Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες ας μου στείλει κάποιος μήνυμα να μου πει τι παίζει με τα πλάσματα με τα μπλε μάτια, δλδ τι είναι από που έρχονται κτλ κτλ

Δημοσ.

Παίδες ας μου στείλει κάποιος μήνυμα να μου πει τι παίζει με τα πλάσματα με τα μπλε μάτια, δλδ τι είναι από που έρχονται κτλ κτλ

Είχε ένα καλό ντοκιμαντέρ τις προάλλες το National Geographic για αυτά.Μυστήρια πλάσματα :P :p

• Like 2
Δημοσ.

Είχε ένα καλό ντοκιμαντέρ τις προάλλες το National Geographic για αυτά.Μυστήρια πλάσματα :P :P

xaxa,

Παρατηρήσατε ότι ο unsallied Chief όταν μπήκε στο μπουντρούμι με τους slaves είπε: Valar morghulis, δηλαδή την λέξη που πρέπει να πει και η Άρια που έχει το νόμισμα. "Jaqen H'ghar leaves Arya with only an old iron coin, and two words to say to any Braavosi she meets"

Δημοσ.

Το Valar morghulis είναι χαιρετισμός γενικότερα και συνηθίζεται απο τους αντρες πολεμιστες στην ανατολή (Essos)

Δημοσ.

Το Valar morghulis είναι χαιρετισμός γενικότερα και συνηθίζεται απο τους αντρες πολεμιστες στην ανατολή (Essos)

Νόμιζα ήταν μυστική λέξη για το Guild των faceless assasins στο Braavos, ίσως το νόμισμα να είναι το κλειδί για να μπει η Άρια

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

το Game of Thrones έχει too many swords and horses και καθόλου spaceships and lasers, το σταματάω...

• Like 4
Δημοσ.

Sorry Κιόλας αλλά η κυρία στο άρθρο βλέπει φαντάσματα.

Μερικά από τα σχόλια είναι ακόμα καλύτερα!

I'm not pointing fingers at racism in the show.

But, I guess Africa (Morocco) will be a convenient place for a director wishing to film scenes about slaves. So your 'convenience' argument per the casting director is rather weak.

Δημοσ.

η χτεσινη πρωτομαγια μου εχει κανει τη μερα σημερα να μοιαζει με δευτερα. ανυπομονω να παω σπιτι να δω επεισοδιο.. wtf!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...