georgeadams Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 "free city", έμποροι, τραπεζίτες, και τα σχετικά.
michael92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Γενικά το Braavos τι στάση κρατάει? δεν έχω καταλάβει Απο εκεί ήταν και ο Syrio αν δεν κάνω λάθος Το Iron Bank of Braavos είναι κάτι σαν το ΔΝΤ ένα πράγμα 1
Rabican Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ευτουνος τελικα εψοφησε τοτε που την πεσανε στους stark; δεν το εδειξε ξεκαθαρα αλλα φανταζομαι τον φαγανε ε;;; με ξυλινο σπαθι που πα ρε δασκαλε..
Daemonos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ευτουνος τελικα εψοφησε τοτε που την πεσανε στους stark; δεν το εδειξε ξεκαθαρα αλλα φανταζομαι τον φαγανε ε;;; με ξυλινο σπαθι που πα ρε δασκαλε.. Νομίζω οτι την γλίτωσε, ο τύπος ήταν πολύ καλός, για να έχει ξύλινο σπαθί φαντάσου τι θα έκανε με το κανονικό, master swordsman ήταν, και 2-3 φρουροί θα τον τρώγανε?! χοχοχοχο
Rabican Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Miltos_Yerolemou και μαλλον ελληνικης καταγωγης... δε νομιζω να τη γλυτωσε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 καλά δεν ήταν και συγγενής του Sean Bean...
arxaggelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πιστεύεται από κάποιους ότι επέζησε, άλλαξε κι έγινε ο Τζάγκεν Χγκαρ. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση από τον Μάρτιν. Πάντως είναι δεδομένο ότι δεν φαίνεται από πουθενά ότι πεθαίνει σίγουρα στο παλάτι. 2
paularas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 καλά δεν ήταν και συγγενής του Sean Bean... έκανε train την κόρη του... .your argument is invalid 2
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πληροφοριακά να αναφέρω ότι ο Μαρτιν έχει προσλάβει βοηθούς για τη συγγραφή των επόμενων βιβλίων ώστε να τελειώσει πιο γρήγορα. Tέχνη.
defacer Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πολύ καλός μου φάνηκε ο Oberyn, και με το παραπάνω έδειξαν τα βασικά χαρακτηριστικά: καβλιάρης, στροφάρει, αυτό που θέλει απλώνει χέρι και το παίρνει και λιγουλάκι ψυχάκιας. Επίσης respect στον hound του οποίου οι σκηνές είναι πολλές φορές τόσο πετυχημένες στο να δείξουν τι τύπος είναι που θέλω να κλάψω από συγκίνηση (τα κοτόπουλα κορυφή όπως και στην προηγούμενη σεζόν η σκηνή με τους βιαστές της Sansa κλπ κλπ). 1
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Open Spoiler Thread Seasons 1-3 Και το gif ειναι;
gavros10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Και το gif ειναι; Πλακα μας κανεις τωρα; Δεν ξερεις οτι του κοψανε το χερι; Ετσι θα το αφηνε, χωρις προσθετο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα