Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχυσα... δάκρυα... χαράς! Και επειδή η μια φορά δε μου έφτανε, ξαναείδα τα τελευταία λεπτά άλλες δυο φορές! :devil:

Φαίνεται καθαρά η φάση με το κολιέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ωραία ξεκίνησαν νωρίς σε αυτή τη σεζόν.Για να δούμε...

Νομίζω χρειαζόμαστε ένα thread spoiler free για την 4η σεζόν ώστε να συζητάμε ελεύθερα το κάθε επεισόδιο όταν βγαίνει.

• Like 1

Μου άρεσε κι εμένα το τέλος και η μουσική που κλείνει την αυλαία ''Thei Rains Of Castamere'' από τους ''sigur ros'' η προηγούμενη εκτέλεση ήταν από τους ''the national'' στο προτελευταίο επεισόδιο της 2ης σαιζόν.

Ήθελα όμως και λίγο Καλίση  και στο πρώτο δεν μας έδειξε πολλά εντάξει το ξέρουμε πως οι σκηνές με τους δράκους ''στοιχίζουν μία περιουσία''στην παραγωγή όμως οι περισσότεροι αυτο περιμένουμε να δούμε.

Θα ήθελα στην σειρά κάποια στιγμή να ακούσω και λίγο Lisa Gerrard :-D

Το επεισόδιο ήταν οκ.το τέλος ονειρεμένο και συνοδεύτηκε από μπινελίκια χαράς. ωραια το πάνε φέτος . Κυριακή του Πάσχα θα έχει επεισόδιο?

βιβλιο spoiler

για τις μ....ιες που ειχε κανει αρχοντας εφηγε τον κανανε και μαγκα με το δηλητηριο .αντι να μπουν καμια 50αρια νοματαιοι να περνουν κεφαλια των γυρο γυρο και αυτος να κοιτα τρομαγμενος σε μια γωνια σαν θρασυδειλος που ειναι ,αντι να τον παρουν και να τον σερνουν με το αλογο με τον κοσμο να του πεταει πετρες,να παει η Αρια να τον τρυπα με την βελονα και απο πισω η Σανσα να του λεει "Stop cry bitch"και τετοια και να του τραβαει και κανα χαστουκι, να φερουν κανα Ραμσέι να κανει τα δικα του ρε αδερφε. ΟΧΙ εκει πηγαν και τον δηλητιριασαν σπαρταρησε για κανα λεπτο και τελος αυτο ηταν.και μετα ερχονται και σου λενε οι βιβλιοπροπαγανδιστες "ο βορας δεν ξεχνα", "ερχεται και αλλος ποιο ματωμενος γαμος" (μετα το θανατο του rob ολα αυτα). Σου ταζουν χαβιαρι και σου σερβιρουν φασολαδα ΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

• Like 1

Kαι για να ειμαι πιο specific 

Daenerys , Stanis , Tommen κ Myrcella εχουν claim στον θρονο

Και εξηγω

Η δρακομανα ως τελευταια Ταργκαριεν κ βασει των νομων του Westeros , οσο υπαρχει ζωντανος Ταργκαριεν , προηγεται

"Power resides where men believe it resides. No more and no less" - Varys

Με λίγα λόγια δηλαδή,

Ο rightful king είναι όποιος έχει την συμπαράσταση του κόσμο. Όπως το πήρε ο Robert με brute force, έτσι θα πρέπει και η δρακόμανα και όποιος θέλει να το πάρει τώρα απο τους Lannister. Δεν έχει σημασία ποίος είναι σόι με ποιον, μόνο ποιος έχει την δύναμη να πείσει τον λαό να πάει με το μέρος του.

ηθελε κατι πολυ ποιο ξεκοιλιαστικο και βασανιστικο, ισως ενα ολοκληρο επεισοδειο μονο με διαφορους βασανισμους του να αρκουσε?? ισως και οχι. Κατι σε στυλ να του βγαζουν τα νυχια, να τον βιαζει η σανσα, να ξελουριζουν το δερμα του σαν να καθαριζουν καροτα, να του κρατανε τις φλεβαριδες ανοιχτες και να τον κανουν να φταρνιζετε, να του βαζουν αρουραιους στον κωλο.......

Ποιός είναι, ο Theon?? :P

Ήθελα όμως και λίγο Καλίση  και στο πρώτο δεν μας έδειξε πολλά εντάξει το ξέρουμε πως οι σκηνές με τους δράκους ''στοιχίζουν μία περιουσία''στην παραγωγή όμως οι περισσότεροι αυτο περιμένουμε να δούμε.

Ούτε καν :P

Μου άρεσε κι εμένα το τέλος και η μουσική που κλείνει την αυλαία ''Thei Rains Of Castamere'' από τους ''sigur ros'' η προηγούμενη εκτέλεση ήταν από τους ''the national'' στο προτελευταίο επεισόδιο της 2ης σαιζόν.

Θα ήθελα στην σειρά κάποια στιγμή να ακούσω και λίγο Lisa Gerrard :-D

φανταζομαι οτι καπου στην 7η-8η σεζον θα μπορουσαμε  να ακουσουμε το the return of the she king, αν και δεν υποστηριζω τους ταργκαριεν...

επισης ο lf θα μπορουσε να εχει το in the kingdom of the blind one eyed are kings ως υμνο ή και ο euron

Έχυσα... δάκρυα... χαράς! Και επειδή η μια φορά δε μου έφτανε, ξαναείδα τα τελευταία λεπτά άλλες δυο φορές! :devil:

Φαίνεται καθαρά η φάση με το κολιέ.

Τι εννοείς ;

Το γιορτασα χτες το βραδυ  το 2ο επεισοδιο...ωραιο φιναλε,ακομα δεν μπορω να ξεχασω τι τους εκαναν στον γαμο....anyway...

Αυτο με τις πετρες δεν το επιασα και και πολυ... :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...