Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν εχει σημασια

αλλα όχι δεν το εκανε

απ'οτι ειχα δει σε μια συνεντευξη του αν θυμαμαι καλα στο 3ο ειχε παρει assistant

(αν το θυμαμαι σωστα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εχει σημασια

αλλα όχι δεν το εκανε

απ'οτι ειχα δει σε μια συνεντευξη του αν θυμαμαι καλα στο 3ο ειχε παρει assistant

(αν το θυμαμαι σωστα)

Το τριτο ηταν πολυ πριν την σειρα ομως :P

Το εκανε και πριν την σειρα. Ειχε βοηθους των οποιων η δουλεια ηταν να μην υπαρχουν λαθη στην πλοκη και σε αυτα που γραφει. Δεν εγραφαν τα βιβλια του απλα προσεχαν αν τα γεγονοτα, επειδη ηταν πολλα, δεν αντικρουονται μεταξυ τους

Βασικά για να μείνει το θρεντ χωρίς θύματα, καλό θα ναι όλα τα pics/αναφορές στα επεισόδια της φετινής σεζόν να μπαίνουν σε spoiler, και ας μην μας φαίνονται για spoiler.

Την πάτησα και εγώ με το FTK που έβαλα ξεκάρωτο, αλλα καλό θα ναι απο δω και πέρα μιας και τα επεισόδια θα είναι πιο ζουμερά καθώς μπαίνουμε πιο βαθιά στην πλοκή να μην αποκαλύπτονται τίποτα φάτσα φόρα. Δεν είναι τίποτα να βάλουμε το [σποιλερ] tag, ούτε μας χρεώνει το site να το χρησιμοποιούμε οπότε κάντε χρήση. Τζάμπα είναι.

Επίσης, πολύ γουστάρω να βλέπω να βγάζετε θεωρίες για την συνέχεια αλλα και για χαρακτήρες που χουμε δει και να λέτε ποιος πέθανε και ποιος όχι. You sweet, sweet summer children :P

Βασικα για να μεινει καθαρο ενα θρεντ για μια σειρα που στηριζεται σε βιβλια 2 πραγματα αρκουν

1. Να κανουμε οτι σε ολες τις σειρες, κατι που ολοι εχουμε συνηθισει και αρα αν δεν το κανουμε, ειναι εσκεμμενο και ειμαστε μαλακες: Σποιλερ ταγκς για οτι αφορα τη σεζον. Ακομα και αν ειμαστε στο 4χ10 και μιλαμε για το 4χ1

2. Να κοπει η χιπστερια οπου οποιος εχει διαβασει τα βιβλια νιωθει ανωτερους αποσους βλεπουν μονο την σειρα, και να πολεμησει την αναγκη του να μας δειξει ποσο γαματος ειναι που εχει διαβασει τα βιβλια και αρα ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ

• Like 3

εμένα, πάντως, το επεισόδιο δε μου άρεσε.

Οκ, το κατανοώ, νέοι χαρακτήρες, πρέπει να δομήσει σιγά σιγά την πλοκή για τη νέα σαιζόν, αλλά όταν κάθε σαιζόν έχει 10 επεισόδια μόνο, θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό..

• Like 1

εμένα, πάντως, το επεισόδιο δε μου άρεσε.

Οκ, το κατανοώ, νέοι χαρακτήρες, πρέπει να δομήσει σιγά σιγά την πλοκή για τη νέα σαιζόν, αλλά όταν κάθε σαιζόν έχει 10 επεισόδια μόνο, θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό..

Νομίζω πως ήταν απο τα πιο δυνατά season openers που χουμε δει στην σειρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...