Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

spoiler στην απορία που έγραψες στο δικό σου spoiler.

οι υπόλοιποι ας μην ανοίξετε.

Καλά είσαι σοβαρός ρε? Ξεκόλλα κάθε εβδομάδα με τα ίδια και τα ίδια. Τραβάτε στο άλλο θρεντ λέμε για τέτοιες συζητήσεις, τόσο δύσκολο είναι να πάτε ένα κλικ παραπέρα?

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά είσαι σοβαρός ρε? Ξεκόλλα κάθε εβδομάδα με τα ίδια και τα ίδια. Τραβάτε στο άλλο θρεντ λέμε για τέτοιες συζητήσεις, τόσο δύσκολο είναι να πάτε ένα κλικ παραπέρα?

Τώρα από αυτό τι σε πείραξε ? Απάντησα στον τύπο εκείνο,και είπα ότι απαντάω σε αυτό που ρώτησε. Κάποιος που θα άνοιξε το δικό μου,λογικά θα έπρεπε να είχε διαβάσει και αυτό του άλλου.

Δηλαδή σε πείραξε ότι του απάντησα και δεν σε πείραξε το τι είπε αυτός ?

Και στην τελική δεν είπα ονόματα,ούτε καν φωτογράφισα πρόσωπα.Απλά έναν αριθμό ανέφερα.

Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι spoiler και το ότι στο κόσμο της σειράς υπάρχουν βασιλιάδες και θρόνοι.

Δημοσ.

Γιατί μας λες τι νομίζεις ότι θα γίνει στο μέλλον,αν δεν θες να γίνει συζήτηση και να σου απαντήσει κάποιος για το τι θα γίνει στο μέλλον ?

Δεν είναι αυτονόητο πως άμα από τη στιγμή που αναφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο θέμα,αν κάποιος σου απαντήσει,θα είναι για το συγκεκριμένο θέμα ?

Είσαι πολύ λάθος. Άτομα που δεν ξέρουν τι θα συνέβει σαφώς και θα συζητάνε τα γεγονότα του επεισοδίου αλλα και το τι παίζει να επακολουθήσει στο μέλλον. Εικασίες βγάζουν, και η συζήτηση μεταξύ τους είναι κατα κάποιον τρόπο αθώα. Το να μπαίνεις εσύ ο γαμάτος και να τους λες ποια θεωρία είναι η σωστή τους χαλάει όλη την φάση συζήτησης αλλα τους γαμάς επίσης και την σεζόν όλη.

Ξε-κό-λλα

Δημοσ.

Είσαι πολύ λάθος. Άτομα που δεν ξέρουν τι θα συνέβει σαφώς και θα συζητάνε τα γεγονότα του επεισοδίου αλλα και το τι παίζει να επακολουθήσει στο μέλλον. Εικασίες βγάζουν, και η συζήτηση μεταξύ τους είναι κατα κάποιον τρόπο αθώα. Το να μπαίνεις εσύ ο γαμάτος και να τους λες ποια θεωρία είναι η σωστή τους χαλάει όλη την φάση συζήτησης αλλα τους γαμάς επίσης και την σεζόν όλη.

Ξε-κό-λλα

Άρα δεν έχει σημασία το τι λέω,αλλά ο τρόπος που το λέω. ΟΚ.

Δεν μπαίνω εγώ σαν γαμάτος. ίσα ίσα.

Σαν γαμάτοι μπαίνουν αυτοί που λεν το τι νομίζουν ότι θα συμβεί με βάση τη δαιμόνια σκέψη τους,που μας την επιδεικνίουν.

Εγώ δεν κοκορεύομαι πως είμαι ο επιθεωρητής Κλουζό,ίσα ίσα αν με ρωτήσει κάποιος λέω ότι τη λύση την βρήκα έτοιμη.

Αλλά δεν είπα και τίποτα σημαντικό.

Που ακόμα και αν κάποιος θεωρούσε σημαντικό αυτό που είπα,ήταν προστατευμένο με tags,και με κείμενο που να λέει ότι το συγκεκριμένο κείμενο μέσα στο tag απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτόν που έκανα quote,και περιέχει την απάντηση σε αυτό που ο ίδιος είπε.

Στο κάτω κάτω,άμα γίνεται ενός είδους διαγωνισμός,κάποιο παιχνίδι,και προσπαθούν να μαντέψουν κάποιοι κάτι,και θεωρούμαι ζαβολιάρης επειδή ας πούμε "έχω σκονάκι",ας το έλεγε κάποιος,να μην έμπαινα καν στο κόπο.

Σε αυτό το thread έχουν γραφτεί χωρίς να είναι μέσα σε spoiler tags πράγματα πολύ πιο ζημιογόνα και καρασποιλερ από ότι έτυχε να γράψω εγώ μέσα σε tags. Αντί να απευθυνθείς σε αυτούς όμως,κάνεις quote εμένα για κάποιο ανεξήγητο λόγο...

Δημοσ.

ε μα λες δεν θέλεις να βάζουμε σε spoiler tags κάποιο spoiler από το βιβλίο,αλλά στα δικά σου spoiler tags λες για το πως θα γίνουν πράγματα στο μέλλον της σειράς που δεν έχουν παιχτεί ακόμα,και αναπτύσσεις θεωρίες για διάφορα θέματα που θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Γιατί μας λες τι νομίζεις ότι θα γίνει στο μέλλον,αν δεν θες να γίνει συζήτηση και να σου απαντήσει κάποιος για το τι θα γίνει στο μέλλον ?

Δεν είναι αυτονόητο πως άμα από τη στιγμή που αναφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο θέμα,αν κάποιος σου απαντήσει,θα είναι για το συγκεκριμένο θέμα ?

Και αν αυτός που θα δει το ποστ σου, σου απαντήσει, έχει ή δεν έχει διαβάσει τα βιβλία,δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία.

Γιατί τα ποστ των τελευταίων σελίδων,είναι γεμάτα του τύπου "εγώ αυτό νομίζω". Και λέει ο καθένας τι νομίζει.

Ο ένας λέει έτσι,ο άλλος γιουβέτσι,ο άλλος κοκορέτσι και πάει λέγοντας...

Δηλαδή άμα εσένα σου πει κάποιος "η σωστή λύση είναι το κοκορέτσι" δεν θα έχει σημασία που θα σου πει κάποιος ότι το σωστό είναι το κοκορέτσι,αλλά θα σε πειράξει το ότι κάποιος σου το είπε με τα λόγια "είναι το κοκορέτσι γιατί το λέει το μενού"  αντί να το πει λέγοντας "σύμφωνα με τα χιλιάδες εστιατόρια στα οποία έχω φάει και με βάση την χημική σύνθεση των σωματιδίων που εισέρχονται στα ρουθούνια μου,είμαι 100% σίγουρος ότι θα είναι κοκορέτσι χωρίς να έχω κοιτάξει το μενού" ?

@delirium16: Έλεος ρε μαν.

αντιλαμβάνεσαι την διαφορά ότι αυτά που γράφω είναι καθαρά εικασίες? (δε ξέρω τι θα γίνει, γιατί δε έχω διαβάσει τα βιβλία)

δεν τα γράφω για να μου πει κάποιος ποιο είναι το σωστό, καταλαβαίνεις ότι αν μου πεις ποιος είναι ο δολοφόνος μου χαλάς την σειρά που βλέπω?

Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί επιμένεις, υπάρχει ωραιότατο θέμα για αυτούς που έχουν διαβάσει τα βιβλία.

edit: και δεν με ενδιαφέρει τι έχει γραφτεί πιο παλιά , τώρα μπήκα σε αυτό το θέμα γιατί ήθελα να πω τις θεωρίες μου σαν ο επόμενος κλουζό.

Aυτο το ειδε κανεις?

AchingCreamyAnura.gif

γιεπ άταλος, είχαν κάνει κάτι ανάλογο στην προηγούμενη season. είναι για λύπηση ο grejoy :/

Δημοσ.

Εχει σημασία το τι λες γιατί τους χαλάς τον γρίφο (ακόμα και με τον πλάγιο τρόπο που θαρρείς πως ίσως δεν το κάνεις αλλα δίνεις λύσεις τις οποίες δεν χρειάζονται να ξέρουν) - άστους να χτίζουν με βάση το τι έχουν δει και όχι το τι έχεις διαβάσει εσύ

Σαν γαμάτοι μπαίνουν αυτοί που λεν το τι νομίζουν ότι θα συμβεί με βάση τη δαιμόνια σκέψη τους,που μας την επιδεικνίουν.

Εγώ δεν κοκορεύομαι πως είμαι ο επιθεωρητής Κλουζό,ίσα ίσα αν με ρωτήσει κάποιος λέω ότι τη λύση την βρήκα έτοιμη.

Μα οι θεατές μιας σειράς έχουν μόνη βάση τη δαιμόνια σκέψη τους, εκεί είναι το ζουμή της υπόθεσης. Τώρα έχουν μια βδομάδα (και βάλε ίσως) να σκέφτονται ποιος έκανε τι, αλλα έρχεσαι εσύ και τους δίνεις έτοιμες λύσεις χωρίς λόγο.

Δεν θέλει κανείς να τους λες την έτοιμη λύση, ούτε νομίζω να σε ρώτησε κανείς. Και αν όντως σε ρωτάνε, ρίξτους private message... Μην τα αμολάς έτσι εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

αντιλαμβάνεσαι την διαφορά ότι αυτά που γράφω είναι καθαρά εικασίες? (δε ξέρω τι θα γίνει, γιατί δε έχω διαβάσει τα βιβλία)

δεν τα γράφω για να μου πει κάποιος ποιο είναι το σωστό, καταλαβαίνεις ότι αν μου πεις ποιος είναι ο δολοφόνος μου χαλάς την σειρά που βλέπω?

Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί επιμένεις, υπάρχει ωραιότατο θέμα για αυτούς που έχουν διαβάσει τα βιβλία.

edit: και δεν με ενδιαφέρει τι έχει γραφτεί πιο παλιά , τώρα μπήκα σε αυτό το θέμα γιατί ήθελα να πω τις θεωρίες μου σαν ο επόμενος κλουζό.

γιεπ άταλος, είχαν κάνει κάτι ανάλογο στην προηγούμενη season. είναι για λύπηση ο grejoy :/

Το καταλαβαίνω. Για αυτό κιόλας και δεν σου έγραψα ποιος είναι. Και όχι μόνο σε εσένα,γενικά σε αυτό το thread δεν ανέφερα όνομα του υπεύθηνου.

Αλλά έκανες το ποστ σου,αμέσως μετά την απάντηση που έγραψα στον Παυλάρα,ο οποίος είπε ότι ήξερε,και θεώρησα ότι απευθύνθηκες σε εμένα,για αυτό και σε έκανα quote. Αν δε το πες για μένα οκ.

Εχει σημασία το τι λες γιατί τους χαλάς τον γρίφο (ακόμα και με τον πλάγιο τρόπο που θαρρείς πως ίσως δεν το κάνεις αλλα δίνεις λύσεις τις οποίες δεν χρειάζονται να ξέρουν) - άστους να χτίζουν με βάση το τι έχουν δει και όχι το τι έχεις διαβάσει εσύ

Μα οι θεατές μιας σειράς έχουν μόνη βάση τη δαιμόνια σκέψη τους, εκεί είναι το ζουμή της υπόθεσης. Τώρα έχουν μια βδομάδα (και βάλε ίσως) να σκέφτονται ποιος έκανε τι, αλλα έρχεσαι εσύ και τους δίνεις έτοιμες λύσεις χωρίς λόγο.

Δεν θέλει κανείς να τους λες την έτοιμη λύση, ούτε νομίζω να σε ρώτησε κανείς. Και αν όντως σε ρωτάνε, ρίξτους private message... Μην τα αμολάς έτσι εδώ μέσα.

Ok. Αλλά δεν αποκάλυψα τον δολοφόνο. Ξεκίνησα και του έκανα quote γιατί απ τη μια λέει τι νομίζει ότι θα γίνει,απ την άλλη δεν θέλει να μάθει τι θα γίνει. Και λέω εγώ,και αν τύχει και κάποιος με εικασίες το πετύχει και έχει δίκιο,και το διαβάσει κάποιος άλλος και έτσι σποιλεριαστεί ? Αυτό που έκανα ήταν να θίξω το παράδοξο της συζήτησης,όχι να δώσω την απάντηση στο αντικείμενο της συζήτησης

Δημοσ.

Ok. Αλλά δεν αποκάλυψα τον δολοφόνο. Ξεκίνησα και του έκανα quote γιατί απ τη μια λέει τι νομίζει ότι θα γίνει,απ την άλλη δεν θέλει να μάθει τι θα γίνει. Και λέω εγώ,και αν τύχει και κάποιος με εικασίες το πετύχει και έχει δίκιο,και το διαβάσει κάποιος άλλος και έτσι σποιλεριαστεί ? Αυτό που έκανα ήταν να θίξω το παράδοξο της συζήτησης,όχι να δώσω την απάντηση στο αντικείμενο της συζήτησης

αν τύχει κάποιος που κάνει εικασίες να το πετύχει το σωστό, δεν θα μπορεί να το ξέρει ούτε ο ίδιος ούτε οι άλλοι που εικάζουν μιας και οι θεωρίες βγαίνουν καθαρά απο την σειρά. Και έτσι απλά καθόμαστε εμείς οι του βιβλίου απο πίσω απο τις οθόνες μας και χαμογελάμε πίνοντας καφέ και περιμένουμε να δούμε οι άλλοι τι θα πουνε :-)

• Like 1
Δημοσ.

@alithinos, ευτυχώς δεν διάβασα τι γράψατε αλλά είδα ότι αναφερόταν στο βιβλίο και σταμάτησα να το διαβάζω.

ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης , μπορεί οι δικές μου εικασίες σε κάποιον άλλον να είναι χαζές. αυτό είναι το νόημα το θρεντ. όχι να μπει κάποιος και να μου υποδείξει (είτε άμεσα είτε με πλάγιο τρόπο) ποιο είναι το σωστό.

και το ξέρω γίνομαι βαρετός αλλά υπάρχει ωραιότατο θρεντ για τους φαν του βιβλίου.

Είναι τόσο δύσκολο να μας σεβαστείτε? Προφανώς και είδα ότι ο παυλάρας έκανε πρώτος αναφορά στο βιβλίο , δε σημαίνει όμως ότι θα κάνετε εδώ την συζήτηση σας. Λίγο κατανόηση ρε παλικάρια και μην τρελαίνεστε..

• Like 1
Δημοσ.

αν τύχει κάποιος που κάνει εικασίες να το πετύχει το σωστό, δεν θα μπορεί να το ξέρει ούτε ο ίδιος ούτε οι άλλοι που εικάζουν μιας και οι θεωρίες βγαίνουν καθαρά απο την σειρά. Και έτσι απλά καθόμαστε εμείς οι του βιβλίου απο πίσω απο τις οθόνες μας και χαμογελάμε πίνοντας καφέ και περιμένουμε να δούμε οι άλλοι τι θα πουνε :-)

χεχε καλό κι αυτό. :P

Δημοσ.

Μας το χαλατε με τα βιβλιοσποιλερ που τα φερνετε με πλαγιο τροπο, σοβαρα τωρα ξεκωλατε plz η καντε σχολια πολυ (πολυ ομως) πιο διακριτικά. Καταλαβαινω οτι δεν το κανετε για κακο, αλλα προσοχη. Εγω δλδ σχεδον ηδη καταλαβα τι παιζει (δλδ νομιζω) ενω ηθελα απο την σειρα. Γιατι μας πιέζεται να διαβασουμε τα βιβλια? :P

Ο μαρτιν ειναι ιδιοφυΐα. Το εστησε τελεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...