mary Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Βασικα δε μου αρεσε ετσι οπως πεθανε το κωλοπαιδο. Ηθελα πιο βασανιστικά να'ναι πχ σε καμια μαχη αλλά τεσπα. Η Σερσευ παντως για τα ματια του κοσμου και καλα την πειραξει που εχασε το γιοκα της. Ενα ελαφρο μειδιαμα στα χειλη το ειχε. Η απορια μου (δεν ειναι αυτη που εχουν όλοι) αλλά η εξης: Τωρα που πεθανε ο βασιλιας, βασιλισα και αυτη που κανει κουμαντο ειναι η Μαρτζορυ ε;;; Ή θα βρουν κανα παραθυρακι και θα γινει κατι άλλο; Εχω προαισθημα οτι θα παρουν ποδι μερικοι Λανιστερς. Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος πλιιιιιζ!!
nicoc89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 τσίρκο μεντράνο την κάνανε τη σειράαλλα γέλασα με το τέλοςwtf brah ? are u a wizard? 1
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Βασικα δε μου αρεσε ετσι οπως πεθανε το κωλοπαιδο. Ηθελα πιο βασανιστικά να'ναι πχ σε καμια μαχη αλλά τεσπα. Η Σερσευ παντως για τα ματια του κοσμου και καλα την πειραξει που εχασε το γιοκα της. Ενα ελαφρο μειδιαμα στα χειλη το ειχε. Μα αν πέθαινε σε μάχη ο θάνατος του δεν θα ήταν μάταιος και τόσο ταπεινωτικός. Όσο για την την σκρόφα δεν νομίζω να προσποιήθηκε για τα ματια του κόσμο ότι την πείραξε, το αγαπούσε το μπ@σταρδάκι.
Atallos1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τωρα που πεθανε ο βασιλιας, βασιλισα και αυτη που κανει κουμαντο ειναι η Μαρτζορυ ε;;; Ή θα βρουν κανα παραθυρακι και θα γινει κατι άλλο; Εχω προαισθημα οτι θα παρουν ποδι μερικοι Λανιστερς. Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος πλιιιιιζ!! Eξαρταται ποιον ρωτας κ απο ποια μερια το βλεπεις Πολλοι εχουν claim στον θρονο , αλλα νομιζω πως male > female οποτε φανταζομαι γινεται ο next ξανθομπαμπουρας αδερφος βασιλιας με την Cercei queen , μιας κ δεν ειναι 18
mary Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μα αν πέθαινε σε μάχη ο θάνατος του δεν θα ήταν μάταιος και τόσο ταπεινωτικός. Όσο για την την σκρόφα δεν νομίζω να προσποιήθηκε για τα ματια του κόσμο ότι την πείραξε, το αγαπούσε το μπ@σταρδάκι. Το πρωτο σωστο αλλά για το δευτερο δε πείστηκα Eξαρταται ποιον ρωτας κ απο ποια μερια το βλεπεις Πολλοι εχουν claim στον θρονο , αλλα νομιζω πως male > female οποτε φανταζομαι γινεται ο next ξανθομπαμπουρας αδερφος βασιλιας με την Cercei queen , μιας κ δεν ειναι 18 Δε το καταλαβα. Ποιος δλδ;
Kasrith Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Βασικα δε μου αρεσε ετσι οπως πεθανε το κωλοπαιδο. Ηθελα πιο βασανιστικά να'ναι πχ σε καμια μαχη αλλά τεσπα. Η Σερσευ παντως για τα ματια του κοσμου και καλα την πειραξει που εχασε το γιοκα της. Ενα ελαφρο μειδιαμα στα χειλη το ειχε. Η απορια μου (δεν ειναι αυτη που εχουν όλοι) αλλά η εξης: Τωρα που πεθανε ο βασιλιας, βασιλισα και αυτη που κανει κουμαντο ειναι η Μαρτζορυ ε;;; Ή θα βρουν κανα παραθυρακι και θα γινει κατι άλλο; Εχω προαισθημα οτι θα παρουν ποδι μερικοι Λανιστερς. Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος πλιιιιιζ!! Ήξερε ότι ήταν τερατάκι αλλα τον αγαπούσε γιατί μόνο τα παιδιά της είχε πια (το χει πει πολλές φορές ανα την σειρά ότι αγαπάει μόνο τα παιδιά της κτλ) Όσο για την γυναίκα του, όπως μας έχουν δείξει και σε άλλους γάμους, για να κλείσει ο γάμος και να είναι πια ανδρόγυνο πρέπει να περάσουν την νύχτα μαζί [στον κόκκινο γάμο τον Edmure και την γυναίκα του τους κουβάλησαν στο υπνοδωμάτιο ώστε να μπορέσουν να που πως "έκλεισε" ο γάμος]. Μιας και δεν πρόλαβε να γίνει αυτό λογικά ακόμα κουμάντο κάνουν τα λιοντάρια. Θα μάθουμε σύντομα
Atallos1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το πρωτο σωστο αλλά για το δευτερο δε πείστηκα Δε το καταλαβα. Ποιος δλδ; Ο αδερφος του Joffrey , o Tommen
mary Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ήξερε ότι ήταν τερατάκι αλλα τον αγαπούσε γιατί μόνο τα παιδιά της είχε πια (το χει πει πολλές φορές ανα την σειρά ότι αγαπάει μόνο τα παιδιά της κτλ) Όσο για την γυναίκα του, όπως μας έχουν δείξει και σε άλλους γάμους, για να κλείσει ο γάμος και να είναι πια ανδρόγυνο πρέπει να περάσουν την νύχτα μαζί [στον κόκκινο γάμο τον Edmure και την γυναίκα του τους κουβάλησαν στο υπνοδωμάτιο ώστε να μπορέσουν να που πως "έκλεισε" ο γάμος]. Μιας και δεν πρόλαβε να γίνει αυτό λογικά ακόμα κουμάντο κάνουν τα λιοντάρια. Θα μάθουμε σύντομα Ο αδερφος του Joffrey , o Tommen Αααααααα.....Μαλιστα.... Το επομενο επεισοδιο δλδ θα ειναι πααρα πολυ ενδιαφερον!
