 απιστευτο γελιο εβγαλαν οι φασεις με Podric και Brienne. νομιζω αυτη η Brienne εξελισσεται σε στανταρακι ενδιαφεροντα χαρακτηρα με οποιον παιζει μαζι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 απιστευτο γελιο εβγαλαν οι φασεις με Podric και Brienne. νομιζω αυτη η Brienne εξελισσεται σε στανταρακι ενδιαφεροντα χαρακτηρα με οποιον παιζει μαζι.. Εγώ απ' την άλλη βαριέμαι λίγο τις σκηνές με Brienne (όπως επίσης με Bran και την παρέα του). Δώσε μου διπλωματικές κουβέντες στο King's Landing και Khaleesi, και πάρε μου την ψυχή Γούστα είναι αυτά. Πάντως είναι απίστευτο ότι οι Lannister νομίζουν ότι τα ελέγχουν όλα ενώ στην ουσία ο Littlefinger κάνει ό,τι θέλει το βασίλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εγώ απ' την άλλη βαριέμαι λίγο τις σκηνές με Brienne (όπως επίσης με Bran και την παρέα του). Δώσε μου διπλωματικές κουβέντες στο King's Landing και Khaleesi, και πάρε μου την ψυχή Γούστα είναι αυτά. Πάντως είναι απίστευτο ότι οι Lannister νομίζουν ότι τα ελέγχουν όλα ενώ στην ουσία ο Littlefinger κάνει ό,τι θέλει το βασίλειο. Δώσε μου Khaleesi και θα σου πάρω την ψυχή . Για εμένα το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι μακράν το τοίχος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αυτη η σανσα ρε παιδια ποσο πιο ηλιθια μπορουν να την κανουν?ημαρτον να πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τι κρίμα που η καλιση είναι πυρέξ κ δε γίνεται να καεί από τους δράκους της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πιστευεται οτι θα τελειωσει το ταξιδι σε αυτον τον κοσμο, με καποιον απο τους διεκδητες του θρονου που εχουμε δει μεχρι τωρα να κατακταει τον iron throne ή οχι; Προσωπικη εκτιμηση, θα μου κανει εντυπωση αν τελειωσει νορμαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ουιντερ ις κομινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα