Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και η πρεμιέρα έβγαλε τα καλύτερα νούμερα απο το φινάλε του Sopranos το 2007, η ΗΒΟ ανανέωσε απο σήμερα για άλλες 2 σεζόν

http://hbowatch.com/game-of-thrones-season-5-season-6-confirmed-by-hbo/

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To πρώτο επεισόδιο εισαγωγικό αλλά πολύ ωραίο!

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως έκαναν εξαιρετική δουλειά στην μετάβαση από χαρακτήρα σε χαρακτήρα που λόγο του αριθμού τους στις προηγούμενες σεζόν είχαν ένα πρόβλημα συνοχής.

Η αυτό ή εγώ έχω μάθει πολύ καλά τους χαρακτήρες βέβαια.

Τεσπα μου έλειψε πολύ το Game of Thrones! :D

Πληροφοριακά να αναφέρω ότι ο Μαρτιν έχει προσλάβει βοηθούς για τη συγγραφή των επόμενων βιβλίων ώστε να τελειώσει πιο γρήγορα.

• Like 1

Πληροφοριακά να αναφέρω ότι ο Μαρτιν έχει προσλάβει βοηθούς για τη συγγραφή των επόμενων βιβλίων ώστε να τελειώσει πιο γρήγορα.

It is known. :-D

• Like 1

Ρε συ μην κολλάς στις αλλαγές, σου χαλάει την θέαση.

Επίσης, οι αλλαγές είναι λογικές για μια μετάφραση απο βιβλίο σε οθόνη και τίποτα τρομερό κατα την γνώμη μου.

Για το πρώτο που λες δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό ήταν το θέμα και αν επαξολουθήσουν αυτά που λες, και για το 2ο είναι λογικές οι αλλαγές για το τι έρχεται. Ελπίζω να σε κάλυψα - δεν θα συνεχίσω διάολογο με μεγαλύτερο βάθος και λεπτομέριες, αν θες πέρνα στο BOOKS thread (δεν έχω πρόχειρο λινκ)

Μην κολλάς, το "σποιλερ" δεν είναι τόσο άσχημο αν και συμφωνώ πως δεν θα πρέπει να είναι σαυτό το thread..

Night's Watch oath είναι αυτό και δεν διαλύεται με ένα βελάκι (η τρία :P). Απλα η μαχητικοτητα σε επίπεδο ranger vs steward είναι υπο συζήτηση και έτσι no big deal καθόλου, εδώ φοβόταν ο ίδιος μη του πάρουν το κεφάλι, εκεί θα κολλήσει?

ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τις βιβλιοσποιλεροκουβεντες

Εντάξει απλά επειδή είναι σύγκριση σειράς - βιβλίου έκρινα πως θα ήταν το ίδιο λογικό αυτό το ποστ να είναι σε οποιοδήποτε των 2 threads μιας και δεν είναι αποκλειστικά ή για τη σειρά ή για το βιβλίο,και έτυχε να βρω πάνω-πάνω το συγκεκριμένο που γράφουμε τώρα.

Ξερείς τι ? Δεν "κολλάω".

Το ευχαριστήθηκα το επεισόδιο όσο το έβλεπα,και μου άρεσε. 

Απλά ήθελα να μοιραστώ 2 πράγματα,απ τη μια το ας το πούμε 'άγχος' για το ότι ίσως και κάτι που 'ξέρω' ότι θα γίνει να μη γίνει στη σειρά,και απ την άλλη νομίζω ότι με τις αλλαγές χάνεται όχι μόνο συγκίνηση που θα μπορούσε να υπήρχε σε κάποιες σκηνές,αλλά αλλάζει και ο χαρακτήρας των πρωταγωνιστών ως ένα σημείο.

Περισσότερα λοιπόν στο άλλο thread.

Μαρεσει που βαζεις spoiler για το πρωτο επεισοδιο και λες τι εγινε στο βιβλιο και αποκαλυπτεις αλλο spoiler. Πρεπει καποτε να μαθουμε τι σημαινει spoiler και τι οχι σε αυτο το φορουμ. 

EDIT: Ο ηθοποιος που υποδυοταν τον νταριο ναχαρις στην 3η σεζον αποχωρησε απο την σειρα επειδη θα πρωταγωνιστησει στο transporter 4 (πηρε την θεση του jason statham) και θελουν να αποφυγουν τυχον conflicts στα γυρισματα

αναφέρθηκα σε κάποια συγκεκριμένα γεγονότα,και παρουσίασα το πως παρουσιάζουνται στη σειρά και πως στο βιβλίο,για να δείξω σε όσους τυχών διάβασαν το μήνημα και ενδιαφερόντουσαν να μάθουν πως διαφέρουν οι ιστορίες από το ένα μέσο στο άλλο.

όλα τα έβαλα να μη φαίνονται αμέσως,αλλά να πρέπει κάποιος να πατήσει για να τα δει,και ξεκαθάρισα με μαύρα γράμματα πως είναι spoiler γεγονότων που δείχνει το επεισόδιο της Κυριακής,όπως και επίσης διευκρίνησα ποιο κρυφό κείμενο λέει τη έγινε στο επεισόδιο,και ποιο τι λέει στο βιβλίο.

απο το FTK της δευτερης σεζον τον ειχα συμπαθησει ευτουνον.. μαζι με Τυριον και Νταβος απο τους πιο συμπαθεις χαρακτηρες.

ναι και αυτος πολυ κουλ χαρακτηρας.. εχω την εντυπωση οτι καπου θα τον ξαναδουμε. θα ξανασυναντηθει με την αρια.. εικασια κανω!

αναφέρθηκα σε κάποια συγκεκριμένα γεγονότα,και παρουσίασα το πως παρουσιάζουνται στη σειρά και πως στο βιβλίο,για να δείξω σε όσους τυχών διάβασαν το μήνημα και ενδιαφερόντουσαν να μάθουν πως διαφέρουν οι ιστορίες από το ένα μέσο στο άλλο.

όλα τα έβαλα να μη φαίνονται αμέσως,αλλά να πρέπει κάποιος να πατήσει για να τα δει,και ξεκαθάρισα με μαύρα γράμματα πως είναι spoiler γεγονότων που δείχνει το επεισόδιο της Κυριακής,όπως και επίσης διευκρίνησα ποιο κρυφό κείμενο λέει τη έγινε στο επεισόδιο,και ποιο τι λέει στο βιβλίο.

θεωρω οτι η ενσταση του γαυρου (οπως και η δικια μου) ειναι οτι το συγκεκριμενο τοπικ ειναι σποιλερ-φρι για τις προηγουμενες σεζον, ενω με σποιλερ μπαινουν οσα συμβαινουν στον τρεχοντα κυκλο.

το να αποκαλυπτεις με ενα σποιλερ-ταγκ τι συμβαινει στο βιβλιο (και λογικα σε επομενα επεισοδια της σεζον η αν οχι σε επομενη σεζον) νομιζω ειναι λιγο fail.

• Like 1

Της είχε δώσει κάποιο νόμισμα, λογικά θα τον καλέσει, δέν ξέρω όμως απο ποιο βασίλειο είναι ο τύπος και τι ρόλο βαράει το βασιλειό του. Άν ξέρει κάποιος (απο τα βιβλία) ας μας διαφωτίσει ρε παιδιά

ναι παιδες μην γραφουμε συγκρισεις με βιβλία  περι πλοκής

ο Ομπερυν πως σας φανηκε?

σε αυτούς που εχουν διαβασει βιβλία έτσι των περιμένατε?

εγω τον είχα για πιο "μακρύ" και με περισσοτερες γωνίες το προσωπο του

αλλα και αυτός καλός ειναι

ενω την ιλάρια σαντ θεωρω οτι την πετυχαν αρκετά

Καλός ήταν ο Ομπεριν, τον περίμενα με το ματι του να γυαλίζει περισσότερο. ΑΠο το Braavos ήταν ο faceless man που συναντα η Αρυα, νομιζω το ανέφεραν καποια στιγμη τη 2η σεζον.

Της είχε δώσει κάποιο νόμισμα, λογικά θα τον καλέσει, δέν ξέρω όμως απο ποιο βασίλειο είναι ο τύπος και τι ρόλο βαράει το βασιλειό του. Άν ξέρει κάποιος (απο τα βιβλία) ας μας διαφωτίσει ρε παιδιά

Minor Book spoiler: μην το ανοίξετε αν δεν έχετε διαβάσει παρακάτω στα βιβλία.

Το νόμισμα που της έδωσε είναι πρόσκληση για τη "Μεγάλη των Faceless Assasins Σχολή" και ταυτόχρονα δωρεάν ναυτιλιακό εισιτήριο 1ης θέσης για το Braavos (το δείχνεις σε οποιονδήποτε καπετάνιο από το Braavos, κλάνει μέντες και σε παίρνει στο πλοίο του) :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...