Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα εντάξει, κάποιος μας άφησε χρόνους  :P

*Εικασία κάνω, τώρα κατεβάζω να το δω

Edit:Το είδα

ΨΟΦΟΣ!!

Η Μαργιωρή με τη γιαγιά της τον έφαγαν(φαντάζομαι), θα την πληρώσει ο Τύριον

Meanwhile έχω ξεκινήσει τα βιβλία αλλά ακόμη είμαι στο 2ο, δεν θα προλάβω να την πιάσω τη σειρά πριν τελειώσει ο κύκλος

Επεξ/σία από Pa0ki
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

spoilre inside, don't open it

κανείς δεν ξέρει ποιος τον έφαγε. στα βιβλία δεν λέει ξεκάθαρα. θεωρητικά όλοι ήθελαν / θέλουν να τον φάνε και όλοι έχουν λόγο να μην τον φάνε. βέβαια όπως έδειξε στην σειρά μερικά πράγματα μάλλον καταλήγουμε στο συμπέρασμα ποιος τον έφαγε και ποιος ήξερε για την δολοφονία. γι αυτό ΙΣΩΣ να το σκηνοθετήσει για να δείξει αυτά που δεν γράφει στο βιβλίο

• Super Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν ξέρει ποιος τον έφαγε. στα βιβλία δεν λέει ξεκάθαρα. θεωρητικά όλοι ήθελαν / θέλουν να τον φάνε και όλοι έχουν λόγο να μην τον φάνε. βέβαια όπως έδειξε στην σειρά μερικά πράγματα μάλλον καταλήγουμε στο συμπέρασμα ποιος τον έφαγε και ποιος ήξερε για την δολοφονία. γι αυτό ΙΣΩΣ να το σκηνοθετήσει για να δείξει αυτά που δεν γράφει στο βιβλίο

not really, ασφαλώς και μαθαίνουμε ποιος το οργάνωσε...

• Like 1
Δημοσ.

Aντε με το γαμωπαιδι επιτελους

Εγω γιατι πιστευω οτι τον εφαγε ο Oberyn?

Χωρις να εχω διαβασει κατι

• Super Moderators
Δημοσ.

Aντε με το γαμωπαιδι επιτελους

Εγω γιατι πιστευω οτι τον εφαγε ο Oberyn?

Χωρις να εχω διαβασει κατι

μην αρχίζουμε τις υποθέσεις, γιατί στο τέλος με εις άτοπον επαγωγή θα βρεθεί η απάντηση...

Δημοσ.

Pretty much ναι , απλα μετα την συζητηση που ειχαν στο πρωτο κ με την τρελα που φαινεται να κουβαλαει στο μυαλο ο Oberyn , τον ειχα standard οτι θα την κανει αυτος καποια στιγμη

Δημοσ.

spoiler στην απορία που έγραψες στο δικό σου spoiler.

οι υπόλοιποι ας μην ανοίξετε.

Μπορεί να μη το γράφει αμέσως τη στιγμή που γίνεται το γεγονός,αλλά αποκαλύπτεται αργότερα. Δεν ήταν 1 πρόσωπο αλλά 2 πρόσωπα αποφάσισαν από κοινού τη συνομωσία. Απορία: Το έχεις διαβάσει το "Feast of Crows (Βορά Ορνίων) ? Η στιγμή που έμαθα πως σχεδιάστηκε και ποιοι ήταν από πίσω και τι σχέδια είχαν,ήταν τόσο δυνατή που μου έχει μείνει από τις πιο δυνατές εικόνες στο μυαλό.

Δημοσ.

ρε παιδιά ξεκολάτε λίγο με τις συζητήσεις για τα βιβλία

έχει ωραίο θεματάκι εδώ http://www.insomnia.gr/topic/411395-books-game-of-thrones-full-spoilers-books-series/

το τοπικ είναι ξεκάθαρο πιστεύω

"Θέλω να γράψω κάτι περι του βιβλίου - βάζω και άλλο σποιλερ με τίτλο σποιλερ βιβλίου.

Να χρεισιμοποιείται μόνο για γεγονόταν που έχουν παιχτεί - εντοπισμός αλλαγών πχ - και όχι για γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον της σειράς."

S04E02

θέλω να μάθω ποιος τον έφαγε τον μικρό από την σειρά και όχι από ένα ξεκάρφωτο post.

για το επεισόδιο τώρα

έκανε τρελές καφρίλες στο γάμο, και έπιασα αρκετά hint που υποδήλωναν ότι θα ήταν το τελευταίο επεισόδιο του jofrey. τελικά όλες οι βδέλλες πέθαναν εκτός τον γκρετζόι (χαχα δε πιστεύω να ζει ακόμα για καιρό,)

είδαμε και τον μπραν, από ότι φαίνεται μπορεί να ζήσει κάποιος για πάντα μέσα σε ένα ζώο αλλά χάνει σιγα σιγά την ανθρώπινη φύση του.

για τον θάνατο του jofrey θα μπορούσε να φτάει και ο γελοτοποιός που έδωσε το κολιέ στην sansa. στο προηγούμενο επεισόδιο, είχε πει ότι εξαιτίας του joffrey καταστράφηκε η ζωή του, επομένως έχει κίνιτρο να τον σκοτώσει. αλλά μου φαίνεται ολίγον χέστης, βέβαια το δηλητήριο είναι το εργαλείο των δειλών , τον ευνούχων και των γυναικών (κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί πολύ παλιά)

• Like 6
Δημοσ.

για τον θάνατο του jofrey θα μπορούσε να φτάει και ο γελοτοποιός που έδωσε το κολιέ στην sansa. στο προηγούμενο επεισόδιο, είχε πει ότι εξαιτίας του joffrey καταστράφηκε η ζωή του, επομένως έχει κίνιτρο να τον σκοτώσει. αλλά μου φαίνεται ολίγον χέστης, βέβαια το δηλητήριο είναι το εργαλείο των δειλών , τον ευνούχων και των γυναικών (κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί πολύ παλιά)

Είσαι μέσα...μόλις είπε έτσι όπως είπε η γριά το "Help the poor child" κατάλαβα ποιος τον σκότωσε τον λεβέντη....τώρα για το ποιος την βοήθησε δεν ξέρω ελπίζω να μάθουμε στα επόμενα....ο γελωτοποιός είναι ένας υποψήφιος

Δημοσ.

ρε παιδιά ξεκολάτε λίγο με τις συζητήσεις για τα βιβλία

έχει ωραίο θεματάκι εδώ http://www.insomnia.gr/topic/411395-books-game-of-thrones-full-spoilers-books-series/

το τοπικ είναι ξεκάθαρο πιστεύω

"Θέλω να γράψω κάτι περι του βιβλίου - βάζω και άλλο σποιλερ με τίτλο σποιλερ βιβλίου.

Να χρεισιμοποιείται μόνο για γεγονόταν που έχουν παιχτεί - εντοπισμός αλλαγών πχ - και όχι για γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον της σειράς."

S04E02

θέλω να μάθω ποιος τον έφαγε τον μικρό από την σειρά και όχι από ένα ξεκάρφωτο post.

για το επεισόδιο τώρα

έκανε τρελές καφρίλες στο γάμο, και έπιασα αρκετά hint που υποδήλωναν ότι θα ήταν το τελευταίο επεισόδιο του jofrey. τελικά όλες οι βδέλλες πέθαναν εκτός τον γκρετζόι (χαχα δε πιστεύω να ζει ακόμα για καιρό,)

είδαμε και τον μπραν, από ότι φαίνεται μπορεί να ζήσει κάποιος για πάντα μέσα σε ένα ζώο αλλά χάνει σιγα σιγά την ανθρώπινη φύση του.

ε μα λες δεν θέλεις να βάζουμε σε spoiler tags κάποιο spoiler από το βιβλίο,αλλά στα δικά σου spoiler tags λες για το πως θα γίνουν πράγματα στο μέλλον της σειράς που δεν έχουν παιχτεί ακόμα,και αναπτύσσεις θεωρίες για διάφορα θέματα που θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Γιατί μας λες τι νομίζεις ότι θα γίνει στο μέλλον,αν δεν θες να γίνει συζήτηση και να σου απαντήσει κάποιος για το τι θα γίνει στο μέλλον ?

Δεν είναι αυτονόητο πως άμα από τη στιγμή που αναφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο θέμα,αν κάποιος σου απαντήσει,θα είναι για το συγκεκριμένο θέμα ?

Και αν αυτός που θα δει το ποστ σου, σου απαντήσει, έχει ή δεν έχει διαβάσει τα βιβλία,δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία.

Γιατί τα ποστ των τελευταίων σελίδων,είναι γεμάτα του τύπου "εγώ αυτό νομίζω". Και λέει ο καθένας τι νομίζει.

Ο ένας λέει έτσι,ο άλλος γιουβέτσι,ο άλλος κοκορέτσι και πάει λέγοντας...

Δηλαδή άμα εσένα σου πει κάποιος "η σωστή λύση είναι το κοκορέτσι" δεν θα έχει σημασία που θα σου πει κάποιος ότι το σωστό είναι το κοκορέτσι,αλλά θα σε πειράξει το ότι κάποιος σου το είπε με τα λόγια "είναι το κοκορέτσι γιατί το λέει το μενού"  αντί να το πει λέγοντας "σύμφωνα με τα χιλιάδες εστιατόρια στα οποία έχω φάει και με βάση την χημική σύνθεση των σωματιδίων που εισέρχονται στα ρουθούνια μου,είμαι 100% σίγουρος ότι θα είναι κοκορέτσι χωρίς να έχω κοιτάξει το μενού" ?

@delirium16: Έλεος ρε μαν. 

Δημοσ.

Kαι ενα δωρακι μονο για οσους εχουν δει το τελευταιο επεισοδιο...

DkPZGHT.gif

2HZk4S1.gif

Vr0mXBU.gif

KwUD5jy.gif

wdaqqTQ.gif

3pxGdoj.gif

8isJCnf.gif

:D  :D  :D  :D  :D

• Like 3
Δημοσ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρτιν γράφει το σενάριο σε ένα επεισόδιο κάθε σεζόν, για την τέταρτη έγραψε το σενάριο του δεύτερου επεισοδίου, νομίζω όλοι το καταλάβαμε B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...