Rabican Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ήξερε ότι ήταν τερατάκι αλλα τον αγαπούσε γιατί μόνο τα παιδιά της είχε πια (το χει πει πολλές φορές ανα την σειρά ότι αγαπάει μόνο τα παιδιά της κτλ) Όσο για την γυναίκα του, όπως μας έχουν δείξει και σε άλλους γάμους, για να κλείσει ο γάμος και να είναι πια ανδρόγυνο πρέπει να περάσουν την νύχτα μαζί [στον κόκκινο γάμο τον Edmure και την γυναίκα του τους κουβάλησαν στο υπνοδωμάτιο ώστε να μπορέσουν να που πως "έκλεισε" ο γάμος]. Μιας και δεν πρόλαβε να γίνει αυτό λογικά ακόμα κουμάντο κάνουν τα λιοντάρια. Θα μάθουμε σύντομα εαν ισχυει αυτο τοτε δε μου φαινεται να το προκαλεσαν η μαργιωρη και το σοι της γιατι εκ των πραγματων ηταν λαθος χρονικη στιγμη να τον δηλητηριασουν . εντυπωση μου εκανε το σκηνικο με το γελωτοποιο και τη σανσα. η που το εκανε αυτος, η που ηταν αυτοπτης μαρτυρας οταν καποιοι το ετοιμαζαν 1
Atallos1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Kαι για να ειμαι πιο specific Daenerys , Stanis , Tommen κ Myrcella εχουν claim στον θρονο Και εξηγω Η δρακομανα ως τελευταια Ταργκαριεν κ βασει των νομων του Westeros , οσο υπαρχει ζωντανος Ταργκαριεν , προηγεται Ο Robert Baratheon ηταν σφετεριστης , που σημαινει ανεβηκε στον θρονο με τη βια στην ουσια αλλα πολλοι στο Westeros ορκιστηκαν υποταγη . Αρα με το "στρατιωτικο νομο" εχουν claim ολοι οι διαδοχοι του Οταν πεθανε , στο θρονο ανεβηκε ο Joffrey που ομως δεν ειναι γιος του . Που σημαινει οτι next heir ειναι ο Stannis . Ελα που ομως κ εδω πολλοι εχουν ορκιστει υποταγη στον Joffrey . Απο την μερια τους λοιπον αυτος ηταν ο βασιλιας . Το οποιο με τη σειρα του σημαινει οτι ο επομενος ειναι ο Tommen Aν ρωτουσε καποιος στο Dorne για το ποιος ειναι ο righful βασιλιας , θα ελεγαν οτι claim εχει η Myrcella . Μιας κ δεν εχουν τους ιδιους κανονες περι male>female Αυτα
tzinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εμενα το μυαλο μου πηγε στην τουρτα, γιατι με το κρασι ηταν αυτο που σκεφτηκαν ολοι. Αλλα και παλι, τι διαφορα θα χε ειτε ηταν η τουρτα ειτε το κρασι. Ετσι οπως το φερανε ομως εμπλεξε ο κοντουλης. Κατα τα αλλα ο θανατος του τζεφρι ηταν απογοητευτικος, ηθελε κατι πολυ ποιο ξεκοιλιαστικο και βασανιστικο, ισως ενα ολοκληρο επεισοδειο μονο με διαφορους βασανισμους του να αρκουσε?? ισως και οχι. Κατι σε στυλ να του βγαζουν τα νυχια, να τον βιαζει η σανσα, να ξελουριζουν το δερμα του σαν να καθαριζουν καροτα, να του κρατανε τις φλεβαριδες ανοιχτες και να τον κανουν να φταρνιζετε, να του βαζουν αρουραιους στον κωλο.......κτλπ. Ισως να ταν ακομα καλυτερα εαν ολα αυτα δεν ηταν ακτιγκ λοοοολ 1
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εμενα το μυαλο μου πηγε στην τουρτα, γιατι με το κρασι ηταν αυτο που σκεφτηκαν ολοι. Αλλα και παλι, τι διαφορα θα χε ειτε ηταν η τουρτα ειτε το κρασι. Ετσι οπως το φερανε ομως εμπλεξε ο κοντουλης. Κατα τα αλλα ο θανατος του τζεφρι ηταν απογοητευτικος, ηθελε κατι πολυ ποιο ξεκοιλιαστικο και βασανιστικο, ισως ενα ολοκληρο επεισοδειο μονο με διαφορους βασανισμους του να αρκουσε?? ισως και οχι. Κατι σε στυλ να του βγαζουν τα νυχια, να τον βιαζει η σανσα, να ξελουριζουν το δερμα του σαν να καθαριζουν καροτα, να του κρατανε τις φλεβαριδες ανοιχτες και να τον κανουν να φταρνιζετε, να του βαζουν αρουραιους στον κωλο.......κτλπ. Ισως να ταν ακομα καλυτερα εαν ολα αυτα δεν ηταν ακτιγκ λοοοολ ή κατι τετοιο http://youtu.be/STytu5zjwjY
Phoenix7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 έχουν βγει οι υπότιτλοι για το 2ο επεισόδιο από Game of Thrones?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα