Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω την εντυπωση πως περα απο το 4ο τα υπολοιπα επεισοδια κινουνται σε ρυθμους 3ης σαιζον. Πολυ αργα δηλαδη.. Και στο 5ο αυτο μου φανηκε. Δεν ξερω αν ακολουθειται η σειρα απο τα βιβλια, δεν τα εχω διαβασει. Καποιος που ειδε και το 5ο και εχεις διαβασει τα βιβλια θα ηθελα να πει την αποψη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω την εντυπωση πως περα απο το 4ο τα υπολοιπα επεισοδια κινουνται σε ρυθμους 3ης σαιζον. Πολυ αργα δηλαδη.. Και στο 5ο αυτο μου φανηκε. Δεν ξερω αν ακολουθειται η σειρα απο τα βιβλια, δεν τα εχω διαβασει. Καποιος που ειδε και το 5ο και εχεις διαβασει τα βιβλια θα ηθελα να πει την αποψη του.

Μια χαρά το πάνε πιστεύω. Θέλει και λίγο developing η δουλειά, όχι μόνο μπαμ μπουμ.

• Like 2

λολ? γαμησε το episode

ο μικρος σταρκ μαλλον το παει εκει που πιστευα

αυτος ειναι ο king πιστευω

word αυτο που ειπα για το μελλον

http://www.youtube.com/watch?v=gak79li_waM

Σε αυτο το επεισοδιο μου ελειψε ο Tyrion (νομιζω σε ολα τα αλλα τον εχω δει εστω καποια λεπτα)

Επισης μου αρεσε η σκηνη με το Littlefinger και την θεια της Sansa

Θέλει και λίγο developing η δουλειά, όχι μόνο μπαμ μπουμ.

Ναι, έχουμε κουραστεί από την υπερβολική δράση στο GoT. Ρε πλάκα μας κάνετε; Τόσο filler έχω να δω απο το Bleach.

• Like 2

Τιποτα δεν ειναι filler, υπάρχει συγκεκριμένη δομή και ακολουθείται, γενικότερα αν περιμένετε περισσότερη δράση δεν θα τη δειτε ποτε.

btw, στο σημερινό επεισόδιο μαθαίνουμε κάτι πολυ σημαντικό

Μαθαινουμε οτι ο Λιτλφινγκερ κατέστρωσε το σχεδιο της δολοφονίας του Αρρυν (S01E01), μαζί με την γυναικα του, που ουσιαστικά αναγκασε τον Ρομπερτ να ζητήσει από τον Στάρκ να γινει hand και στη συνέχεια έβαλε τη Λαιζα να στείλει μήνυμα στους Στάρκ ότι τον δολοφόνησαν οι Λανιστερ. Στην ουσία αυτή και η αρχή της αποσταθεροποίησης του βασιλείου και αυτών που ακολούθησαν!

• Like 7

Τιποτα δεν ειναι filler, υπάρχει συγκεκριμένη δομή και ακολουθείται, γενικότερα αν περιμένετε περισσότερη δράση δεν θα τη δειτε ποτε.

btw, στο σημερινό επεισόδιο μαθαίνουμε κάτι πολυ σημαντικό

Μαθαινουμε οτι ο Λιτλφινγκερ κατέστρωσε το σχεδιο της δολοφονίας του Αρρυν (S01E01), μαζί με την γυναικα του, που ουσιαστικά αναγκασε τον Ρομπερτ να ζητήσει από τον Στάρκ να γινει hand και στη συνέχεια έβαλε τη Λαιζα να στείλει μήνυμα στους Στάρκ ότι τον δολοφόνησαν οι Λανιστερ. Στην ουσία αυτή και η αρχή της αποσταθεροποίησης του βασιλείου και αυτών που ακολούθησαν!

επίσης καταλάβαμε οτι μάλλον θα την καθαρίσει τη θείτσα ο μικροδαχτυλος

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους άλλα για μένα στο GOT με συναρπάζουν περισσότερο οι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων, οι ατάκες που πετάνε  οι γκριμάτσες και οι μορφασμοί τους και όχι τόσο η δράση... Νομίζω είναι μια σειρά που βασίζεται και πρέπει να βασίζεται σε ερμηνείες ηθοποιών και όχι τόσο στη δράση (ταπεινή μου άποψη....γούστα είναι αυτά).

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...