Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά το Braavos τι στάση κρατάει? δεν έχω καταλάβει

Απο εκεί ήταν και ο Syrio αν δεν κάνω λάθος 

250px-Syrio_Forel.png

Το Iron Bank of Braavos είναι κάτι σαν το ΔΝΤ ένα πράγμα :P

• Like 1
Δημοσ.

ευτουνος τελικα εψοφησε τοτε που την πεσανε στους stark; δεν το εδειξε ξεκαθαρα αλλα φανταζομαι τον φαγανε ε;;; με ξυλινο σπαθι που πα ρε δασκαλε..

Δημοσ.

ευτουνος τελικα εψοφησε τοτε που την πεσανε στους stark; δεν το εδειξε ξεκαθαρα αλλα φανταζομαι τον φαγανε ε;;; με ξυλινο σπαθι που πα ρε δασκαλε..

Νομίζω οτι την γλίτωσε, ο τύπος ήταν πολύ καλός, για να έχει ξύλινο σπαθί φαντάσου τι θα έκανε με το κανονικό, master swordsman ήταν, και 2-3 φρουροί θα τον τρώγανε?! χοχοχοχο

Δημοσ.

Πιστεύεται από κάποιους ότι επέζησε, άλλαξε κι έγινε ο Τζάγκεν Χγκαρ. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση από τον Μάρτιν. Πάντως είναι δεδομένο ότι δεν φαίνεται από πουθενά ότι πεθαίνει σίγουρα στο παλάτι.

• Like 2
Δημοσ.
Πληροφοριακά να αναφέρω ότι ο Μαρτιν έχει προσλάβει βοηθούς για τη συγγραφή των επόμενων βιβλίων ώστε να τελειώσει πιο γρήγορα.

Tέχνη.

Δημοσ.

Πολύ καλός μου φάνηκε ο Oberyn, και με το παραπάνω έδειξαν τα βασικά χαρακτηριστικά: καβλιάρης, στροφάρει, αυτό που θέλει απλώνει χέρι και το παίρνει και λιγουλάκι ψυχάκιας.

Επίσης respect στον hound του οποίου οι σκηνές είναι πολλές φορές τόσο πετυχημένες στο να δείξουν τι τύπος είναι που θέλω να κλάψω από συγκίνηση (τα κοτόπουλα κορυφή όπως και στην προηγούμενη σεζόν η σκηνή με τους βιαστές της Sansa κλπ κλπ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...