Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά είναι πολύ μαλακία που υπάρχουν διότι η φαντασία μου, μετά το τελευταίο επεισόδιο, οργιάζει, αλλά δε θέλω να γράψω πως φαντάζομαι τη συνέχεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην το ανοίξετε αν δε δείτε το επεισόδιο, δε το ξαναλέω, περιέχει ultra spoiler εικόνα, δείτε το post μετά, κρατηθείτε!

Πρώτη φορά που κανείς δεν έγινε distracted from DA BOOBS σε μία σκηνή χαχχαχαχαχαχα

10JDsKR.png

Και κάτι άλλο

Πρέπει πάντως να δώσω ένα ΜΕΓΑΛΟ respect στον Joffrey για τους νάνους. Αν προσέξετε καλά θα δείτε ότι ο νάνος "Renly" αντί για άλογο, καβαλάει τον Loras και ο Stannis Baratheon καβαλάει αντί για άλογο την Melisandre. EPIC

• Like 14

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά είναι πολύ μαλακία που υπάρχουν διότι η φαντασία μου, μετά το τελευταίο επεισόδιο, οργιάζει, αλλά δε θέλω να γράψω πως φαντάζομαι τη συνέχεια...

Για πες, για πες

ΜΗΝ το ανοίξει κανείς αν δεν έχει δει το επεισόδιο

ΠΟΛΥ FAIL ο "πόνος της μάνας" έλεος, όλο το επεισόδιο τα έσπασε, η σκηνή και η φάτσα του σκατού ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ, αλλά η Cersei ήταν πιο fail από fail.

"Take him"

"Take him"

"Take him"

Έλεος μωρή, μάνα είσαι που υποτίθεται αγαπάς αυτό το πράγμα, τι αντιμετώπιση ήταν αυτή...

Το αγαπάει το πράγμα, γιαυτό φωνάζει.. Για ποιόν νομίζεις έλεγε?

Ο πόνος της μάνας είναι σπαρακτικός, όχι "ωχ μαλακία έγινε, μαζέψτε τον κοντό"

Περίμενα κραυγές στην σκηνή αυτή από την Cersei, όχι όπως το είδα όμως, δε μου άρεσε καθόλου, αλλιώς το είχα στο μυαλό μου και με ψιλοχάλασε, αλλά γενικά το επεισόδιο ήταν γαμώ. Και ένα respect στον Jack Gleeson για το ότι μας έκανε να χαιρόμαστε που βλέπουμε σε ταινία/σειρά ένα 14χρονο να ψοφάει :D 

...

έχει να γίνει ακόμα... ;)

υ.γ. η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είναι αυτό που έγινε,αλλά θα είναι το ποιοι είναι οι υπεύθηνοι. δεν λέω τίποτα παραπάνω.

Για γράψε, εγω γελάω με κάποιες απο τις υποθέσεις που έκανα στην 1η σεζον. :-D 

Ο πόνος της μάνας είναι σπαρακτικός, όχι "ωχ μαλακία έγινε, μαζέψτε τον κοντό"

Περίμενα κραυγές στην σκηνή αυτή από την Cersei, όχι όπως το είδα όμως, δε μου άρεσε καθόλου, αλλιώς το είχα στο μυαλό μου και με ψιλοχάλασε, αλλά γενικά το επεισόδιο ήταν γαμώ. Και ένα respect στον Jack Gleeson για το ότι μας έκανε να χαιρόμαστε που βλέπουμε σε ταινία/σειρά ένα 14χρονο να ψοφάει :D

ε ναι ρε φίλε,τον όλο γάμο γενικά τον δείξαν πολύ βιαστηκά νομίζω,έπρεπε και τον Τύριον πιστεύω να τον έδειχναν πιο νευριασμένο με τις γελοιοποιήσεις,και τον Jofry να τον είχαν περισσότερη ώρα να σπαρταράει στο πάτωμα,γιατί ο θάνατος του περιγραφόταν αργός και οδυνειρός τόσο που από τη λύσα του και το άγχος του αυτοτραματιζόταν.

anyway περιμένουμε τη συνέχεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...