viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ο σκηνοθέτης του επεισοδίου πρέπει να φταίει. Η Lena έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο της κλαίουσας πολύ καλά και πειστικά,π.χ. στο 300 rise of an empire, όπως και στο επεισόδιο εκείνο του Game of Thrones όπου το King's Landing δεχόταν πολιορκία. Πρέπει να ήταν η οδηγεία του σκηνοθέτη τέτοια. Μονο σε περιπτωση που τον δολοφονησε αυτη θα δικαιολογουσα αυτο το παιξιμο. Μας εχει αποδειξει οτι δεν ειναι χαλια ηθοποιος αλλα σε αυτη την σκηνη ηταν αθλια μπορει να μην ειναι ελληνιδα η κοπελα. on that note, μαλλον δεν καταλαβατε οτι ο θρηνος εγινε οργη σε χρονο μηδεν και πως αντιδρουν οι proud ανθρωποι σε διαφορετικα γεγονοτα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τις πηγαν ολα στραβα ρε παιδες...εμεινε και με τον 'κουλο' αδελφο.Τι να πεις κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 μπορει να μην ειναι ελληνιδα η κοπελα. on that note, μαλλον δεν καταλαβατε οτι ο θρηνος εγινε οργη σε χρονο μηδεν και πως αντιδρουν οι proud ανθρωποι σε διαφορετικα γεγονοτα. Αλλη εποχη κιολας. Ξυπνας το πρωι και αντι να διαβασεις χαλαρος την εφημεριδα, ρωτας ποιος συγγενης σου πεθανε το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Παντως εχει κερδος απο το θανατο του, καθως αν ζουσε θα κυβερνουσε αυτος με την γυναικα του. Ενω τωρα διαδοχος (αν και δεν εχει το δικαιωμα οπως και o Joffrey) ειναι ο αδερφος του που θα τον ελεγχει και θα εξουσιαζει μεσω αυτου By the way μου αρεσει η Rose Leslie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Προσωπική εικασία για το τι είδαμε στο S04E02 - TV Series spoiler Πιστεύω πως τον Joffrey τον έφαγε η Mossad 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Αλλη εποχη κιολας. Ξυπνας το πρωι και αντι να διαβασεις χαλαρος την εφημεριδα, ρωτας ποιος συγγενης σου πεθανε το βραδυ. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις. Επίσης Αν ήταν ο γιος μου και πάθαινε κατι τετοιο μπροστά μου, θα τα έπινα με τον νάνο... #δενανηκωσεμικρεςελληνικεςμαφιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ένα ωραίο mix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μερικοί έχετε χάσει πολύ τον χαρακτήρα της Cersei. Δεν πειράζει, θα το δείτε αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 By the way μου αρεσει η Rose Leslie Και εμενα φιλε, και μενα... Εχω δει οτι βιντεακι υπαρχει στο youtube και εχω ξαναδει ολες τις σκηνες τις. Το καλυτερο μουσικο κομματι εντωμεταξυ της σειρας (εκτος απο το "the rains of castamere") εχει παιχτει στην σπηλια με τον τζον σνοου. Ανατριχιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ο Tyrion ξέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Και εμενα φιλε, και μενα... Εχω δει οτι βιντεακι υπαρχει στο youtube και εχω ξαναδει ολες τις σκηνες τις. Το καλυτερο μουσικο κομματι εντωμεταξυ της σειρας (εκτος απο το "the rains of castamere") εχει παιχτει στην σπηλια με τον τζον σνοου. Ανατριχιλα. Μπορεις να δωσεις το link; Εχω μια απορια το "the rains of castamere" ποιος εγραψε τους στιχους του και εαν υπαρχουν στον βιβλιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μπορεις να δωσεις το link; Εχω μια απορια το "the rains of castamere" ποιος εγραψε τους στιχους του και εαν υπαρχουν στον βιβλιο;Υπάρχουν στα βιβλία οπότε τους έγραψε ο Martin. Τώρα ποιος τους μελοποίησε δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Υπάρχουν στα βιβλία οπότε τους έγραψε ο Martin. Τώρα ποιος τους μελοποίησε δεν ξέρω. Σε ευχαριστω για την απαντηση. (δεν με ενδιαφερει ποιος τους μελοποιησε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν ήξερα πως επιτρέπονται οι καφέδες μέσα στην εκκλησία κατά την τέλεση του γάμου (προσέξτε το χέρι του Jamie) (Καλά εντάξει, το πλάνο είναι από την πρόβα και όχι από την τελική σκηνή αλλά εξακολουθεί να είναι αστείο) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα