insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά είναι πολύ μαλακία που υπάρχουν διότι η φαντασία μου, μετά το τελευταίο επεισόδιο, οργιάζει, αλλά δε θέλω να γράψω πως φαντάζομαι τη συνέχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μην το ανοίξετε αν δε δείτε το επεισόδιο, δε το ξαναλέω, περιέχει ultra spoiler εικόνα, δείτε το post μετά, κρατηθείτε! Πρώτη φορά που κανείς δεν έγινε distracted from DA BOOBS σε μία σκηνή χαχχαχαχαχαχα Και κάτι άλλο Πρέπει πάντως να δώσω ένα ΜΕΓΑΛΟ respect στον Joffrey για τους νάνους. Αν προσέξετε καλά θα δείτε ότι ο νάνος "Renly" αντί για άλογο, καβαλάει τον Loras και ο Stannis Baratheon καβαλάει αντί για άλογο την Melisandre. EPIC 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά είναι πολύ μαλακία που υπάρχουν διότι η φαντασία μου, μετά το τελευταίο επεισόδιο, οργιάζει, αλλά δε θέλω να γράψω πως φαντάζομαι τη συνέχεια... Για πες, για πες ΜΗΝ το ανοίξει κανείς αν δεν έχει δει το επεισόδιο ΠΟΛΥ FAIL ο "πόνος της μάνας" έλεος, όλο το επεισόδιο τα έσπασε, η σκηνή και η φάτσα του σκατού ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ, αλλά η Cersei ήταν πιο fail από fail. "Take him" "Take him" "Take him" Έλεος μωρή, μάνα είσαι που υποτίθεται αγαπάς αυτό το πράγμα, τι αντιμετώπιση ήταν αυτή... Το αγαπάει το πράγμα, γιαυτό φωνάζει.. Για ποιόν νομίζεις έλεγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ο πόνος της μάνας είναι σπαρακτικός, όχι "ωχ μαλακία έγινε, μαζέψτε τον κοντό" Περίμενα κραυγές στην σκηνή αυτή από την Cersei, όχι όπως το είδα όμως, δε μου άρεσε καθόλου, αλλιώς το είχα στο μυαλό μου και με ψιλοχάλασε, αλλά γενικά το επεισόδιο ήταν γαμώ. Και ένα respect στον Jack Gleeson για το ότι μας έκανε να χαιρόμαστε που βλέπουμε σε ταινία/σειρά ένα 14χρονο να ψοφάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 η γιαγιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τελικά φαίνεται ότι οι καφρίλες γίνονται στα επεισόδια που σκηνοθετεί ο Γιώργης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 αλλη φορα να μαθει να σεβεται τους sigur ros ο παλιομλκας... long live king tommen or lord ramsay? απο το oραμα του μπραν καταλαβατε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ... έχει να γίνει ακόμα... υ.γ. η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είναι αυτό που έγινε,αλλά θα είναι το ποιοι είναι οι υπεύθηνοι. δεν λέω τίποτα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Σταματά ρε αλήτη να spoilerιάζεις... Γενικά θα είναι όλο wtf η σεζόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το βλεμμα της μητερας της Margaery στον Tyrion νομιζω ειπε πολλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Απόλαυση απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά είναι πολύ μαλακία που υπάρχουν διότι η φαντασία μου, μετά το τελευταίο επεισόδιο, οργιάζει, αλλά δε θέλω να γράψω πως φαντάζομαι τη συνέχεια... Για γράψε, εγω γελάω με κάποιες απο τις υποθέσεις που έκανα στην 1η σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ο πόνος της μάνας είναι σπαρακτικός, όχι "ωχ μαλακία έγινε, μαζέψτε τον κοντό" Περίμενα κραυγές στην σκηνή αυτή από την Cersei, όχι όπως το είδα όμως, δε μου άρεσε καθόλου, αλλιώς το είχα στο μυαλό μου και με ψιλοχάλασε, αλλά γενικά το επεισόδιο ήταν γαμώ. Και ένα respect στον Jack Gleeson για το ότι μας έκανε να χαιρόμαστε που βλέπουμε σε ταινία/σειρά ένα 14χρονο να ψοφάει ε ναι ρε φίλε,τον όλο γάμο γενικά τον δείξαν πολύ βιαστηκά νομίζω,έπρεπε και τον Τύριον πιστεύω να τον έδειχναν πιο νευριασμένο με τις γελοιοποιήσεις,και τον Jofry να τον είχαν περισσότερη ώρα να σπαρταράει στο πάτωμα,γιατί ο θάνατος του περιγραφόταν αργός και οδυνειρός τόσο που από τη λύσα του και το άγχος του αυτοτραματιζόταν. anyway περιμένουμε τη συνέχεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα